Mamici de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

ELOISE si ma rog ce nu e in regula la silueta ta ,fata draga?Eu n-am mai fost asa subtirica de ceva anisori buni.Esti tare frumusica,asa ca nu te mai plange ca nu e frumos;cand vrei sa-ti ridici moralul,uita-te la pozele mele,cu sau fara burtica .
MARTHA sa-ti traiasca bebelul dolofan.
IGNATICA spune-ne si noua cum a fost la eco.
LALIQ ce mai faci? pe unde umbli?
PUFYMIC poate ma luminezi si pe mine la ce v-ati omorat atat tu si LEXI(ce cont sau link sau ce minune o fi)?Adica la ce ne foloseste si cum il folosim.Cand ai chef sa ne povestesti , asteptam cu interes;vorbesc la plural pt ca am remarcat ca suntem mai multe certate cu "tehnica" si cred ca nu sunt singura care nu stie cu ce se mananca.
TASIA e bine mama la munte?

Sa auzim numai de bine.
29+sau poate ???
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cri eu ma dau in vant dupa autoironie. Nu ma pot abtine sa nu ma iau singura peste picior. Nu ca as fi nemultumita de silueta mea recenta, cu toate ca am aproape 13 kile in plus, si le simt. Slava Domnului ca e BB sanatos, restul sunt fleacuri! Si tu daca vrei sa stii esti foarte dragutza asa cum esti, cu trasaturi bine si frumos conturate.
Pufy si Lexi se tot chinuiau sa faca un nick comun pe care sa-l acceseze oricare dintre noi pentru a opera modificari la listuta atunci cand va incepe "sezonul nasterilor" si cele care se ocupau de asta (Pufy si Ileana mai ales) vor fi ocupate cu bebeii lor. Pan' la urma Pufy a si reusit

Eloise 25+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bey, ce va apuca sa vorbiti de siluete? Alta treaba n-aveti?
Putzuruca, sa mor io daca nu mi se par altfel ghilimelele tale decat ale mele. Folosesti cumva caractere romanesti la tastatura? Si doi la mana, mi se pare ca tickers-urile de la tickerfactory nu suporta prescurtari d-astea cum putem sa facem la alte linkuri. Ia sa incerc si eu sa vad: bebelina mea

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Iote bre ca la mine a mers. Fa asa: da reply with qoute la mesajul meu anterior si copiaza exact cum apare la mine in mesaj tickerul. Il pui la semnatura si gata. Ok? Dupa aia il sterg eu.
PS: ala e tickerul tau, sa stii.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
POZE NOI; Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lullabay ti-am trimis PM!

Eloise ce graviduta slaba esti!Eu deja ma simt cat un tanc....am 15 kg in plus la 29 de sapt si 4 zile!

Sephora bine ca nu a fost mai rau cu prelungitorul ce a luat foc!

Putzuruca acum ai scris f bine chestia aia la semnatura, dar nu stiu de unde ai luat ghilimelele alea?Ca din cauza lor nu-ti iese!...cred!
Sunt cumva alea din dreapta de langa tasta cu punct si virgula si doua puncte?Si ai tinut shift cand le-ai pus?Hmmm....sunt nedumerita ..

Cri dupa cum ti-a spus Eloise Lexi a incercat sa faca un nou nick pe forum , comun ca sa-l putem oricare dintre noi accesa(pentru a face modificari in listuta). Lexi a facut 2 conturi noi, eu am "batut" la cap moderatorii(sper sa nu ma sanctioneze ca prea i-am stresat saracii!) si in final avem un nou si comun nick: mami_so06 cu parola de la emailul comun!
Eloise nu e meritul meu ca avem noul nick!

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ileana tickers-urile de la tickerfactory merg si prescurtate cum zici tu, alea de la lillypie nu merg....
Si eu am impresia ca sunt ghilimelele ciudate...cred ca ai dreptate si folosea Putzuruca caracterele romanesti...

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Hai sa dau "raportul" si eu:
Pe la 10 si un pic am ajuns acasa abia, ca am fost la o gelaterie italiana sa mancam inghetata, si Alesio sa se dea pe tobogan(ca au acolo langa terasa un loc de joaca minuscul pentru copii)!

Mai fetelor cred ca m-ati deochiat la cat m-ati laudat pana acum ca-s harnica...
Acum imi tot propun de cateva zile sa fac ceva prajitura si nu pot!Pur si simplu sunt atat de obosita ca abia ma misc!Sper sa-mi revin....macar un pic ...ca ma omoara inactivitatea asta!

Carmen cum ai petrecut azi?Ne-ai lasat si noua o felie(virtuala) de tort?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ia, ca m-a apucat si pe mine sa-mi schimb semnatura. Daca n-am somn si nici copil acasa... E in deplasare, la tara, si pe cuvant de nu mi se pare casa pustie fara el...

poze... si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Pufy multumesc!!!
Eloise da arati foarte bine ,cel putin din fata in prima fotografie nici nu se vede ca esti insarcinata."Silueta" ti se potriveste de minune!!!Eu incep sa pun kg acum intr-un ritm de olimpiada ..sapt si kg....parca am falcile mai mari si mai grele..sa nu mai spun de sani..parca m-as pregati de tripleti.
Felicitari Martha pt echo!!!

30+

Mergi la inceput

Mai Pufy, da' voi la ore d-astea tarzii culcati copilu'? Ca Luk e in pat la ora 9, asa e regula.
Eloise, am vazut si eu silueta ta. Pe langa a mea, a ta chiar e silueta.

Ileana
poze... si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput