Mamici de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lya eu am 30 de primaveri.. 30 de ghiocei in buchetul vietii... Chestia e ca mintea mi-a ramas tot de 18 ani (fara iluziile aferente si cu ceva intelepciune si experienta in plus) si ma mir eu insami de varsta mea.

Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lya consecintele ar fi ca se poate deschide colul de la contractii. Asta daca persista serios, daca sunt mai ales din cele dureroase si daca sunt asemanatoare durerilor menstruale (eventual insotite de dureri de spate). Eu zic sa nu iei nimic de la farmacie asa, pur si simplu, chiar daca doc ti-a zis mai demult... Mai bine, daca suspectezi ceva, du-te la control sa vada clar la echo daca e colul inchis

Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Alessia exista si sirop (Lactulose sirop..e egiptean sau Duphalac..contine tot lactuloza..e frantuzesc...ambele nu au contraindicatii in sarcina) dar de ce sa nu incerci ceva natural mai intai ??!!!!

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

sau supozitoare cu glicerina.

Incearca intai ceva natural, apoi supoz cu glicerina si daca nu merge nici cu astea...siropul..

Poze
Poze tort si pizza

Inni 31+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

test oare metge? mi-a luat foc neuronu'
Hai ca vad ca ati adormit...o fi de la vreme

ALESSIA80
poze
ingeras din brtik

Mergi la inceput

INNI- supoz cu glicerina-no effect! am sa incerc cu lactulose. niciodata nu am stat f bine la acest capitol.
Am 'supravietuit pana acum cu aloe vera gel pe care-l iau sin prima luna; doar ca nu prea mai merge...

Eloise-ai 30 ani? -nu ti-as fi dat!

spuneti-mi si mie cum faceti cu ticker-ul? eu tot il copii si cand sa-l deschid vad ca nu se vede nimic!
28+

ALESSIA80
poze
ingeras din brtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Gripo felicitari pt.30 de saptamani!!!Si eu m-am bucurat la fel de mult cand am ajuns la 30 ca si cand as fi ajuns la 38 :)))
Katia si eu vreau sa fac curat (adica var)de vreo 3 saptamani..parca vad ca tu te apuci,termini si eu inca nu m-am apucat...anul trecut am varuit eu singurica bucataria..dar anul asta nu mai merge..cu toate ca ma tenteaza ca vad ca nu gasesc nici o echipa de meseriasi.
Lyana pai si la mine in studentie nu se prea ingramadea nimeni la copii..si chiar acum la 3 ani dupa ce am terminat facultatea si tot putine sunt cele care fac copii..noroc cu serviciul ca acolo e o adevarata "pepiniera" :))))
Am uitat sa ma laud:am gasit porumb ... eu sunt disperata dupa porumb fiert..cred ca pe masa de nasteri o sa rontai unul!!!

30+

Mergi la inceput

Lullabay -il trimit pe sot urgent ca eu sunt addicted la porumb!

ALESSIA80
poze
ingeras din brtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup pe toate
Eu azi m-am sculat cam nasol,nu m-a durut nimic dar am fost cam posaca,posomorata si etc.Cred totusi ca din cauza tensiunii,eu si asa o am cam mica si acum cred ca a mai scazut.Luni imi trimite mama aparatul sa o pot masura cand vreau.Am mancat niste nuga cu stafide si mi-a mai trecut.
Plus ca imi da Ste telefon si-mi zice sa m-a uit pe m-ail-ul nostru ca a scris ceva (el scrie destul de des,e un romantic) si deschid m-ail-ul si vad titulul "Dedicato a Matteo" normal ca m-a busit un plins ,nu v-a mai spun cand il citeam ce mai plangeam,doamne cat de frumos poate sa scrie omul asta....si cat de mult asteapta bebelusul asta....el nu prea se exprima este foarte timid si doar prin scris pot intelege ce se petrece in el.Super,super!
Cam asta a fost pe ziua de azi,pana acum.V-am citit dar de raspuns vad ca vi s-a raspuns deja.
Bebe meu un miscaret azi nevoie mare (zilele trecute mai putin),dar probabil a zis ca nu e cazul sa-mi dea si el batai de cap si ne-am jucat si a reusit sa m-a scoata din starea mea de melancolie.Pupa-l mami!
Imi zice cineva de prize cred Katia la mine totul e nou de 6 luni refacut,cred ca de vina a fost prelungitorul nu priza,ptr ca inainte pe el il simteam ca se incalzeste (l-am aruncat,am altul nou acum)
Itzy stai cuminte in patuc,nu mai fa pe viteaza ca nu-i de gluma....
Bravo fetele care v-ati ocupat de numerotari.

IO28+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

PORUMB!!!
Cred ca ma duc sa cumpar ca mi-ati facut o poftaaaa!
Sa nu inchida la piata

25+ Teodora

Mergi la inceput