Mamici de iulie - august 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 28
norocuta spune:
Larissa 79 multumesc anticipat pentru cantecele
!
Tocmai ti-am trimis spre confirmare adresa mea de email.
georgiana
38w
avmaria spune:
Larissa, nu e destul sa ai doar trusa la tine. Eu de exemplu maine am RDV cu anestezistul, o sa-mi faca niste analize de sange cu ocazia asta. Nu-ti poate pune nimeni anestezie de pe un moment pe altul, fara sa-ti cunoasca dosarul, antecedentele, si fara sa-ti fi facut niste analize in prealabil. Ca daca nu, se cheama inconstienta. Din nefericire, o vecina de-a mea, tanara si frumoasa, plecata si stabilita in strainatate, a venit in concediu si a profitat de preturi mai ieftine sa-si faca o operatie estetica la nas. Nu s-a mai sculat niciodata din anestezie, si medicii au incercat atunci sa camufleze neglijenta medicala.
norocuta spune:
gelize multumesc pentru site
!
Stii... sotul meu le poate pune pe CD si e fain...Eu ma tin tare
de ideea ca pe BB il voi invata romaneste, dar sper sa rezist
la Babylonul care va fi in familia noastra 
georgiana
38w
larissa_79 spune:
avmaria, la noi se fac analize pe timpul sarcinii si la spital te duci cu dosarul. Am impresia ca iti fac niste analize de sange si la spital. Fetele care ati nascut cu epidurala ce stiti de asta???
Ideea era ca vii pregatit de epidurala dar nu te obliga nimeni sa folosesti. Sper totusi sa nu fie medicii atat de inconstienti sa nu faca ceva investigatii inainte...
...la Municipal cel putin nasc fetele pe banda rulanta cu epidurala...deci banuiesc ca stiu ei ce fac.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 39 fix
larissa_79 spune:
norocuta, nu am primit mail de la tine. Id-ul meu pe yahoo mess este gabyzv23. Iar mail-ul gabyzv23@yahoo.com
Larisa si Alexia 39 fix
norocuta spune:
larissa 79 ti-am dat in varianta din profil in care spune "apasa aici ca sa trimiti un mail" si nu se afiseaza decat nick-ul tau de pe DC.
Btw adresa mea de email este etnomoon@yahoo.co.uk si iti multumesc inca o data.
georgiana
MissJJ spune:
Avmaria pana la urma am comandat cea portocalie, ca vb lui Mamanati caruciorul e predominant gri si asa face contrast si se vede mai fain decat daca era tot gri. Acu sa vedem cand exact ajunge ei au zis ca in maxim 5 zile vine.
Legat de fotbal eu v-am mai zis ca tin cu Brazilia si am fost tare trista cand i-au eliminat, dar cu englezii nu tin pt ca efectiv sunt niste huligani
, referitor la fotbal bineinteles. Si aici cand e meci sau ceva toti se imbata se iau la bataie fac scandal, nu stiu parerea mea este ca nu respecta jocul. Ma uitam la alti jucatori alte natii joaca frumos cu faze si scheme si chiar daca rateaza sau ceva mai zambesc mai rad se bucura de joc, dar englezii nu sunt asa.
Ma uitam de ex si la titlurile pe primele pagini in ziarele de sport si nu numai de aici, peste tot scria atatia suporteri britanici arestati pt scandal sau batai sau etc. Ei asa stiu sa se comporte si apoi vin acasa si se plang ca alte popoare se poarta urat cu ei, pai daca unde merg distrug si se imbata si fac scandal? Si plus de asta ei tot timpul sunt superiori si sunt cei mai destepti si cei mai civilizati si etc.
------------------------
34+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
larissa_79 spune:
norocuta, am trimis deja un mail cu 3 catecele...urmeaza si urmatoarele. Sa imi zici daca le primesti ok.
Larisa si Alexia 39 fix
ayaana spune:
avmaria si tweety din ce mi-a "explicat" mie dr despre epidurala va scriu doar motivul pentru care acum nu mai sunt asa convinsa ca vreau sa o fac: o data facuta anestezia nu mai simti contractiile (vorba ei "iti spunem noi cand te doare"
) si nu mai poti impinge cu aceeasi forta, nu poti controla la fel de bine impingerea (ganditi-va ca acum, cand nu simtiti nici o durere v-ati apuca sa va "scremeti"). ei, si in cazul in care nu ai destul fortza (m-a studiat lung si mi-a zis ca ea nu prea ma vede fortzoasa
...eu sunt cu constitutia mai firava), atunci nu prea ai cum sa scoti copilul si va trebui folosit forcepsul....
cam asta ar fi...nu vreau sa sperii pe nimeni. dr. mea e o tipa "mai dura", mi-a zis ca se gandeste mai mult la copiii nostri, decat la noi, ca suntem adulte si sa nu ne mai sclifosim atat
..
ideea e ca n-a pus nici ea problema astfel incat sa ma sperie...eu am intrebat-o care e parerea ei, ca medic si mi-a raspuns, spunandu-mi totodata ca epidurala este decizia mea si daca o vreau o sa o am....
inca ma mai gandesc cum ar trebui sa fac. ce ma inspaimanta este ca nu prea stiu la ce intensitate poate ajunge durerea...n-am nici cea mai vaga idee...asa ca poate e buna ideea Larisei, sa am trusa la mine si in caz ca ma nu mai pot suporta, atunci...
adriana
33+ si
diana-maria