Mamici de iulie - august 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 4

Muuh spune:
BINE AI VENIT MAYA ALEXANDRA!!
Pumpkin refacere rapida mamica curajoasa ce esti tu.
Miruna 36+

map spune:
avmaria imi spunea si mie o prietena sa stau in 4 labe ca se intoarce bebele dar sincera sa fiu nu cred. Imi atarna si burta si ma doare, am stat cateva minute odata asa Am zis ca incepand de azi incerc sa fac podul ala indian de care zice in cartile nemtesti darsa fie sotul acasa ca nu vreau sa fac te mirice trasnaie si sa fiu singura acasa.
Sa vad ce spun cei de la clinica dar se pare aici nu prea se practica intorsul manual si am citit ca nu toti copiii se lasa intorsi. Am citit ca aici in caz ca se incearca sa se intoarca bebele asta se intampla numai dupa saptamana 38 pentru ca in caz ca apar complicatii sa te taie imediat. Asa ca tot la cezarianase pare ca se ajunge.
mamanati asa radeam si eu aseara cu sotul ca bebele asta al nostru vrea sa iasa direct in picioruse din burtica Eu mai fac haz de necaz si zic ca-i mandru si ca nu vrea sa plece capul
Monica si 33 +

geliza spune:
Pumpkin, felicitari, sa fiti sanatoase amandoua si sa reveniti repede acasa...Maya Alexandra, bine ai venit
Eliza 33+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

iulenca spune:
OAUUUUUUU
Nici nu apuc sa citesc ce atzi mai scris. Curg vestile in dimineata asta.
Iubita de PUMPKIN felicitari pentru MAYA. Pana la urma desi nu ai nascut normal cum vroiai ai nascut repede. Imi spunea mai devreme Madacristina ca ieri te plimbai iar azi o sa o tii pe bebica in bratze. Te lasam sa itzi revii si apoi venim la tine sa va vedem. Pupicei multi si refacere rapida ca tu esti gagicoasa puternica.
Am vb si cu Amabella. E bine, usor ametzita dar sa ridicat din pat. Zicea ca spera sa ii dea ceva de mancare ca ii era fomica ceea ce e de bine. Bebe Rares Andrei este un beton, sanatos, avea la 8.51 cand a scos primul tipat 3310 gr si 50 cm, Apgar 10.
Asa ca joi Amabella va veni akasica si daca rares e cumintzel poate ne va scrie chiar ea.
MadaCristina e la spital. Din cate zicea ea i s-au rupt membranele si spera sa nasca astazi. Inca nu avea dureri, doar asa usoare contractii. I-am spus ca Pumpkin ia luato inainte si se bucura. O sa ma mai tina la curent oricum.
Doamne ce de vesti bune azi. Sunt asa emotionata.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

map spune:
abia am apucat a mai scriu un mesaj si ce sa vad, deja stiri noi.
Pumpkin felicitari, sa-ti traiasca mica comoara. Refacere cat mai rapida.
Maya Alexandra, sa cresti mare si sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai
Monica si 33 +

a.cicel spune:
Am lipsit dfe la galerie (ca abia m-am trezit )
Felicitari Pumkin si refacere rapida. Maya bine ai venit pe lume.
Andreea 35+
POZE

larissa_79 spune:
Felicitari Amabella pentru bebe!
Rares Andrei bine ai venit! Sa fii sanatos, frumos si puternic!
Deci mai este galerie anuntata pentru MadaCristina....ii tinem pumnii!
Asteptam noi inscrieri la livrari de bebe...ca suntem anternate cu galeria si in mare formaaaa!
Bebelina mea mai asteapta...am facut ieri toata ziua treaba....dar nik...n-are ea inca nici o dorinta sa vina inca...
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 38+

a.cicel spune:
Madyn te rog sa treci si la mine ultimele masuratori, ca ieri am fost la eco.
La 34w6d bebelina are 2529 grame. DBP e deja de 91 si femurul de 65. Se pare ca totul e in regula acum, colul e lung si inchis, asa ca nici bebelina mea nu se mai grabeste sa vina pe lume. Eu am uitat sa intreb pe dr despre ceaiul de zmeura, dar daca vreuna din voi isi aduce aminte, sa ne spuna si noua de cand putem sa luam. Ca eu il am in casa de vreo 3 saptamani, dar inca nu l-am desfacut. Normal stiu ca din saptamana 37..dar cine stie....
Andreea 35+
POZE

map spune:
MadaCristina nastere usoara si tie! Ateptam vesti cand apare bebe.
Azi de ziua Americii vad ca au inceput nasterile mai intens
Ce vesti aveti de la Amabella.
Cand sa incepem sa facem galerie si Bulinutei?
Monica si 33 +

map spune:
Rares Andrei bine ai venit pe lume, multa sanatate. Amabella sa-ti traiasca fecioarul!
vai ce emotii, deja curg mesajele unul dupa altul!
Monica si 33 +