20 + 37
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
OlgaTarziu spune:
Stiti care e problema? Ca majoritatea vizualizeaza un bunic la 50 ani. Nu mi se pare deloc normal. Aici vezi barbati super bine la 60. Mentalitatea de afara e foarte diferita de cea din Romania, oamenii imbatranesc frumos. Pana si termenul din enegleza e growing old, adica ne mamturizam, ne inteleptim si "crestem" spiritual si emotional. Atunci cand iubesti nu te intereseaza varsta biologica ci cea interioara. Poti fi super fericit cu cineva de varsta ta ( e cazul meu) sau poti fi fericit cu cineva mai tanar sau mai in varsta decat tine. Totul e sa fim fericiti si sa nu lasam conceptii invechite sa ne controleze opiniile si valorile.
Olga
Si maine e o zi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Ma distreaza subiectul asta.
Eu la 20 de ani nu m-as fi uitat la unul de 37 nici daca imi punea tot universul la picioare! (adica cu 17 ani mai mare ca mine). La 20 de ani ma uitam la baieti de maxim 25. Dupa 25 de ani am ajuns sa am partener (relatie, nu parteneri de-o noapte) cu un baiat cu 8 ani mai tanar ca mine si a durat pana la 29 de ani relatia asta... adica vreo 4 ani. La 30 de ani l-am cunoscut pe actualul meu sot, cu care m-am casatorit la 33 de ani si care e cu fix 17 ani mai mare ca mine, de care m-am indragostit si care a fost singurul cu care am fost convinsa ca vreau sa raman tot restul vietii.
Si sa stiti ca nu a fost vorba de bani, ca l-am luat "second hand", statea intr-o casa goala, cu 2 farfurii si 2 tacamuri de la mama lui. a luat-o de la zero, am construit impreuna, ne-am casatorit si avem o viata normala. Am trecut si printr-un faliment deci nu a fost foarte roz, daca nu era iubire nu stateam cu el. Ca-mi mananca nervii sistematic, asta-i partea a doua. Copii lui sunt cu 7 ani mai tineri ca mine, e bunic, are nepoti mari de aproape 7 ani si ne chinuim sa le facem un "unchi" sau o "matusica" nepoteilor!
Am vrut doar sa subliniez ca o diferenta de 17 ani, la varsta de 20 de ani o simti mult mai acut decat dupa 30 de ani (asta bineinteles daca pana la 30 de ani te-ai distrat si esti full of plenty)
Va doresc casnicii fericite indiferent de ce varsta aveti!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)