Miresele anului 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 25
ginutza2002 spune:
eee pai asa mai mere bre!!
in sfarsit a aparut kreliutz!
bine te-am gasit sanatoasa!
vad ca fetili noastre chiar au tb de nu intra ele!
pana la ora asta de multe ori se scria 3 pagini!
acu...pauza!!!
hai pupici si haideti sa ne conversam!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
magda raluca spune:
buna dimineata, fetelor! (ce daca e ora 4 ...)
Eu am lipsit o saptamna, ca am fost bolnava-bolnava, dar am revenit pe baricade. Si cand intru eu pe aici, ma asteptam sa fie valuri de pagini. Cand colo, cateva... Cred ca a venit vacanta si la miresele.
oricum, felicitari miresicilor, bine ati venit - fetelor noi, bebe mare si frumos lui Tigrutz si, daca am uitat cate ceva va rog sa ma scuzati
Pup nebunicile!
Poze nunta
ginutza2002 spune:
bine ai revenit sanatoasa magda!
mai fetelor, da chiar asa nu intra nimeni?
nu ne mai zice nimeni si noua ce a mai facut, ce a mai luat ce a mai patit?
hai ca va las si nu va mai stresez!
va pup si va doresc o seara buna!
anduril spune:
Guys, deci m-am hotarat, dupa ce v-am urmarit cateva zile, sa ma prezint. Ca tare multe afla omu' numai ascultandu-va, deci rau n-are cum sa-mi pice. Bref, am cununia religioasa pe 16 septembrie 2006, am bifat cateva dintre chestii dar mai am o gramada (cine nu mai are? ). Imi pare chiar rau ca nu am intervenit la momentul la care krelia isi cauta verighete, atunci n-am fost prin zona... In rest, aveti toate poze foarte frumoase si mi-as dori ca "EI" sa puna macar jumatate din sufletul pe care-l punem noi la organizare.
Experienta am numai la casatoria civila & stuff, plus aproape un an de casnicie , daca e cineva interesata...
*Imagination is more important than knowledge*
mimika spune:
Sal! Am zis sa mai zic si eu cate ceva la fetele frumoase. Am citit intr-una, eu mai greu cu scrisul...In primul rand felicitari doamnelor, felicitari celor care au facut achizitii...Apoi.Eu am luat asa: rochita si pantofi de "roaba" , rochita si sandale de "cetateanca", cocarde si cosulet, am facut carduri de masa (rosii cu fundite aurii), am jartea :D, am tull rosu si fundite aurii (evident)pentru marturii, mai bine jumatate de invitatii date si AZI am dat comanda de verighete , de care sunt fooooaaaaarte mandra. In viitorul foarte apropiat fac casuta (de abia astept)si caut migdale glazurate. Daca posedam banuti...:D, mergem dupa costumatiile mirelui ca asa cum se poate vedea din desenul alaturat...ioc achizitii pentru 'nealui.
Intrebare: daca nu imi iau nici un fel de posetuta? La rochia de mireasa adica. Ca eu am rochia alb cu strasuri aurii (de la Adelinne dupa un model Demetrios), nu vreau sac dintr-ala clasic si nici poseta prea aurie. Pantofii sunt alb cu auriu. Si nu am gasit nici o posetuta si mica si finuta si doar un pic aurie...Si parca nici nu mi-as mai lua..., sa mai am si grija ei...Ce ziceti? Datorita strasurilor care incarca corsetul foarte tare nu stiu nici ce fel de bijuterii sa port. Oricum chestii finute sa nu arat ca un pom de Craciun. Dar...aurii sau argintii tinand cont ca printre multele strasuri aurii nota de fond este data de niste strasuri argintii? Partea nasoala este ca nici nu prea pot sa ma probez ca nu a vazut nimeni rochia, este ambalata, sus pe un dulap..si nu sunt niciodata singura acasa. Manusi nu imi iau ca nu merg cu rochita alea scurte de plasa iar cele lungi nu imi plac, unde mai pui ca am niste degete scurte ca mi-ar trebui manusi la comanda(aviz firmelor de confectii).
Maine am programare la cosmetica la mine in cartier, sa vedem daca sunt multumita...Probabil o sa ma coafez tot acolo (500 000 coc mireasa), desi sunt putin cam stresata ca nu prea stiu cum lucreaza, dar sunt foarte aproape de casa si mama soacra tot acolo o sa se coafeze, asa ca...Cameraman si avem si n-avem. Adica e un prieten (care este de profesie) care zice ca vine, nu vrea bani inainte, dar stiti cum este....Sa nu ne trezim cu vreo surpriza...
