Trusa bebelusului

Trusa bebelusului | Autor: b.aly

Link direct la acest mesaj

mamicilor, cat este de utila trusa bebelusului pe care o gasim in farmacie?tb. neaparat cumparata si inclusa in bagajul de spital?si ce contine aceasta trusa? alinutza32+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Nu stiu ce contine trusa aceea; eu m-am descurcat foarte bine si fara ea.Cel mai bine este sa astepti pana ce nasti si apoi sa discuti cu neonatologul ce se va ocupa de copil. El/ea iti va recomanda ce sa cumperi, iar sotul/sora/mama/soacra pot cumpara totul pana sa ajungi acasa cu bebe.Poti sa cumperi inainte servetele umede, pampers, bephanten-crema pt iritatiile la fundulet, pudra cu baneocin pt buricut-pe astea trebuie sa le ai si in maternitate. Daca ii iei hainute la spital, vezi sa fie cu manusi sau cumpara-ti o trusa cu forfecuta, unghiera si pila de unghii pt bebelusi-una buna e in carrefour de la disney (cu unghiera ma descurc de minune, soacra e adepta forfecutei iar bebe nu a fost ranit de niciuna dintre noi-; bebele meu dupa prima zi in hainute s-a zgariat tot pe fatza , asa ca l-am facut din nou sarma in scutecele de la spital, caci trusa mi-am cumparat cand am ajuns acasa..Ai mai putea sa iei din Carrefour o pompa Angel e 17RON sau in farmacii 20RON sa stimulezi lactatia in primele zile dupa nastere.DianaD & Buflici (12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Diana ti-a raspuns foarte bine la ceea ce iti trebuie pt bebe, dar nu cred ca le vei folosi in spital mai mult acasa.Ar fi bine sa adaugi si o pompita de nas, ser fiziologic, betisoare sterile si pipeta , comprese sterile pt curatarea nasucului si urechiuselor.
Nu uita acasa pampersii si bephantenul sau Garmastanul pt. funduletul lui bebe.Alifiile le poti folosi si tu in caz de rani la sani. si nastere usoara!

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput