Mamici de iulie - august 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Felicitari!!!!!!!!!! Pt. toate mamicile. Si sanatate la puiuti

Eu m-am mutat si a fost un haos de nedescris. Cu un copil de 4 saptamani si cu casa cu fundul in sus. I-am zapacit si lui programul. In afara de faptul ca nu mai gaseam nimic din lucrurile copilului............ dar am un aprtament grozav, linistit asa ca asta conteza acum. Cu un parc la 10 metri.
Si parca a inceput sa aiba si colici. Ma duc joi la pediatru si o sa ma lamuresc.

Vad ca se vorbeste de intoarcerea copilului. Si aici este aproape obligatorie cezariana in acest caz. De aia am si facut si eu. Ca daca era in pozitie normala nasteam relativ repede. Am ajuns la spital dilatata la 2 si fara apa. Dar nu a fost chiar asa greu asa ca nu e chiar cel mai rau lucru o cezariana. Si eu am o prietena al carei copil s-a intors cu o zi inainte de operatie si a nascut natural. Asa ca poate se mai intoarce. Insa aici erau convinsi ca nu se mai intoarce din saptamana 33, cand au inceput sa-mi vorbeasca de cezariana. Ei considera ca e mult mai sigur pt. toata lumea. Eu am fost salvata in extremis cand m-am nascut dupa un travaliu de 8 ore, fiind in pozitia inversa. Nu au vrut sa-i faca mamei cezariana. Asa ca e mai bine pt copil.
Si poate conteaza forma uterului. Eu am uter retrovers, si cred ca si mama. pt. ca avem amandoua dureri f. f mari la ciclu.

Bafta la viitoarele mamici!!!!!!!!!

Mihaela si Marc-Adrian

http://s63.photobucket.com/albums/h154/mikiion1/Marc-Adrian/?action=view¤t=IM000994MPG.flv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

PIKA-PIKA FELICITARI!SA VA TRAIASCA MICUTA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

octy12,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

PIKA-PIKA felicitari pt. fetita grasunica!!! Sa-ti traiasca si sa aiba parte de muuulta fericire
Pacat ca nu am apucat sa-ti facem galerie

Fetelor eu azi ma mai duc la un examen si GATA. Ce-i drept nici pt. asta nu prea am invatat ca NU MAI POT, dar mi-am promis sa-l fac ca si curs optional la anu' ca e important :Radiologie. Sunt asa de fericita ca termin cu si nu o sa ma mai gandesc decat la bebelina noastra draga

Mihaela 33+ Elena Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Felicitari mamicilor care au nascut ,si BUN VENIT PE LUME bebicilor lor!!!!
EU am intrat in saptamina 34 dar parca e din ce in ce mai greu..ma misc foarte greu,am dureri care-mi coboara in picior(seamana cu contractiile)si tot stau linistita ca as vrea sa ajung macar in sapt 37-38.Pe ALex l-am nascut la 40 de sapt si o zi dar nu am avut dureri de genul asta..si la cit e de miscareata fetita banui ca vrea mai repede la lumina.
Am ajuns in faza de negociere cu baietii mei a numelui pentru fetita..pina acum pe baietelul mic am reusit sa-l cistig de partea mea ...mai am de convins doar unul...care-i cam incapatinat.
Multa sanatate tuturor si ..racoare multa.
Gabi si Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Pika Pika felicitari si refacere rapida!!! Iar micutei multa sanatate si fericire!!!
Se pare ca de cate ori deschid calculatorul mai aflu de cate un bebelus venit pe lume!!! Ce de emotii!!!

Chiara 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Pika-Pika felicitari!!!! Sa-ti traiasca micuta si sa va aduca numai bucurii!

35+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Pika-Pika, felicitari, refacere rapida si bbeblusha sa fie santoasa si mancacioasa

Despre Madacristina are cineva vesti?

Eliza 34+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

FELICITARI PIKA-PIKA, SA VA TRAIASCA MINUNEA!!! REFACERE RAPIDA MAMICO!!!

Cornelia, mamica luiEduard(2 ani) si 38+ Eric
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Pika-Pika felicitari, refacere rapida si cat mai mult laptic sa creasca fetita mare-mare.
Si te asteptam sa cu povestea.

Andreea 35+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Uraaaaa! Inca o fetitaaaaa!
Pika-pika felicitari pentru bebelina! Sa creasca mare si frumoasa si sa va bucurati de ea!
Bebelina scumpa bine ai venit pe lume!

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 38+

Mergi la inceput