Peste vreo saptamana sper sa luam bauturicile. Cred ca din vreun duty-free. Eu stiu ca este unul prin Herastrau, mai stiti voi vreunul? Eventual mai bun?. De fructe este prematur, dar ceva sugestii si pentru mine...?
Hai ca m-am intins ca o zi de post. A, si gramul de aur la verighete a fost 50 RON, cel mai bun pret pe care l-am gasit eu, modelul super. Al meu e si cu 2 diamante micute (1 mil bucata). Fix peste o saptamana sunt gata.Magazinul este la Victoria la parter, pe dreapta cumintri. Am dat aur la schimb si ne-a dat 280 000 pe gram (habar n-am dc erau de 18 sau 14 K). Cel din verighetele noastre va fi de 14K.
Va pup si sporuri.
M.
x
krelia spune:
Buna dimineatza, dragele mele!
anduril, bine te-am gasit la miresici!
(imediat trecem la catastif
si multam frumos ca te-ai gandit la mine (cu verighetele )
mimika, daca nu-ti doresti musai nimic de "agatat" pe mana - saculess, posetussa..alea alea ...why bother?
felicitari pt achizitii
ginooooo , nah, ca tot esti curioasa ca o baba ..ieri mai puseram tzara la cale...ce mai e de facut..vb cu restaurantul pt una-alta..cumparat suc d'ala, d'ala si d'ala, cumparate fructe d'alea, d'alea si d'alea...cumaprate crontzanele...si cantitatile aferente la care ne gandiram noi....acu'....daca-i prea mult...nu-i bai....ca doar ramane la fata...si la baiat, normal!
Si ma dusai cu rochitzicutzicutzica la modificat, nah!
multumita?
La Multi Ani!! Ilie
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
magda raluca spune:
mimika, eu am avut aceeasi problema cu posetuta si am rezolvat-o: nu am mai luat! a fost tare bine, pentru ca nu mai m-am incurcat si cu ea, aveam deja buchetul, iar mama si sora erau langa mine, doar, pentu chestiuni gen batista si ruj. Oricum, rujul, la un moment dat, era pe la iubit prin buzunare, ca doar el era principalul consumator, nu?
anduril, bine ai venit!
Poze nunta
ancasilv spune:
Neata la fete cucuiete!
N-am mai intrata de ceva timp, dar am fost si in conced si cu treaba la serv. Eu pina acum am bifat destule, zic eu (rochie mireasa, rochie civila, diadema,costume mire, bautura...si nu mai stiu pe ce naiba am mai dat banii, da' s-au dussss rau de tot). Oricum, sa revin. Problema mea e ca nu gasesc pantofi nici pt una nici pt alta. rochita de mireasa e crem, iar cea de cununie e crem-aurie, asa ca mi-ar trebui niste pantofi aurii. De fapt, eu nu vreau pantofi, vreau ceva intre sanda si pantof, sa stau cu degetele cit mai aerisite...Voi de unde v-ati luat incaltari, ca eu am cautat de am innebunit si nimic...Pe comanda v-ati facut?
Alta problema...am gasit o tipa la machiaj, dar care imi ia 2.000.000. Vi se pare mult? Mie parca da. Asa...coafeza v-ati gasit? Astea cam cit mai iau? Stiti pe undeva mai ieftinut, daca se poate sa vina si acasa (cu o plata in plus, bineinteles).
Sper ca nu v-am zapacit cu intrebarile si problemele mele...
O zi super...si racoroasa.
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...
voicu_bebi spune:
neatza fetele...am cam absentat si eu pe la voi..ce sa faci cu nunta asta...ba cu mutatul cu apartamentul ba cu amenajatul si a cam durat....
am si eu o nelamurire...cum eu mai am o luna pana la nunta...as vrea sa stiu cu cat timp inainte de nunta trebuie sa ma duc pt analize si la doctorul de familie pt certificatul prenuptial cu cat timp?
mai este necesar sa fac analizele daca imi da certificatul acela sau cum se procedeaza?
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
ginutza2002 spune:
salutare fetili!
in primul rand sa uram la multi ani celor pe care ii cheama Ilie!
asa da mai mere!
pai sa avem activitate dnelor!
si eu o sa am o zi fullllll sambata!merem dupa papuci si toale!
sper sa gasim ceva!
in rest toate cele bune si va pup!
iar a venit the big chief si are draci pe el!
de 3 zile noi nu vb!!!