Mamici de iulie - august 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 19
mikiion spune:
miti bravo!!!! Imi pare bine ca il ai acasa si nu mai faci atatea drumuri.
Cate grame are acum?
Pt. fundulet eu am incercat si cu cea din Romania dar tot cu cea de aici Penaten am avut rezultate. Si in rest apa si sapun si schimbat f. des scutecul.
Cate saptamani are acum? Din punct de vedere gestational? Pt ca stii ca pana nu ajunge la 38 aici ei calculeaza ca si cum ar fi inca in burtica.......... Si apoi considera ca are loc dezvoltarea normala. Eu nu intelegeam de ce in spiatal tot scriau 37 de sapt si 2 zile( atunci cand m-am intors cu el bolnav) si eu stiam ca l-am nascut la 36.
Mihaela
mamaluidavid spune:
Buna burtici si mamici!
Wow ce de bebei,felicitari tuturor sa fiti sanatosi si necolicosi.
Noi suntem bine,mama a ajuns cu bine,nu fara peripetzii dar pana la urma a fost bine.
Am fost si noi ieri la ultimul control,col deschis dar fara dilatatie,a ramas cezariana pe 12 iulie la ora 14 PM.
Abia astept.
pentru burticile care urmeaza sa livreze.
sanziana spune:
Pumpkin, Amabella, Pika-pika si Ralu 80 felicitari pentri bebei, refacere usoara si forte proaspete pentru ce urmeaza.
Bebei sa fie sanatosi, frumosi si mancaciosi.
Va rog trimiteti-mi si mie parola de la contul mamicilor.
33+,
Codrin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
adas spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
Fetele...m-am intors de la medic si situatia se prezinta in modul urmator: colul e intredeschis si pe interior si pe exterior...deci practic nu ar mai fi mult...nu stiu ce mi-a facut dr ca de cand am venit acasa m-au apucat si contractiile dureroase in sensul ca se intampla asa: ma ia cu duerere de spate si crampe...o durere ce se intinde pana la burtica....sunt suportabile durerile.
ce ziceti SUNT CONTRACTII DUREROASE? Daca da...tre' sa le urmaresc frecventa?...la ce frecventa se ajunge la spital?
incep si eu sa realizez ca se apropie momentul...maine intru in saptmana 40.
Va pup si intru sa mai citesc...acum ma duc sa ma odihnesc ca sunt cam speriata...
Larisa si Alexia 38+
larisa, vad ca si la tine se intampla la fel. nu degeaba avem DPN-ul apropiat - se grabesc bebeii sa vina. cum te-ai simtit azi-noapte?
eu am avut toata noaptea dureri cam ca la ciclu, jos de tot, destul de persistente, si din cand in cand mi se strange burta, dar fara legatura cu durerea, undeva mai sus. dar nu stiu daca sunt sau nu contractii. adica nu au o frecventa sau un timp clar delimitat. ma doare asa incontinuu, surd. mie doctorul mi-a zis ca trebuie sa ma duc la spital cand am contractii dureroase la cca. 15 minute. doar ca eu nu stiu care sunt contractiile astea. ma gandesc totusi ca o sa-mi dau seama cand o sa apara. sunt oarecum diferite de ce-am simtit pana acum, nu? fetele mai experimentate poate ne spun si noua.
puteti sa-mi spuneti si mie cum sa-mi activez PM-ul

