Aspirante optimiste >20 ani

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Alionusha: scumpa, esti exact cum mi te imaginam frumoasa, dulce si vorbareta hmm...desi asta nu se vede in poze da' te stiu io si fratele tau e ffff dragut, iar sotiorul e o "bunatate"... e foarte "mare" ...e sportiv???
tu ce zi mai esti?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Corina CM ti-a intarziat? Daca da, poate ar trebui sa faci un test mai bun (Clear Blue am inteles ca e in top). Iti tin pumnii sa te ocoleasca rusii luna asta

Pam ceva, ceva?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dragelor
Pam,Corinuk Va asteptam cu vesti bune!!
Eu Z7, TB 36,4..
Pupici tuturor!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Kriss te apropii, te apropii de momentul 0.
Eu tin pumnii. Ce dor imi este de discutiile noastre!!!!!!!
Eu z 9, maine ultima instilatie pe luna asta. Continui cu BU.

Pam, Corinuk ceva, ceva?

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor maa doare burtica in partea dreapta. A inceput de vreo ora asa si ma doare destul de rau. Oare ce o fi? In alta ordine de idei cum fac eu sa mai rezist 10 zile sa vad vin rusiii....nu vin rusiii, vine bebe....nu vine bebe, mai fac stimulare....nu mai fac

offfffff!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Oanabbb, subscriu la varianta spusa de tine "ce as face daca as avea acum 18 ani" ... Si eu m-as apuca mai din timp de proiectul BB si cred ca tot vreo 3 as face (asa, sa ma satur !!! ca prea sunt disperata acuma dupa BB)
Aliona, fata frumoasa, tu esti sigura ca ai peste 20 de ani ? hehehe Eu daca te-as vedea pe strada n-as zice asta... Despre animalutele voastre ce sa zic ? Menajerie, mon cher ! Va mai trebuie niste pinguini !
Carmen Marieta, deja imi imaginez scena in care il alergi pe sot prin casa HAHAHA Saracii de ei(sotii nostri), o sa ajunga sa aiba cosmaruri cu noi
Miramar, n-am idee ce poate fi durerea ta de burtica. Si eu am avut duminica niste crampe de m-au indoit, m-au tinut vreo 1/2 ora... Si habar n-am de la ce... Am sperat ca or veni rushii da' ei nu si nu ...

Hai mai fetelor, Pam, Corinuk , nici o veste buna ?

O zi buna tuturor aspirantelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Si eu m-as fi apucat mai repede de bb..ca vreau 2!Am luat AC aproape 4 ani,iar cand am renuntat la ele, la 3 zile de la nunta, adica acum 1 an, nici prin cap nu mi-a trecut ca nu voi ramane imediat insarcinata..
Katthy Si mie mi-e dor de discutiile noastre intre iesence..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Da mi-a intarziat azi z32 si nici un semn de rushii!Mi-am luat azi dimineata tb si era mica 36,6 asa ca mi-am luat gandul!Nici nu stiu ce sa fac...sa mai fac un test?
este super nasoala situatia!

corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!

corinuk poate cine stie,ne faci o surpriza si ne dai vestea cea mare!mai incearca un test!
aliona Foarte frumusica! dar animalutele , eu nici macar o saparlita n-as putea creste,pai cate ai tu acolo!

Eu nu am mai facut test ,poate maine!

Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Hmmm, Pam imi place ca tu o incurajezi pe Corina sa mai faca un test, dar tu te cam fofilezi Deci ne promiti un test pe maine, da?

Corina ai putea ori sa faci un Clear Blue ori sa faci un test de sange (e cel mai sigur). Succes

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput