Mamici de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 2
cri19 spune:
Vedeti ca v-am mai trimis pe mail-ul comun si alte chestii dragute in afara de filmulet;acum sunt la capitolul "citit mail" si ce mi se pare mai dragut va trimit si voua.
In ceea ce priveste numaratul,mai ca m-a luat somnul.![]()
Sa auzim numai de bine.
29+
sau poate
??? 

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
inni spune:
Mai Cri..stateam in pat si aveam numai vorbele tale in cap "ma lasati sa fiu insomniaca forumului" ![]()
![]()
..si mi-am spus ca nu-i frumos din partea mea..chiar asa...
Nu de asta...iezista o iesplicatie...n-am putut sa adorm si pace. Imi sta bebe cu picioarele in stanga de tot..aproape de marginea burtii..daca am zis bine...si ma salta efectiv cu loviturile.
Hai sa-ti spun ceva..mai stii cand ziceai ca gandim la fel ????
Tu stii de cand aveam eu in cap numerotarea gravidutelor ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tare demult...Ma uitam mereu la lista si imi picau ochii pe burtile papitoaielor si tare le-as fi pus niste nr.
Asta e obsesia cifrelor...eu, recunosc ca o am, din cauza profesiei...si cand mai dau peste retete culinare de genu'.."din ochi"...ma enervez ![]()
![]()
..ca mie imi tr sa stiu strict cate grame de aia, de aia si de ailalta...
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
mini_me spune:
Inni multumesc. Stiu ca si Iosup e printre cei buni. Nu pot spune ca am preferinta pentru Herghelegiu. Cat stau aici nu strica sa mai fac o eco, aud si o alta parere. O sa sun maine sa intreb cand pot face o programare si sper sa am noroc. Si eu sunt insomniaca cu voi si m-au luat si arsurile.
27+ 
poze
inni spune:
He heeee..Eloise..lume noua...nici tu ?...nici io? again....

Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
inni spune:
Mini_me daca te gandeai mai demult si stiam, iti faceam eu programari.
Sa suni la Iosup chiar daca nu stii sigur ce sa faci, ca e perioada de concedii si nu se stie..
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
eloise spune:
Da da... eu ma delectez cu chestii dragutzele de pe mailul comun.
Interesant de vazut cine va ramane ultima pe baricade
Eloise
25+ cu 
EU
Virsta bebe
cri19 spune:
INNI
si la mine tot de la deformatia profesionala mi se trage...ca deh,eu ma ocup de "financiar" si asa ca tre' musai sa-mi dea "tandea pe mandea" si nu cu aprox. ca ma enervez.
Culmea e ca mi s-a cam facut somn...;sa vad daca se mentine si dupa ce intind rufele,ca m-am gandit ca daca tot nu dorm,macar sa fac ceva util,adica sa spal.
Sa auzim numai de bine.
29+
sau poate
??? 

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
mini_me spune:
Inni banuiam ca e aglomerat, dar nu atat de aglomerat. Oricum nici Iosup nu e de lepadat. Incercarea moarte n-are. Eu sunt cu totul la zi, dar o a doua parere nu strica.Incerc maine si iti spun ce am rezolvat.
Eu nu raman pe baricade: la 9 trebuie sa ma intalnesc cu cineva, asa ca incerc sa dorm putin.
Somn usor burticilor!
27+ 
poze
inni spune:
Va invit sa cititi aici la noi pe forum, subiectul "cursuri de prenatale", postarea Tinei...e extrem de utila celor care sunt la prima nastere. Eu am citit si mi s-a parut a fi exact ceea ca cautam...sunt niste sfaturi si explicatii la obiect...e bine de tot scris.
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
eloise spune:
Am citit si eu, foarte util.
Si eu ma retrag, ma ustura ochii. Inni cred ca tu vei fi castigatoarea maratonului. Am sters-o, noapte buna tuturor! 
Eloise
25+ cu 
EU
Virsta bebe