Bebei cu alergii!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Scuze, intelesesem ca vorbeai despre E-uri, coloranti si conservanti ca fiind chestii diferite. Zi lunga.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ramona,nu e nevoie sa iti ceri scuze .A completat ceea ce am spus tocmai pentru ca sa rectific neintelegerea.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Ramona eu stiam ca si cacao este periculos,tu ce sti?
Referitor la conservanti mi-am amintit ca am vazut un documentare pe Discovery acum ceva vreme despre un suc de fructe,de mere mai exact care era comercializat proaspat,fara conservanti si de la aces suc au existata mai multe cazuri de contaminare cu e-coli parca ( sa nu dati cu rosii daca nu asta era bacteria,virusul .Si pana la urma fabrica respectiva a fost oblogata sa pasteurizeze sucul respectiv.
Am sa caut pe google sa vad daca gasesc ceva.
Anca tu ce mai faci?
celelalte fete?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Am avut noroc si am rasit cazul:
http://www.cnn.com/HEALTH/9611/01/e.coli.poisoning/

Sigur asemanare intre pasteurizare si conservare nu as putea spune ca exista,poate as putea aminti ca fiecare urmareste eliminare sau impiedicare aparitiei bacteriilor,spongilor etc.

Am sa dau linkul de pe wikipedia ca sa citit despre E.Eu de fiecare data cand am citit pe acolo m-am minunat,cred ca si de asta am o alta parere despre E-uri.
http://en.wikipedia.org/wiki/E-numbers#E200.E2.80.93E299_.28preservatives.29

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pisicuta, cacao intra cu ciocolata. La cei sensibili se asteapta pina la doi ani. Eu i-am dat-o mult mai tirziu, era maricel. Nici nu vroia la inceput. Acum i-a prins gustul!
Mai apar din cind in cind cazuri de E. coli de la sucul de mar.
Pasteurizarea se face la temperaturi foarte mari (cam cum e cind fierbi laptele, doar ca temperatura e mai mare si nu sta asa mult "pe foc" - nu stiu daca am explicat bine). Oricum, e fara chimicale (deci conservarea e altceva, presupune adaugarea de asemenea substante). Dar se mai pierd din calitatile produsului, datorita temperaturii inalte. Oricum, e de preferat fata de conservanti.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Noi suntem bine, de 4 zile nu s-a mai atins de "porcarii" nici la bona!!!! Dermatita mai are putin si trece, chiar fara crema cu cortizon pe care o tin pentru situatii drmataice... desi daca il vedeati cum arata joi seara..era tot tot rosu!

Am scos lista cu E-uri este super! Am taiat din ea ce nu era semnalat pentru alergii si am impartit E-urile in e-uri care pot provoca alergii, modificate genetic si de origine animala. Pana diserara o cosmetizez si o aranjez in asa fel incat sa nu ocupe multe pagini. Daca vreti o putem pune la inceput alturi de lista cu alimente interzise. Eu oricum o printez si o iau la supermarket...le scad vanzarile cu mine! Oricum stateam 2 ore numai la citit de etichete!

Intru mai tarziu sa adaug pe listuta de alimente!!!

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Salutare..si noi ne inscreim pe lista cu alergici si cu dermatita atopica.
Alex are aproape 10 luni si pana acum mi-a facut alergie la ficat de pui, si, curios, face alergie la branzica calcica(scuzati cacofonia), dar numai daca nu este laptele super proaspat. adica eu trebuie in fiecare zi sa cumpar cate o cutie de lapte. daca o tin 1 zi doar in frigi si ii fac din ea, gata, alergie..asta da copil sensibilos!
in ultima vreme a inceput si el sa faca caca mai moale ( el era de obicei un copil constipat). nu e diaree, dar nici normal nu e.
o sa va urmez sfatul cu carnetelul, sa-mi dau seama de la ce ar putea fi.
Noi pt dermatita folosim Elidel si ne merge ft bine.Si la intepaturile de tantari ii merge bine crema de galbenele.
Ma mai gandesc si mai scriu:)

Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Bine ai venit deeapui!

Te asaltez cu o intrebare: Elidel-ul nu contine cortizon? Nu este din gama cremelor-tratament pentru deramatita?
Alergia la ficat este "interesanta"...la asta nu m-am gandit pana acum. Oricum este bine ca il poti inlocui cu succes cu alte alimente la fel de sanatoase!

Mergi la inceput

deea pui bine ai venit.iti face dermatita la branza calcica pentru este facuta tot din lapte si cazeina ramane.si in plus ti tu laptele doar o zi la frigider,dar pe la magazin cat sta.ceea ce vreau sa zic e ca nu cred ca e de la faptul ca ti laptele sau nu la frigider.Cred ca este alta cauza pentru care uneori apare si alteori nu apare.
Si noi mai folosim crema de galbenele pe bubitele de tantari.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pentru listuta de alergii:
- cacao
- ananas
- kiwi
- fructe de mare (calamari, raci, sepii etc)
- soia
- drojdie
- carnea de porc

As trece si conopida pentru ca noi am avut o reactie alergica de toata frumusetea pe la 1 an. A manacat insa acum de curand si nu a avut nimic asa ca nu stiu daca nu este o alergie strict personala.

Medicul mi-a trecut pe lista si carnea de porc iar eu stiam ca este contraindicata pana la 4 ani!

Mergi la inceput