ada
40+
crissa71 spune:
Neata burticoase si mamoase!!!
Sunt matinala..n-am reusit sa dorm...de doua seri ma trezesc noaptea si nu mai pot sa dorm...Asta e!!
LArissa:Ce faci?Da-ne un semn ca esti bine!
Cristina_ioana:Cum mai stati cu colicii?.Ati reusit sa dormiti azi noapte?
MAMICI DE IUL_AUG ce faceti?Sunteti frante?Cum va simtiti?.BEBEI ce va fac???.
Ma duc sa bag o portie de cereale cu lapte ca sa-i dau trezirea la bebelac!!!Ca prea le doarme..vrea s-o streseze pe ma-sa!!
Pupici!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
chiara.2005 spune:
Felicitari noilor mamici .
Sa aveti parte numai de bucurii din partea puiutilor. Sa fie sanatosi si mancaciosi!
Ralu fara epidurala???? Tare curajoasa ai fost!!!
Mie cel mai frica imi e de situatia in care declansandu-se nasterea, va realiza anestezistul ca nu poate monta epidurala, sau ca la mine nu prinde...situatie in care as fi nevoita sa nasc fara aestezie. Pentru ca daca s-ar ajunge la aceasta situatie as prefera cezariana... Poate imi spuneti cele care deja ati vorbit cu un anestezist daca v-a facut un consult inainte ca sa isi dea seama daca aceste situatii vor putea fi evitate.
Noi am intrat in saptamana 36, merg inca la servici, conduc....ma tot intreb cat o sa mai pot.
La ultimul ecograf la 34 de saptamani baietelul meu se intorsese desi sincera sa fiu nu prea ma asteptam ca la 31 era inca cu capusorul in sus. Sunt curioasa acum in ce pozitie se afla ca mie mi se pare ca din nou sughite undeva sus in stanga...poate e doar o impresie. Saptamana urmatoare ne-a chemat la clinica la monitorizare ca vom fi in saptamana 37. probabil ca atunci imi va putea spune daca momentul se apropie sau mai am de asteptat.
Chiara 35+
adelapop spune:
fetelor eu sunt bine, contractii fff rare si nedureroase pe care le clamez cu no-spa
oricum ar trebui sa iau cate 3 no-spa pe zi dar mereu uit si iau doar doua 

insa eu am o alta problema: nu ma mai pot intoarce noaptea de pe stanga pe dreapta....simt burta fff mare si parca trosneste
si mai trosneste/paraie oasele dintre picioare...nu stiu cum se numeste, la oasele pelviene cred
iar daca vreau sa ma intorc noaptea in somn de pe stanga pe dreapta trebuie sa ma ridic in fund si sa ma asez invers
voi patiti asa ceva? sau dormiti normal
iar la ridicarea din pat la fel...trebuie sa ma sprijin de perete, pat ceva si nu am burta mare rau
37+
adelapop spune:
aaaa si mai am o rugaminte la voi: unde gasesc un articol sa se vada negru pe alb ca 

poate provoca nasterea
ca al meu sot nu mai vrea sa facem nimic ca-l vede fi-sa

si a zis ca daca ii arat articolul poate poate primesc ceva, asa ca .....
(o sa caut si eu dar am scris si pentru a va mai amuza putin...ca dupa ce nu am vazut stiti voi ce de muuuulte saptamani , am inteles ca si dupa nastere cam 6 saptamani; si ziceam si io sa mai primesc un stimulent ceva asa ca intre pauze
)
37+
adelapop spune:
ralu80 
felicitari, sa te refaci repede si mult laptic la tzatzic!!!!!
proaspata 
37+
dar pe unde ublati doamnelor??? chiar asa sunt singurica pe-aici? sau inca dormiti

geliza spune:
Adelapop, si pe mine ma chinuie rau intoarcerea de pe-o parte pe alta...si desi se zice ca dormitul pe spate nu e indicat, eu am perioad ebune cand dorm asa...si consider ca daca nu ma deranjeaza nici bebe nu e deranjat....iar intorsul de pe-o parte pe alta e un chin...cateodata ma tin de sot, ma trag de el ca ma doare de imi vine sa urlu...si da, ma dor oasele pelviene si ceva ligamente....si cand ma dau jos din pat e un chin...ma tin de sifonier ca mi-e aproape...dar dupa cativa pasi imi trece....
cat despre scris negru pe alb....daca gasesc iti zic, dar stiu sigur ca sexul inmoaie colul....eu n-amprestat la prima sarcina, tot din cauza de sot si am avut un col "beton" care n-a vrut cu nici un chip sa se inmoaie...iar acum n-are rost ca oricum imi fac cezariana
Eliza
34+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)