Mamici de iulie - august 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna fetele
Mamaaaa , ce-o sa mai fie miercuri!!! O gramada de bebici scumpici.Ce sunteti. Abia astept sa incep galeria
Miercuri mergem si noi la doctor sa vedem cum mai sta treaba, tare-s curioasa. Contractii tot mai am, am mai luat medicamente,dar tot am incercat sa le raresc ca deja am intrat in sapt. 35.

Azi am fost in oras pt. alte cumparaturi...incet,incet se aduna lucrusoare (si se imputineaza banii). Am mai luat niste hainute, biberoane, de-astea.

Mamici scumpici sa stiti ca si eu sunt cu ochii pe voi..tare-i bine sa mai stii una alta de dinainte. Oricum deja stiu sigur o treaba: MI-E O FRICA DE COLICI!!!

Mihaela 34+ Elena Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Larissa, Aysha si Stefania, tin si eu pumnii stransi sa aveti nasteri usoare, refaceri rapide si bbei sanatosi

cat despre ...sa stiti ca eu am bauta toata sarcina bere fara alcool si din cand in cand si cate o gura- pana la o bere cu alcool....acum pot spune ca s-a invatat si fie-mea, Mara...cand vede bere intreaba "mami e cu alcool?" eu zic "nu, fara" iar ea..."aaaa, atunci imi dai si mie"

Eliza 34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by map

Mada asa cum spune si Taty si pe aici nu se recomanda sa dai lui bebe nici ceai nici apa pana la 6 luni. Insa eu una nu-s de acord cu asta, am citit ca de ffff multe ori copiii nu plang numai ca-i doare ceva ci plang si de sete. Nu le poti da mereu numai san, laptele eu il consider papa, asa nevoie de lichid cred ca are bebe mai des decat vine masa nu? pentru colici cred ca le dau ceva picaturi insa la multi copii acele picaturi nu au efect si cred ca le poti introduce ceai de fenicul care-i special pentru asta.

Parca sora mea a inceput pe 5 luni, daca mai tin eu minte bine, sa-i dea un pic de apa nepotelului meu, se gaseste din aceea speciala de bebi sau fiarta si racita iar mai merge cred.

Asa se recomanda si ca bebilor alaptati la san sa nu li se dea nimic supliment de mancare pana la 6 luni dar eu pe la 4 luni chiar daca o sa am lapte am de gand sa incep incet incet cu fructe si ce mai urmeaza dupa ele. Mi se pare logic ce scrie intr-o carte ca asa cum si noi ne plistisim de o mancare si bebe sa se plictiseasca deja dupa 4 luni numai de laptic.

Monica asa cred si eu. Si aici zic ca sa nu ii dai nimic lui baby decat lapte matern pt primele 6 luni. Unu la mana chiar daca lumea zice ca is mama denaturata sau mai stiu eu ce eu nu am de gand sa alaptez exclusiv timp de 6 luni. Doi la mana aici zic ca sa nu ii dai nimic pana dupa 6 luni dar in magazine gasesti sucuri speciale de fructe pt copii care se pot da de la 3 luni in sus. Si ma gandesc ca oricat de naturale ar fi sucurile astea si fara aditivi ceaiul calsic cum beam noi in Ro, cel de tei nu este mai natural? Totusi ce este imbuteliat tot tre sa aiba ceva aditivi, trebuie sa fie tratat cumva ca sa poata sta pe rafturile magazinului atata timp.
Iar ceaiurile despre care zicea Cristina_Ioana bun sunt ceaiuri pt baby nu zic nu, dar toate au indicatii terapeutice. Eu nu ma refeream la cele care se dau ca tratament pt colici sau mai stiu eu ce. Ci ma refeream la ceai baut ca lichid pe langa laptele care este papitza.
Normal ca nu ma astept sa bea baby de la 2 sapt ceai sau apa sau sucuri din astea nturale, dar dupa 4 luni cred ca incet incet sa pot introduce unele bauturi pe langa lapte.
Am si o intrebare, la voi in Germania ce fel de apa din aia imbuteliata este pt baby? Aici este o firma f buna de lapte si alte produse de baby numita Cow and Gate eu de la ei am sa iau laptele praf. Cand am fost la spital cu fata vecinei mele au adus niste apa de la firma asta imbuteliata care scria pe ea ca puteai sa o folosesti ca apa de baut pt baby sau ca sa dizolvi in ea diverse medicamente sau sa prepari formula. Dar in magazine nu este nicaieri. Am tot cautat apa din aia si nu gasesc. Ca scria pe ea ca are o concentratie mai scazuta de minerale ca sa fie tolerata de organismul lui baby.

