Miresele anului 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Gata, am facut-o! Sunt doamna Marinescu!!! A fost frumos, scurta ceremonia dar am stat mult dupa (am avut norocul de a fi singurii in acel interval orar asa ca am putut sta in voie pentru poze, pupaturi, flori, fursecuri, etc). Am avut un buchet superb, mi-a placut la nebunie cum a iesit, cu toate ca am avut ceva emotii atat eu cat si Raluca - hortensii bleu rupte din gradina blocului si frezii albe. O sa incerc sa pun ceva poze, din cele neprofesioniste, ca sa vedeti ce minunatie de buchet mi-a facut fata asta. De fapt, eu am fost foarte incantata de el, parerea altora necontand foarte mult, nu? Si, nu numai ca mi-a iesit buchetul asa cum am vrut, dar m-a si ajutat enorm azi, dar si pe parcursul pregatirilor, mi-a fost alaturi intr-un moment de criza si sunt convinsa ca va fi capul-limpede sambata noaptea si voi avea nunta la care am visat. E o scumpica si o iubesc rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Gata, am pus si cateva poze. Din pacate, mai multe nu am deocamdata.
Asadar, cununia civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

' Neata miresici!!
Pepenash am vazut pozele, dar buchetul nu se vede prea bine..adica e albastru cu alb, eu doar atat am vazut ( cred ca trebuie sa imi pun ochelari )
Inca o data CASA DE PIATRA si O NUNTA FRUMOASA , pepenash si tuturor mireselor din acest weekend:
Alynutza
Clau 77
Emylyjeuly
Nebunica-zapacica
Madutza
Ucucuca
Laura_andreea

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pepenash Casa de Piatra. Nu se vede bine buchetul. dar pui tu poze cand vin.
Ralucah ce pacat ca nu esti si in Tm. A crescut, au trecut 6 luni asa de repede, ca nici nu am realizat. E tot mai dulce si mai smecher.
Krelia zi ceva de verighete? le-ati luat? cum sunt?

Eu incep sa am emotii. dar ma bucur ca am gasit organza si panglici ivory pt. marturii. doamne ce greu le-am gasit. azi merg sa mai iau si restul bomboanelor, caci mergem in Alba si sa le faca mami meu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza fetili!
pepe

sa aveti un week-end super fain!

Casa de Piatra pentru:
Alynutza,
clau77,
emilyjeuly,
madutza_1978,
nebunica-zapacica,
pepenash,
ucucuca,
laura_andreea

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

fetelor....cred ca vi l-am mai aratat...oricum..e super tare..de cate ori il vad mi se face pielea de gaina..zau!

http://www.youtube.com/watch?v=eSoruzRkj7g&eurl

edit ca am mai gasit unul fain: http://www.youtube.com/watch?v=isSD7bmt-IM&mode=related&search=

Gio, verighetele sunt mumoase mumoase, ce sa mai! si exact asa..gravate cu numele nostru

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by krelia

fetelor....cred ca vi l-am mai aratat...oricum..e super tare..de cate ori il vad mi se face pielea de gaina..zau!

http://www.youtube.com/watch?v=eSoruzRkj7g&eurl

Gio, verighetele sunt mumoase mumoase, ce sa mai! si exact asa..gravate cu numele nostru

26 august 2006

Krelia , felicitari pentru verighete si , sa le purtati sanatosi si indragostiti unul de celalalt pana la adanci batraneti.

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Multumesc frumos, cristina
Si tie sa-ti dea DD tot ce-i mai bun si frumos in lume!

quote:
Originally posted by cristina_26

Krelia , felicitari pentru verighete si , sa le purtati sanatosi si indragostiti unul de celalalt pana la adanci batraneti.

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna dimineata dragele mele!

N-am mai scris de foarte mult timp, dar am incercat sa citesc aproape tot ce s-a scris....s-au intamplat ceva lucruri de atunci...

In primul rand, cea mai mare si mai frumoasa veste pe care trebuie sa v-o dau....O SA AVEM UN BEBE!!!! sunt insarcinata in 3 luni...daca am timp azi, va pun si o poza cu bebe, care are 2.8 cm, da din manute si din picioruse (stiu, pare imposibil pt cat e de mic), ii bate inimioara exact asa cum trebuie...pana acum, totul merge foarte bine, e cuminte si o asculta pe mami....si ar trebui sa nasc pe 10 februarie, dupa ultima ecografie...pana atunci o sa devin un moc balon jumbo, o sa fie mult mai usor de sarit, decat de ocolit....

Sincera sa fiu, vestea asta mi-a cam rapit tot timpul, mereu citesc despre subiect, ma mai uit la poze cu bebelusi mici si dragalasi, sunt foarte fericita si emotionata de tot ce mi se intampla....

Cu nunta, lucrurile merg destul de bine, suntem in grafic ca sa zic asa, mai avem cateva lucruri de cumparat, de stabilit, dar nimic care sa nu poata fi facut in timp....in rest, asteptam emotionati ziua cu pricina si speram ca totul va iesi foarte bine si ca toata lumea se va simti extraordinar...

Pupici dulci

Mergi la inceput

Sa ti-l dea DD asa cum ti-l inchipui, cum ti-l doresti!
Sa fie sanatos, voinic si sa va aduca toata fericirea lumii!

quote:
Originally posted by tigrutz

....O SA AVEM UN BEBE!!!!

26 august 2006

Mergi la inceput