Mamici de iulie - august 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns assa spune:

LA MULTI ANI ADELA! SA AI O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!
Consi am primit pm-ul tau si o sa-ti trimit tie sms . Ce faceti? V-ati intalnit , tu si Angelli?Eu nu cred ca mai am curaj sa plec fara sot departe de casa, dar ne vedem poate in parc , dupa nastere.
Larissa nici eu nu cred ca mai sta pana joia viitoare. E suspect de linistit in ultimul timp, mai da asa un semn sa vad ca e in regula, dar cred ca e linistea de dinaintea furtunii.
Eu o sa nasc in Timisoara, la clinica Bega.
Crissa cica dupa caderea burtii mai este max. 1 saptamana pana la nastere. Apoi se rupe apa...etc etc ...
Mai eu va intreb din nou: cu ce v-ati gandit voi sa scoateti copii din maternitate. Piticii mei de pe creier nu ma lasa deloc Dati-mi si mie sugestii..ca eu visam tot felul de cai verzi pe pereti ...
Pupici
Diana 39+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

LA MULTI ANI ADELA.SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI
SI SCUMPICI DIN VIATA.
PETRECERE FRUMOASA

[b]FELICITARI COSMYR SA-TI TRAIASCA BEBELUL, SA FIE MANCACIOS SI SANATOS
RECUPERARE RAPIDA[/b]

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Cosmmyr sa-ti traiasca copilashul si sa-ti aduca numai bucurii, mama curajoasa ce esti!
Mie mi se inmoaie picioarele la gandul nasterii naturale si constat ca sunt inca destule gravidutze care se incumeta la asa ceva. Milioane de felicitari!!!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

Cosmmyr felicitari!sa ti traiasca David Andrei sa fiti sanatosi,sa va bucurati de el,mult laptik tie si refacere rapida!
fetelor io fac galerie preventiv ptr cine mai livreaza:andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

adelapopp LA MULTI ANI!!! sanatate, fericire si un bebe cumintel, sanatos si norocos.
cosmmyr Felicitari, sa iti traiasca voinicul!
assa eu daca e foarte cald il scot in body/salopeta cu sosete foarte scurte in picioare. Daca e putin mai racoare am un fel de paturica care se face ca un saculet de dormit (eu ii zic portbebe) asta pus peste un body/salopeta. A da si bineinteles in scaunul de masina.
Cristina_ioana eu am primit un saculet cu samburi de cirese (Kirschkernbeutel) care se incalzeste si se pune pe burta lui bebe. Ma gandesc ca poate te ajuta cineva sa ti-l faca acum cu ciresele astea. Cum sa iti zic e asa ca o jumatete de foaie A4 cu samburi, nu plin. Ma ofer sa ti-l dau de model daca vrei. Mie mi l-a dat prietena mea din Germania si spunea ca la ea a fost de folos. Vorbim daca vrei sa il vezi.

Miruna 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

cosmmyr felicitari pentru flacaul tau, sa fie sanatos si tie refacere grabnica, dar cred ca esti deja in forma!

Monica si 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Adelapop, LA multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, sa ai o nastere usoara, o refacere rapida si un bbel sanatos si mancacios

Cosmmyr, felicitari, refacere rapida iar bb sa fie sanatos, norocos si mancacios

Eliza 34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayaana spune:

adela la multi ani fericiti si plini de dragoste! anul asta o sa primesti cel mai frumos cadou!! uite si de la mine un buchet de floricele

cosmmyr sa fiti sanatosi si tu si flacaul grasunel! refacere rapida si nopti cat mai linistite!!

adriana 33+ si diana-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayaana spune:

of, nici eu nu stiu ce sa mai fac cu picioarele umflate...oricata apa as bea, tot degeaba...rezultatul este doar inmultirea drumurilor la baie...
cred ca statul pe scaun, prea mult este cauza...parca e mai nociv si decat statul in picioare. mie dr mi-a recomandat lasonil, pentru prevenirea varicelor (eu am avut toata viata niste vene mai vizibile pe picioare)...vad ca merge, inca n-au explodat ...

despre pediatri, povesteste cineva ceva? pls...

fetele si o zi usoara!

adriana 33+ si diana-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

assa, eu ptr scos din spital am luat o salopeta frumoasa alba cu panglici albe si caciulita subtirica tip fes. Salopeta e cu manecuta lunga...dar ma gandesc ca e totusi bebe. Daca o sa fie totusi prea clad am si ceva mai subtire si cu maneca scurta. Am si o paturica alba asortata....daca e nevoie. Eu am scoica de la carut si o sa o pun acolo in scoica ;)

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 39+

Mergi la inceput