------------------------
35+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissa71

MAi burticelor voi pana la urma ce luati la spital din listuta??!!Ce trebuie musai?
Pompita, ser,creme pt.iritatii( ce ati luat?), unghiera,pudra cu baneocin pt.buric...

pompita sigur nu-ti trebuie...creme pt iritatii? cred ca e suficienta una, de ex Bepanthene, unghiera, da cred ca iti va fi utila daca ai curajul sa ii tai unghiutele...ca sigur se va naste cu unghiute...daca nu ii poti pune manusi pana ajungi acasa....pudra cu baneocin, da si aia cred ca iti trebuie...si iti mai trebuie niste scutece new born (adica pampers sau alta marca) dar nu un pachet...vreo 5-6/zi X 3zile...si servetele umede...si hainute pt bebe (da/nu)

si eu imi pregatesc incet, incet bagajul..in fiecare zi mai cumpar cate ceva...azi a fost zi de sosete pt bebe si fesulete/scufii...iar mai tarziu o sa merg prin supermarketuri sa mai iau si pt mine...tampoane, vata etc

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

taty, mai ales in ultima luna, bb nu prea mai are loc, de aceea ii simtim mai letargici, am citit undeva, se misca, dar loveste mai cu mila;
crissa, pt bb iau sapun, pampersi,bepanthen, servetele umede; hainute daca imi spun, altceva nu cred, mai ales unghiera si pompita, nici n-o sa ai nevoie;
map, cumnata mea i-a dat finutei ceiut din acela baby nu stiu cum, cum zicea cristina ioana, acum la aproape 5 luni ii sa putina supica, biscuiti cu banana, cu sucul de fructe nu se impaca;fara zahar;
cristina ioana, e un scump Luca al tau;
fetelor, tineti-mi pumnii, ma pregatesc sa mergem la dr!
pupici!
anasia 36+ Alessia

Mergi la inceput

Anasia, iti tin pumnii...si mai ales vezi poate il tragi de limba pe T sa-ti zica cand este in concediu...sigur la sfarsitul lunii, dar de cand pana cand....

ticker bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Larisa din ce stiu eu uleiul de ricin provoaca contractii. Stiu de la o prietena careia asa i-au provocat contractiile si cu calciu in vena.

33+, Codrin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

crissa, hai sa iti zic ce am pus io in bagaj:
ptr mine: camasi de noapte, chilotei, slapi, vata, tampoane, cosmetice, tampoane de san, comprese sterile, supozitoare cu diclofenac, supozitoare cu glicerina, unguent garmastan, galactogil, elastice de par, hartie igienica si batistute, dosar analize si eco bebe, un carnetel cu pix, prosoape, cana+farfurie+cuti+furculita, halat, sosete,
ptr bebe: hainute, pampers, servetele umede, gel de dus de la Sanosan, crema Benpanthen ptr fundulet, suzeta, biberon, paturica
Cam asta cred...sper sa nu fi scapat nimic.
Fetele deci nu stiti nik de uleiul ala de ricin pe care trebuie sa il beau eu?????

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Multumesc de raspunsuri burticoaselor...Sunt f.utile la creierii mei varza!!Pot sa treiez..ca parca s-a facut geanta aia cat malu....
LArissa:Si eu am auzit de el...multe l-au folosit si cica da rezultate sigure!!Asa ca LArissa...mama miercuri nu cred ca mai scapi!!VINE BEBICA....

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Bine ati venit noilor mamici de baietei sau fetite!

Cosmyr, Arghirmonica, Norocuta felicitari si sa va traiasca bebelacii, iar lor le urez bine au venit pe lume.

Larissa, Aysha, Stefania, Assa mult curaj si asta este pentru voi:

34+, Codrin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput