Miresele anului 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

sal fetelor,ce mai faceti?
am si eu o intrebare stie cineva unde as putea gasi niste cocarde frumoase in iasi?

o saptamana frumoasa

Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.

nunta noastra 19.aug.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrr..aveti idee unde sa fac imprimeuri pe tort???ceva preturi....soacra mea se pare ca vrea un tort plat cat un birou(35kg) si imprimat cu poza noastra....stiti ceva...despre asa ceva????

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nEATZA!!!
Alynutza ma bucur ca a iesit totul superb, voi ati fost frumosis si fericiti!!! Felicitari inca o data si o luna de miere cat mai frumoasa!!
Ginutza asa e mama, dar pana acum doar 6 pers. nu pot veni. si eu incep sa disper..incet,incet.....
Ramonzca cam toate cofetariile pun poza pe tort.cel putin aici in Tm.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Fetelor, voua v-a dat restaurantul schema cu mesele? Ca sa stiu cum sa-mi aranjez invitatii? Sa le cer asa ceva?

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Menthoale am si io! Ce tare!
Si acu', ca sa nu credeti ca am innebunit de tot, va aduc la cunostinta (ca omisesem anterior)ca am stabilit unde merem in saptamana de miere! Respectiv in Tenerife!!! Sper sa fie mesto, ca mergem la hotele de 5 steli (deh, macar acu')sa stam ca neste gandaci la mare si cu burtili la soare!! AA! Si altceva...am mers pe la florarii si am vazut, spre marea mea usurare, ca minirosele nu s-au scumpit asa de tare..si ca au aparut si portocalii, de aceea am hotarat (impotriva vointei lu' musiu, care considera minirosele mutanti genetici...) ca aceste floricele sa constituie cocardele invitatiilor! Acu' tre' sa ne ducem in Cosbuc sa vb cu pirandele pretul si livrarea...
Hai ca daca imi mai amintesc ceva, va mai scriu...

PS: Divi...casuta aia de bani de la nunta de la tine...n-o inchiriezi??? (sa nu ma injuri ca te-am intrebat!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by Rexanne
PS: Divi...casuta aia de bani de la nunta de la tine...n-o inchiriezi??? (sa nu ma injuri ca te-am intrebat!)

Draga mea, as face-o cadou, nu as inchiria-o, daca ar mai fi intreaga Numai ca noi am cam "molestat-o" ... saracutza!

Alinutza, mi-au dat lacrimile cand am vazut o fotografie din albumul tau, si anume, cea cu buni a ta. Numai D-zeu stie ce e in sufletul meu acum ...
CASA DE PIATRA, draga mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

salu fetili!

pup la toate!
alynutza niste poze jos palaria binenteles ca boci din nou!
cred ca pana la urma kreliutz o sa facem clubul fumatoarelor de mentolate si io tot mentolate bag la greu!

iar sunt bosumflata!!!
cand ziceam si noi ca sambata merem sa cautam tzoale pt el si pantofi pt mine iar a facut socrelul meu infarct!!!
dc o mai tine asa cred ca ma vad la miresici de 2007!!

in rest toate bune!
va pup!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Divine, ai primit e-mailul meu? Ca eu am primit de la tine is am raspuns..da' nu am mai primit nimic. Plsss, nu ma uita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Elara, mersi frumos pt pozele cu pantofiorii, sunt superbi, sa-i stapanesti sanatoasa.....si restaurantul e f frumos...mai ales poza aia cu bordo.
Acu' poate o scoatem la capat cu bugetu'....ca si noi am depus cerere de card de credit...sa vedem daca ni se aproba.

Alynutza, ati fost f frumosi! Felicitari!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Ginutza, imi pare rau ca ai pb, io sper sa ramai cu noi aici la miresele de 2006! Succes!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput