Informatii utile Constanta

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

cornelianeli: nu cred ca a fost inca, ma rog, diseara ii "imping" o vizita, si revin maine cu detalii (daca am cu ce..). s-ar putea sa te ajut macar cu un nr. de tel pt cabinetul din cta, dar cel mai sigur aflam maine.
madaluta mama, sa-mi fie rusine, intr-adevar, n-am mai intrat la mamici de nov-dec, de fapt pe forum in general, de muuuuult timp (a fost o perioada mai nasoala la munca, acasa nu prea aveam nici timp, nici chef...), iar alea cu mailul comun, parole, adrese si chestii de-astea..pe cuvant daca ma pricep.. cu alte cuvinte: sunt varza! daca ai timp, lumineaza-ma intr-un PM, si promit sa fiu ascultatoare
THANX!!!!

Impotriva banarii Jocelynei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele constantence,va multumesc pentru pumnii tinuti,dar...rezultatul spermogramei e prost de tot ...am scris detalii la aspirante peste 35 ani,nu mai scriu aici ca ma repet....Oricum,va multumesc,sunteti niste dulci!Bafta multa la bebei!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Nusy, imi pare atat de rau! Am citit ce ai scris dincolo... Poate este gresita spermograma, veyi incearca sa o refaci la Bucuresti asa cum spuneai. Dumnezeu este mare, nu pot sa cred ca nu ne da si noua o sansa...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

nusy draga mea cat de rau imi pare sa citesc despre rezultate atat de proaste offfff stiu prin ce treceti pentru ca si noi suntem in aceeasi situatie
ma rog pentru voi sa fie o spermograma gresita si faceti foarte bine ca o repetati
la noi din pacate si "contraproba" a iesit prost foarte prost
si vreau sa-ti mai spun ca indiferent de rezultate trebuie sa ramaneti calmi si impreuna veti reusi sa gasiti o solutie .tu trebuie sa fii alaturi de sotul tau care acum se simte ingrozitor,incurajeaza-l...uite un de la mine capul sus nu te descuraja
a_deju multumesc
ioana nu am auzit de astfel de test de permeabilitate dar e bine ca se poate face la dr.lutescu,si mai elimini o cauza
eu nu stiu l-as face dar la ce bun....pt fiv nu trebuiesc trompe permeabile
abia astept sa povestesti cum a fost
pentru toate fetele

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Trebuie neaparat sa va scriu ce rezultate am, pentru ca sunt tare bulversata..
Ele nu sunt incercuite (adica se afla in valorile normale, cica) dar eu le observ sub limitele minime..si nu-mi dau seama de ce sunt bune, daca sunt sub limita??
Deci....ziua 14 (adica 15 la mine)
Estradiol 540,9 (limite 315 - 1828)
FSH 3,21 (limite 4,7 - 21,5)..
LH 6,26 (limite 14 - 95,6)...

Oare nu sunt prea mici valorile astea la FSH si LH??? Oricum pe 20 octombrie ajung la doctor, dar parca nu mai am rabdare...Voi stiti ceva??

Off...Nusy..tinem pumnii sa iasa bine la Bucuresti spermograma si fii alaturi de el...Fiti puternici si..
Angeliques foarte bine faci..ca astepti intai vizita la doctor..
Cornelia sper ca-ti merge net-ul si poate poti sa ma ajuti cu un raspuns ceva ca sunt cam ingrijorata...
Madaluta ce face burticuta??
Oare Maria ce a facut la analize??Pentru ca si ea era tot la cele din ziua 14..parca.. Unde esti Maria??..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mamacita:noi suntem bine, ne-am facut bagajelul de spital,dar eu sper sa ajungem cu bine la termen si sa nu am nevoie de el pana la sf lui noiembrie- inceputul lui decembrie.Inca merg la scoala si imi place k pot fi activa.Sambata merg la d-na Lutescu si voi vorbi despre modalitatea de nastere, daca bineinteles nu i se va parea din nou prea devreme(asa mi-a spus acum 3 sapt cand am incercat sa deschid subiectul)imediat ce voi vorbi , te voi contacta.Eu am ramas hotarata pe cezariana cu epidurala.Singurul lucru care ma face sa stau putin in dubii este perioada mare de timp in care nu voi avea voie sa fac al doile bb. Am inteles k un an doi, nici sa nu ma gandesc....E adevarat?

a_deju:nu prea sunt buna la explicatii tehnice, asa k mai bine incerc sa-ti trimit un PM cu postarile lui mamacita.daca nu merge asa, iti voi trimite mail.

nusy: imi pare tare rau, draga de tine...dar nu iti pierde speranta.Dumnezeu e mare si poate face din imposibil posibil...

ioana_p76: chiar nu stiu diferenta dintre cele doua...Dar de ce faci stimulare doar cuu clomifen? a dat rezultate?la mine nu ,si mi-a prescris si menogon....dar poate k nu e aceeasi situatie...HSG ai facut?

Madalina 30+

poze recente,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Cine ne deschide si noua capitol nou? sau cine ne invata si pe noi cum sa facem, dar sa nu pierdem totusi discutia de aici.....

Madalina 30+

poze recente,

Mergi la inceput

ela
mi-am gasit datele acestea notate intr-o agenda
faza foliculara (zilele 1-14), in care se dezvolta foliculii, creste progresiv nivelul Estradiolului, Progesteronul fiind aproape nul; FSH e de asemenea la niveluri inalte (datorita rolului sau), iar LH este redus cantitativ;
in faza luteala (zilele 15-28), in care se dezvolta si functioneaza corpul galben; Estradiolul atinge valori inalte, la fel ca si Progesteronul. FSH si LH incep sa scada, datorita valorilor ridicate ale E2 si P (feed-back negativ).
nu ma pricep dar eu cred ca ai ratat momentul ovulatiei.....nu te ingrijora

Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

Mergi la inceput

mada am incercat eu sa fac ceva
rog moderatorii sa inchida acest subiect iar pe voi va invit sa continuam AICI

Mergi la inceput