Mamici de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
cri19 spune:
Multa bafta maine la eco.Sa treci pe la noi sa ne spui ce-ai facut.
Sa auzim numai de bine.
29+sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
inni spune:
Nokia..sssssst..sa nu ma auda moderatorii cred ca dorm toti la ora asta ...ca sunt offtopic.....zi-mi si mie...cum e cu parcarile in germania ???...ca in austria e groaznic...stateam numai cu ochii pe ceas..ca ne luam parkschein-uri din-alea..(nu stiu daca am scris corect)...acolo tot asa e...??
Si am ramas cu stresu'
Poze
Poze tort si pizza
Inni 31+ cu ....
inni spune:
Cri...sa vina Mos Ene pe la gene..hai ca mai era un pic su terminam capitolul numai cu postarile noastre
Nokia sa ne aduci vesti bune de la eco..din-alea rele nu mai primim de ceva vreme...e inchis standul
Poze
Poze tort si pizza
Inni 31+ cu ....
amarantina spune:
Daca stiam ca sunteti pe baricade apaream si eu mai devreme, ca pana acum am tot citit, si am tot citit.
inni spune:
eeeee..ma enervez...am incercat sa trimit PM-uri la cele care nu au datele completate si desi poti sa scrii mai multi destinatari despartiti prin virgula..cand ii dau "send"..imi zice "prea multi destinatari"...ce porcarie...
La fiecare in parte nu trimit ca sunt prea multi.
Asa ca o sa scriem pe prima pagina un mesaj.
Poze
Poze tort si pizza
Inni 31+ cu ....
amarantina spune:
Nokia, esti bine? Mai ai starile alea nasoale? Voiam de mult sa-ti spun ca te admir foarte mult ca faci si al treilea copil, eu dupa asta ma opresc.
Bafta maine la doctor.
inni spune:
oooooooooooooooo..amarantina...nici tu ?...nici noi ?
eu propun sa mai facem o lista ...de "insomniace"
Poze
Poze tort si pizza
Inni 31+ cu ....
inni spune:
amarantina..te las singurica..sau poate cu Nokia...incerc si eu sa adorm..
Noapte buna burtici
Poze
Poze tort si pizza
Inni 31+ cu ....
amarantina spune:
Inni, PM inbox+outbox sunt setate sa aiba un maxim de mesaje, parca 20. Poate de-aia nu merge. Incearca sa dai PM la grupuri de cate 5, apoi sterge mesajele din outbox si tot asa, poate reusesti asa.
inni spune:
pai stii ce inseamna asta.?..sa dau de 8 ori mesajele..sunt 40 de persoane..parca...
Poze
Poze tort si pizza
Inni 31+ cu ....