ADMIN;FA O FAPTA BUNA
: am si eu o problema si am sperat sa gasesc raspuns..printre raspunsuri dar am dat numai de nu stiu si ajutor!!
eu sunt incepatoare,adica abia am invatat sa ma descurc cu mesajele si cu cautatul lor..vreau sa pun pozuta cu printisorul meu sa vada toata lumea ce flacau am..dar nu stiu cum si nu scrie nicaieri ce ar trebui sa fac...sau daca scrie indicati.mi unde va rog!!
care-i treaba cu albumul?
si de ce nu pot intra pe chat??
VREAU SA SUBLINIEZ!!! acest site da dependenta..am observat pe pielea mea..si pe fundul meu tabacit:))
Este fantastic ca exista si ca sunt atatea mamici fenomenale si prietenoase..
asteptam cu nerabdare explicatii concrete
pupici de la ancuta si bebe Marc Stephan care se vrea afisat:)
Raspunsuri
mamica dulce spune:
!ma scuzati..acum am citit ca sunteti in vacanta..distractie maxima si sa veniti cu forte proaspete!!!!!
Da' cand veniti inarmati cu rabdare va rog sa explicati asa..ca la ciobancum si ce trebuie sa facem,ce pasi sa urmam exact ,nu de alta da' multe mamicute sunt experte in pampersi,nu in calculatoare..
distractie multa,sa ne povestiti
marius spune:
Hai sa le luam sistematic. Poza prima data. In primul rand ai un cont personal odata cu inregsitrarea ta ca si membru al acestui site. De aceea sus ai sa vezi o linie in care scrie "Profil personal". Daca ai sa apesi cu mouse-ul acolo va aparea numele tau de user "mamica dulce" si ti se va solicita parola pe care va trebui sa o introduci. Daca aceasta este ok se deschide un nou ecran ce contine informatiile pe care te-ai decis sa fie vizibile despre profilul tau. Aici se poate schimba si parola de exemplu si adresa de e-mail. Tot aici iti poti defini adresa unei pagini personale de internet daca detii o astfel de pagina si bineinteles tot de aici se merge si mai departe pentru a incarca o poza pe care tu decizi ca ai dori sa fie vizibila. Sunt si restrictii tehnice. Poza trebuie sa fie un fisier tip gif sau jpg, deci ceva de genul alex.jpg. Dimensiunea(marimea) fisierului nu trebuie sa depaseasca 30Kb. Pentru a fi vizibila o astfel de poza daca aceste caracteristici corespund cerintelor exista in partea din dreapta jos mesajul "editeaza pagina personala" Daca ai sa accesezi aceasta sectiune se va deschide un nou ecran unde vei vedea un mesaj "Browse". Apasa pe acest buton si de acolo vei vedea calculatorul tau unde va trebui sa mergi pana in locul unde se gaseste fisieru tau tip jpg sau gif cu dimensiunea mai mica de 30kb reprezentand poza ce ai vrea sa o faci vizibila. Ajunsa la ea apasa Upload si vei vedea poza incarcata. Asta ar fi cu poza deocamdata.
Marius
mamica dulce spune:
multumesc mult,m.ai lamurit bine!!tot asa!
In curand o sa.mi vedeti minunea..
V.am pupat si numai de bine sa auzim
anca si marc