Poate fetele care s-au straduit ceva mai mult ca sa ajunga pe forumul asta, al "Odiseei", stiu: este posibila o sarcina la un endometru de 5-5.5 mm?
Monica
Aspiranta in stand-by
Imi pare rau dau nu cred (ma rog, parerea mea nu e cine stie ce avizata, e personala :-) ). Eu am avut ambele dati cel putin 9. Cel mai bine iti spune medicul si nu uita ca sunt si minuni. :-)
Catalina
Multam, Catalina, de raspuns.
Intre un test pozitiv si un endometru de 5 mm... inclin sa cred ca a fost gresit testul.
Monica
Aspiranta in stand-by
Monicutza, vezi ca ti-am raspuns la endometru.
Este greu de crezut, dar eu cred in minuni, deci nu se stie.
Lunile viitoare cand faci stimulare ia si estrofem (este pt ingrosarea endometrului, care e subtiat de clomifen).
Bafta multa!
Pupicei, Ingeras
15+
Maya
monica, eu cred si in minuni si in masuratori ecografice cu mici erori
ce test ai facut?
vine bebe!
Monica tocmai vin de la endo unde am citit temerile tale, vin sa-ti mai dau niste sperante: DA. SE POATE.
eu aveam lunar endometrul de 5 mm. Nu crestea nicicum. In luna in care am ramas nu pot spune cat l-am avut deoarece renuntasem la monitorizare, insa am luat MACA - super cunoscuta in ingrosarea endometrului.
Pana la ovulatie nu e musai sa fie de 8-9mm, important e sa-l sustii dupa ovulatie ... cand sigur el mai creste.
Tu l-ai sustinut cu progesteron ... asa ca sunt sanse. De ce nu repeti testul? Mie mi-au iesit 2 Dr. Sigur si o Barza pozitive seara la ora 9.30 - deci daca e sa fie cava acolo ... se pozitiveaza la orice ora.
Bafta si tin pumnii. 
22+ cu 
Dr. Sigur. A doua liniuta era destul de slaba, dar era cit se poate de evidenta.
Am cautat informatii pe net despre subiect si am aflat ca a existat un singur caz de sarcina cu endometrul de 4 mm. In general am constatat ca se ia in calcul o grosime de minim 5 mm. Nu stiu ce sa cred sau sa sper. Am avut atitea sperante spulberate in ultimii 2 ani ca acum mi-e teama sa ma bucur.
Monica
Aspiranta in stand-by
Monica, eu sunt de parere ca daca e sa fie, se poate orice. Si eu am avut endometrul subtire, nu mai stiu exact cat, dar la mine minunea a fost alta: la ovulatie folicul meu a avut 10 mm!!! Si acum sunt in saptamana 37.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 36+