Mamici de iulie - august 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Adas iubita, activeaza-ti PM-ul ca sa iti povestesc
Muuh, nu m-am mutat la Scutece, ca nu e nimeni p-acolo...am tras cu okiul doar la mai-iun, ca sa invat si eu...ai dreptate tu, mai bine le asteptam pe toate gagicile sa livreze si ne mutam impreuna
Map iubita, zici ca Ballacku' plangea? Mi-ai zdrobit inima, dragu' de el...
Luca a venit de afara prima tura si urmeaza sa mergem acum a doua tura, sa mai luam o bucata de aer...poate dormim mai bine la noapte...vrabia malai viseaza
Amis_Zip sa ii fie de bine botezul bebelusei! Esti o fericita ca nu aveti colici d-aia rai...noi numai in brate si pe burtica lu' mami stam si plangem cat de ziua de lunga...
Ralu, sa iti traiasca bebelusha ...uffff ai nascut pe shest si fara galerie...tz tz tz

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Felicitari prospetelor noi mamici. Sa va traiasca bebulusii si sa creasca frumos!

Daca stie vreo fata care sunt "tarifele" la Municipal, o rog frumos sa imi spuna si mie, ca ar trebui sa ma pregatesc si cu asta de acum. Si tot asa daca poate sa imi dea un sfat legat de treaba asta, ca nu ma pricep.

Multumesc,

Eugenia 37+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;42/st/20060722/dt/7/k/2b0f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Buna dragelor cu burtici si fara!!!
Nu am mai scris de mult cu taote ca va citesc apropae in fiecare zi.
Vreau sa urez bebicilor si mamicilor care au inchis capitolul primelor 40 de saptamani (+/-) toate cele bune, mult laptic, sanatate, putine colici si noptii lungi in cat mai scurt timp.

Amis_zip ma tot uit la poza cu Petra razand in somn, e frumoasa foc. Si cuminte pe de-asupra!

Eu am fost luni la ultimul control, m-a chinuit nitel doctorul, dar cum colul era nitel deschis a ajuns pana la bb... Dupa tuseul asta am pierdut dopul (sau o parte din el, incepusem sa-l pierd de duminica). Mi-a zis ca mai dureaza vreo 10 zile, max. 2 saptamani, ca nu voi ajunge pana pe 22.
Azi noapte am avut cateva contractii, mi-era ca e cazul sa imi fac bagajele, dar s-au oprit. Asa ca acum astept si urmaresc orice semn. Sunt senina, bb misca si ma simt foarte bine. Am fost si m-am si tuns!
Sper insa sa nu ma apuce contractiile in seara asta fiindca e meci: Franta- Portugalia. Asta inseamna ca nimeni n-o sa ma bage in seama!
38 + 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Pumpkin, Amabella, Pika-pika si Ralu 80 FELICITARI pentru bebelusi, sa fie sanatosi, papaciosi si cumintei !!!

Fetelor, l-am luat si eu pe Alex al nostru acasa luni seara, a inceput sa pape bine, chiar acum o asteptam pe asistenta care trebuie sa-l cantareasca acasa. Noaptea se cam foieste, i-am crescut portia de lapte ca nu prea se mai satura cu cea veche, acum ii dau cam 60-65 ml la 4 ore, laptic de la mine dar in biberon, pt ca v-am spus ca oboseste f repede daca il pun la san direct si nici nu suge mai nimic...dar sunt multumita ca papa biberonul si macar e lapticul meu...deocamdata.
S-a cam iritat la fundulet, il dam cu crema de la Johnson si astept sa vad ce parere are tanti asistenta. Cam oboseste cand papa, si gafaie din greu, si papatul dureaza intre 30-50 de minute, cateodata ragaim cam greu...dar usor-usor ne facem noi mari.

va pup si CURAJ celor care se pregatesc de marea intalnire,
miti, mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

amiss_zipsa va fie de bine botezul bebelinei,e o dulcica.Sper ca si bbitu meu sa fie la fel de cuminte ca printesica ta.Esti o norocoasa
Am fost iar la control si din fericire nu mi s-a intamplat nimic,se poate sa fie de la dusurile reci pe care le-am facut,stii era fff cald si nu mai puteam(cred ca daia ma duceam mereu la toilet).Mi-a recomandat dusuri nici fierbinti nici reci,potrivite,pt ca declanseaza contractii.Eu nu am stiut,voiam sa ma racoresc.Slava Domnului ca acum e ,si nu mai murim de cald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Muuh ma bucur ca iti este de folos tabelul ala cu temperaturile si eu am zis ca mie imi e de folos ca eu nu am nici cea mai mica idee cum sa imbrac un baby sa nu ii fie nici frig nici cald.
Ralu80 felicitari sa iti traiasca printesa!
Riana bine ai venit pe lume sa cresti mare si frumoasa!
Mai fetelor ce vreme nebuna aici, e mai rau decat pe caldura, de dim tot picura deci nu ploua sa se racoreasca si e atata inabuseala, nu poti sa respiri, nu bate vantul, nu se misca o frunza si in aer se vad efectiv aburii astia ca o ceata asa. Oribil!

------------------------
34+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Ralu80 sa iti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si frumoasa , si mamica ei la fel!
Mai_iunie2006 multumim frumos!
Yanis mie mi s-a rupt apa; sa nu te astepti cumva sa curga cascada Niagara ca nu se va intampla. Iti va curge mai mult timp decat normal, eu am simtit nevoia sa ma duc la baie (in prima faza) si apoi am vazut ca imi cam siroie. Sa te uiti atenta caci mie mi-au curs si firisoare de sange. Parerea mea e ca iti vei da seama, vei simti pur si simplu ca asta se intampla.
Cristina_Ioana multam pentru raspuns. Noi avem azi 11 zile, dar cred ca mai astept pana vineri pentru ca abia maine vine preotul la noi.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;13/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/-5/k/7a91/age.png

Mergi la inceput

Fetelor hai sa va povestesc ceva hazliu.
Fetitza vecinei mele v-am zis ca are doi anisori si jumate. Si azi vine la mine in camera unde e patul lui baby si a inceput ea sa imi explice in engleza ei amestecata cu balbaieli ca baby come and sleep si a vazut prosoapele si jucariile de baie a lui baby si mi-a zis ca baby wash si baby play cu teddy ca a vazut ursuletzul roz care i l-am cumparat. Si tot vine din 5 in 5 min si imi mai explica ca baby coming si a vazut pampersii si imi arata ca aia vin la funduletz la baby si ca servetele umede sunt ca sa il clean pe baby.
Si e asa simpatica cum explica ea si gesticuleaza si vede daca nu intelegi si mai explica inca o data si inca o data pana te face sa pricepi. Si cand ii vb si ii zici ca asta voriai sa zici zice un yeah asa caraghios si iar incepe sa mai explice ceva. Ea abia acum incepe sa faca propozitii sa vb de fapt mai clar. Mai rau e ca nu vb decat engleza romana intelege dar nu vrea sa vb.

------------------------
34+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Mamici de mai-iunie 2006 va multumim pt mesajul frumos!
Papadie f frumos ai botezat tu bebeii ciresele si piersicutze!
Acusi ne mutam si noi cu piersicutzele la clubul scutecelor!

------------------------
34+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Multumiri mamicilor de ciresici de 2006!
Frumos mesajul de predare a stachetei!

Consi 35+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput