Durerea unei pierderi de sarcina (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Bubulina imi pare tare rau pentru pierderea ta desi cred ca in asemenea situatii cuvintele sunt de prisos.Aici este locul potrivit unde vei invata din nou sa zambesti si sa speri.Fetele sunt tare inimoase si te vor ajuta sa depasesti momentele grele prin care treci.
Speranta moare intotdeauna ultima asa ca poate intr-o buna zi vom auzi din nou povestea ta de succes.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

BUBULINA...iti doresc sa fii suficien de tare cat sa depasesti momentele astea crunte..ai sa vezi ca e adevarat ca timpul vindeca ...si la mine a fost asa...nu total,dar...
in 2 luni vei intra di n nou in lupta...ai grija de tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

BUBULINA SCUMPA,IMI PARE NESPUS DE RAU,SUNT CU SUFLETUL ALATURI DE TINE.BUNUL D-ZEU,NE DA ATITEA LUCRURI SA LE INDURAM DAR SI NE AJUTA SA TRECEM PESTE ELE CU RABDARE SI VOINTA.
EU,am trat.nat,pe care tu l-ai facut,lipit pe frigider si de cite ori il vad imi aduc aminte de tine.
Iti doresc sa ai vointa si rabdare si sa luptam impreuna pentru tot ce ne este dat.
mii de pupici,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Buna fetelor.Simbata ii voi face lui Bogdanel parastasul de 40 de zile.Am o stare atit de proasta incit imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii.Am intilnit azi mai multe mamici cu bebei dintre care una ma si intrebat daca lam lasat pe bb cu cineva.m-i s-a pus un mare ,mare nod si am plecat plingind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bubulina ...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ofofof, Lariana! Asta-i cel mai greu, stiu: sa te intalnesti cu oameni care nu stiu tragedia prin care ai trecut si sa te intrebe de bebe Sau sfaturi, de la oameni care nu au habar de viata ta: "Faceti si voi un copil, ca viata trece!" Sa te intareasca Dumnezeu in ziua de sambata

Ale ce-mi place optimismul tau Deci in jurul lui 20 august ne lipim de calc sa vedem testul Sa nu crezi ca voi uita!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

LARIANA,AM OFTAT CIND TI-AM CITIT MESAJUL.
Sa-ti de-a D-zeu putere si sanatate,la fel si sotului tau.
,Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Lariana, este greu dar sunt convinsa ca vei face fata!
Fetelor,ce mai faceti?
Eu numar zilele pana pe 9 august cand voi face 5 luni de la cezariana si abia astept sa merg la control.Parca nu mai am rabdare pana la 6 luni
Fetele care aveti liber la prestat pt. sper sa veniti cat mai repede cu vestea ca sunteti si sa intindeti o mana si noua celor care suntem in asteptare.
Pentru toate fetele optimiste multi

MIRELA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mirelaionita2006/album?.dir=/dce9re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lariana iti doresc sa gasesti puterea sa treci si peste asta

eu nu am noutati deocamdata...asa ca revin cand voi avea vesti bune

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Buna
Nu stiu ce sa spun....nu stiu daca pot spune ca ma bucur ca am gasit acest subiect...mai e putin si fac 3 saptamani de cand am pierdut o sarcina de 19 sapt. si 2 zile, un copil asteptat de aprox. un an..care a venit dupa multe investigatii...si care a placat din cauza unui col deschis si dilatatii 4-5
sa va spun ce simt....nu pot descrie in cuvinte
nu stiu daca a mai avut careva aceiasi prob, sincer mi-a fost frica sa mai citesc si alte mesaje.....
va pup si sa incercam sa trecem peste toate astea....dar cum???

ela

Mergi la inceput