Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Ana, habar nu am. Dar nu vreau sa agit spiritele din nou fara a sti despre ce e vorba si a vedea cum a intrat in posesia ei. Am lasat Ursulinei un mesaj prin care o intreb daca i-a comunicat cumva parola (prin mail sau altfel, ca vad ca nu are activat PM). Oricum astept sa aflu cum a intrat Alina in posesia parolei (nu te supara Alina, dar au fost probleme cu pozele unui bebelus si s-a convenit un anumit regim al parolei; repet, nu are nici o legatura cu tine, ci cu respectarea unor reguli convenite) si mai astept sa stearga linkul ca doar ea o poate face.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Fetelor-incercati sa intrati pe link-urile cu poze ale altor persoane de pe "yahoo" si vedeti daca obtineti ac rezultat ca la link-ul alinei, adica pozele noastre.......daca da-inseamna sa nu ati dat "sign out" la contul comun........faceti asta si verificati apoi din nou link-ul alinei si spuneti ce vedeti

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neatza !!!!

Mirela, cum sa va uit ? Doar ca intru mai rar, caci daca ma prinde DC, raman aici cu orele ... si nu se prea poate asa.

Canda, haida pe munte !!!! Bee te-a inscris pe lista

Bee noi mergem la Bran de pe la 2 luni, ne-am plictisit deja de "campie". Am facut si experimentul sa mergem cu caruciorul pe Piatra Mare aici langa noi. Am ajuns pana aproape de 7 scari (http://alpinet.org/main/poteci/puncte_ro_id_1351.html), dar nu am mers prin ele, ca acolo e curent si frig si puiu mic era in ciolanelele goale. Puteti vedea poze in linkul de la semnatura in luna iunie. Daca mergeti pe la Bran, cel mai misto, frumos, splendid, etc loc este drumul spre Omul. Mergi spre satul Simon, si apoi ... tot inspre munte. Uite aici o poza facuta acolo http://community.webshots.com/photo/549468852/2516255650086274551YQHrkn

Am cautat aseara rucsac de bebe, da nu am gasit ceva fain aici la noi . Ala ce l-a aratat micio e super. Voi ati gasit ceva de genul ala in Ro?

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

eu o sa plec acum. parerea mea: s-ar putea ca alina sa nu fi avut nici o parola , doar ca fetele fiind nefiind "'ne"logate la contul comun sa vada direct pozele noastre infdiferent de unde intrau pe yahoo photos- ne spun ele cand verifica...
Deea- asa-i ca e "captivant" forumul.......la pênsulica

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!

Bianca, Raisa, Ioana, Filip si Carla !!

Cam tarzior dar acum am scapat de masaj.
Deea se pare ca, copiii nascuti pe 6 ian. vor direct in picioare. au sarit peste mersul de-a busilea si asa-mi doream sa-l vad pe Marco in 4 labe....
L-am pus la iun hipermarket intr-un premergator Chicco, mama ce radea si ii placea. Nu stiu ce sa fac, daca sa-i iau sau nu. De ce nu primesc si eu unul, folosit, de la cineva?
Ali bine ai venit pe !!!

fetele nu sariti asa, vreau sa va intreb ceva: aveti cumva pozele de pe contul comun deschide?
Caci s-ar putea atunci cand dati pe linkul pus de Ali sa intre ale noastre, deoarece linkul ei nu e complet. Acolo intre cele 2 // lipseste id-ul ei.
Eu nu am deschis nici un album, si am dat sa-i deschid linkul Alinei ,dar nu merge.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

NEATA SI LA MULTI ANI TUTUROR fetelor cerealele se un in fructe asa cum sunt sau se dilueaza cu apa ca eu le am pus asa si mi fac procese de constiinta daca pateste stefan ceva?????????????????????aoleuuuuuuuuuuu

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997

Mergi la inceput

Bei fete nu stiu ce sa zic, am deschis si eu mail-ul comun, pe urma am dat click pe linkul pus de Szaboali si tot nu merge.Habar n-am cum dand click pe linkul ei ati intrat in mail-ul comun, la poze.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, subscriu si eu la bebeii nascuti pe 6 ian.
Nici Mateias nu vrea decat in picioare;
Bona asa ii da sa manance - cu o mana il tine in picioare si o o mana ii da cu lingurita
Eu nu stiu inca cum o sa reactioneze Mateias in premergator ca nu l-am pus niciodata...
Astept ca mi-a promis o prietena ca-mi da premergatorul de la baiatul ei....dar ea a avut sambata nunta si acum e in luna de miere....
Asa ca il voi primi cat de curand si o sa vad.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

IOANA, bine ati venit in clubul bb care cad din pat..exact la fel am patit si eu...eram la 2 m de ea si am vazut cum i se duce fundul...a mea a cazut pe burta...ca o broasca statea...s-a spriat da a plins putin pacalita...da cum intram in camera cum se punea pe scincit...
BEE, super povestea cu marea.. si noi am vrea sa ajungem...la sf lui august..dupa ce face 6 luni...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Cosmi eu ii puneam direct asa. Si nu a patit nimic.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput