Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

noapte buna

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
Liliana sa poarte Nicolas sanatos ce i-ai luat. stiu eu ca e cadou de 7 luni. Si daca tot e trecut de 12 sa urez sarbatoritilor de 6 iulie: Nicolas, David, Ioana, Daria de Deea, Daria de Anabordea si Matei !!!!
Ursoaica bine ca mi-ai zis ca tu ai dat parola. eu nu aveam nimic, doar ca ma gandeam ca iar face o farsa spywoman si da parola noilor venite.
Canda te-am vazut azi in Unirii cu toata compania. dar eram cam departe si ati luat-o catre Ghe. Lazar, daca nu ma insel.
Diana bine ati revenit. ma bucur ca v-a priit minivacanta. si spor l;a munca. chiar cu cine lasi copii, mai ales pe Peter?

Noi am fost azi sa vedem de vals, vrem sa invatam sa valsam frumos pt. nunta. ora costa 15 euro si cam 10 ore se fac, acum depinde, tre sa ne vada cat suntem de talentati.Problema e cu cine lasam bebele. dar mai vedem pana atunci.

Va pe toate. Fug la pat caci maine am zi grea.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

'Neata mamicutelor cu pitici dragalasi.
Text
Silvi_2005nu m-am retras dar nu am avut timp sa mai scriu ieri ca am avut treaba(vreau sa imi vand locuinta si sa imi cumpar alta si am avut clienti si pur si simplu nu am avut timp).
Am intrat putin aseara dupa ce am terminat baita la Iarina dar numai v-am citit pe toate ca am fost foarte obosita iar acuma va spun mai multe despre Iarina.
Papusica asta scumpica a mea ii tare nazdravana, nu poate sta locului o sacunda nici cand doarme . Opun seara intr-o pozitie la culcare si pe dimineata o aflu cu capul la picioare, ziua parca ar vrea sa faca si podul (gimnastica).Mai scoate si niste sunete si tipete "super tari"de te prapadesti de ras,in schimb cu mancarea nu prea vrea sa auda de ea de cele mai multe ori ,nu stiu si bebeii vostri mananca putin? Problema asta cu mancarea pe mine ma termina si de ceai nici nu mai vorbesc ca nu vrea un strop si am incercat mai multe feluri de ceai. Dr.pediatru mi-a zis sa nu ii dau papa daca nu vrea ca probabil de la caldura nu are pofta de mancare apoi om mai vedea cand or sa vinavremurile mai reci.Va mai scriu dar acuma s-a trezit papusica si am putina treaba . PUPICI LA PITPCI

v-am pupacit

MAMI DE IARINA

pozicihttp://pg.photos.yahoo.com/ph/miti_ali/album?.dir=28f1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am citit ca voi ati inceput cu mancarica la borcan si am uitat sa va intreb cu care ati inceput sau care sunt bune la gust ca vreau sa-i iau si eu (daca o sa vrea sa pape)acum incercam cu de toate.

pupici la pitici

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata de la birou!
La multi ani sarbatoritilor de azi si ieri!
Si bun venit noilor mamici si bebeilor!

Noi am avut ieri musafiri si a primit diana o albina uriasa cu baterie care se agatza de tavan...si se invarte si face un vant din aripi ca e buna de ventilator! Mamaaaa ce i-a mai placut! Si nu ii era frica deloc de ea,tot voia sa o prinda!
In rest papam bine si ne rostogolim la fel!
Mi-e ciuda c anici acum n-a adus fratelo aparatul sa o filmez,plus ca acu si-a scos din repetoriu pe "mama" si "baba" de doua zile
Daca nu apuc sa o mai filmez asa cu "mama" il omor pe fratelo
Acum face ca delfinii Asta e ultimul repertoriu in materie de sunete... Si a revenit la mbuuu mbuuuu...
Asta e! Regresam! Dar macar a zis matus-mea ca se misca super bine pentru 6 luni...Adevarul e ca si la rostogoliri are o vitezaaaa!
Hai ca va las,ca nu mai stiu ce sa va zic si de nominalizari n-am timp,plus ca dau astia buzna prin zona... si nu ma pot manifesta.
Sper sa rezolv odata cu Pc - ul de acasa!
Pusi la toata gasca!

SZABOALI hai ca am reusit sa o vad pe IARINA..e suuuuper dulce papusa!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Neata si la multi ani prichindeilor si tot binele din lume SZABOALI si eu i am dat la inceput dar o singura data lui stefan papa la borcan si i a placut tare mult .Era borcanul ptr 4 luni din legume bun pt el execrabil ptr gustul meu asa ca i am facut eu supa si piure de legume daca vrei sa ri spun ce si cum vb. pupici ptr toate fetele

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

COSMI acu i-am vazut si pe Bia si pe Stef!
Super frumosi copii, sa-ti traiasca!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONICA70 multumesc mult ce sa mai zic de printesa ta e mortala

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Neata fetili!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!

Ali activeaza-ti mesajele private, ca sa-ti explic cum scapi de carnatul ala de la poze.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor.
Sa dea Dumnezeu ca toti bebeii sa fie sanatosi, voiosi si voinici, nu numai cei nascuti azi.
Parca nici nu-mi vine sa cred ca acum 6 luni eram in spital cu princhindelul pentru prima oara in brate.
szaboali eu i-am dat prima oara borcanel de la HIPP numai cu legume si i-a placut destul de mult; dar ii place mult mai mult piureul de legume facut de mine.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput