Miresele anului 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 17
tehereea spune:
eu am avut si alune glazurate si migdale glazurate. din cora-de la raionul ala cu bomboane etc la kg. nu mai stiu pretul-360.000lei,ceva de genul.
http://community.webshots.com/user/theodoc
sunnyday spune:
Buna fetelor! Mi-a fost dor de voi!
Sunt la zi cu cititul. Vreau sa pupicesc fericitele doamne. M-am uitat la poze, tot. Am si plans putin, evident.
Miresicilor de wknd-ul asta vreme buna, soare si fericire in suflete.
Tigrutz, sarcina usoara si bebe sanatos.
Ginutza, te intrebai unde-ti sunt colegele de septembrie. Uite una aici
Ca noutati, ne-am luat si noi verighete. si sunt superbe, inscriptionate, tot. Jumatate aur galben, jumatate aur alb.
Alta noutate e ca nu mai suntem in tara niciunul. Pana acum a fost iubi plecat si eu am alergat (am mai povestit eu), dar acum suntem amandoi plecati si nu stiu cum o sa rezolvam ce mai e pentru nunta.
Offfff
Cred ca acum mai mult ca oricand am nevoie de sprijinul vostru moral, ca sunt cam departe de casa, familie, prieteni.
pupici multi
ginutza2002 spune:
eee pai asa mai mere bre!!!
mai imi vin si mie colegele de suferinta!
lasa sunny ca rezolvati voi intr-un fel!
pup la fete!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
iulianama spune:
buna ,nu am mai scris de multisor dar nu las nici un rand necitit deja am invtat si multe dintre motto-uri .
Noi am reusit sa facem marea majoritate a cumparaturilor intre timp am primit si inelusu de logodna de ziua mea care trecura ,ne-am luat verighete,rochita,sandale,ciorapi,lenjerie,saculet,agrafe,bijuterii,costum mire,suc,lumanari ,cosulete,am dat comanda de tort,am vorbit de buchete si lumanari ca nasa vine in sambata cu nunta pentru ca sunt din Bucuresti si trimite doar banii iar eu ma ocup de comanda.
Si ar mai fi pantofi de mire pe care iam vazut numai sa mergem sa ii luam,maine sa dam comanda de prajituri,sa luam fructele sa mergem sa stabilim meniul asta tot maine si incet, incet incep sa am emotii parca nu imi vine sa cred ca mie mi se intampla.
Elara tu cum stai la capitolul emotii si esti in grafic cu pregatirile?
Pe 22 adica ininte cu o saptamana de nunta noastra mergem la nunta unui vecin si cu ocazia asta sa mai vedem mici amanunte.
Nu am cu ce sa fac poze sa va arat cele achizitionate dar promit ca dupa nunta fac tot posibilul si pun si poze.
Sa stiti ca m-am inspirat mult de la voi si ati fost de mare ajutor si cred ca nu numai mie.
Sa aveti o zi buna in continuare
poze
krelia spune:
quote:
Originally posted by tehereea
super misto filmuletele, krelia.
ma bucur ca ti-au placut
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Latido spune:
Cu intarziere, spun si eu CASA DE PIATRA
Alynutza,
pepenash,
clau77,
emilyjeuly,
madutza_1978,
nebunica-zapacica,
ucucuca,
laura_andreea
Am gasit pana la urma migdale in ciocolata,dar mi-e frica sa nu se topeasca.
Tehereea , merci mult, o sa merg maine in cora.
Giova spune:
Ralucah cum sa uit asa ceva. nu se poate uita.
Latido vezi la Univers'All, sunt migdale glazurate, ca alea in ciocolata risti sa se topeasca.
Casa de piatra si nunti ca-n povesti:
Alynutza,
pepenash,
clau77,
emilyjeuly,
madutza_1978,
nebunica-zapacica,
ucucuca,
laura_andreea
Noi maine mergem in Alba la o nunta si duminica inapoi. facem o cursa contra cronometru, dar asta e.
ne auzim pe luni.
la toate gagicile si doamnele.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
pepenash spune:
Multumesc frumos pentru toate urarile si gandurile voastre bune! Maine, de fapt azi, este ziua Z, iar eu nu am somn... nu ca as avea emotii, ci pentru ca mi-s insomniaca de fel. Sper sa pot adormi curand, dupa o baita buna. Si mai sper sa nu am peripetii maine pentru ca am avut destule azi (aseara pe la 22.00 am constatat ca una din matze mi-a ros pantofii de nunta, desi nu s-a mai intamplat niciodata in 2 ani sa roada ceva vreuna din ele, iar azi am cautat disperata altii in loc). Sper sa nu uitam nimic pe acasa, sa nu intarziem, sa nu ne incurcam la vals... alea-alea Va mai povestesc pe duminica... daca sunt in stare, daca nu, pana marti, cand plecam in luna de miere, ar mai fi ceva timp de povestit aventurile de la nunta. Va pup mult de tot si sa nu uitati sa ne tineti pumnii
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by elara
BlueEyes, te rog foarte mult, spune-mi si mie de unde ai luat suportul ala de tort? Unde ati facut tortul?
Multumesc anticipat.
In Cluj am facut tortul....la cofetaria Pralina... ei ne-au dat suportul...
Nunta noastra
Pozici de la nunta noastra
Honeymoon
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...