Aspirante optimiste >20 ani

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nu prea am cum ,plecam dupa amiaza spre Brasov. Cum e cu monitorizare asta? Oana, am vazut ca tu ai facut, nu? O faci la gine. cu ajutorul ecografului sau cum?

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

KRISS ,da ,se merge la ecograf,unde iti masoara exact foliculii,endometrul si se observa cand a avut loc ovulatia.se merge de vro 3 ori pe luna,ca sa poti determina cand a fost ovulatia.

cred ca totusi e mai bine sa incepi de luna urmatoare si luna asta sa prestati de placere....dar daca vrei neaparat,in brasov sunt ff multe clinici unde vei putea face si in seara asta mai tarziu monitorizarea.

Mergi la inceput

eu chiar m.am nimerit o data in brasov si tot sambata,si am facut eco f repede,nu era deloc aglomerat si a costat vro 200.000.
era o doctorita f draguta si nu a fost nici o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

valicutza am vazut ca lipsesti, ma gandeam eu ca s-a intamplat ceva... e bine ca e de vina doar "netul" ca nu sunt alte probleme, tu ce mai faci?? cum e stadiul la bb????

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

multumesc fetelor ca mi-ati simtit lipsa
ce sa va spun,vesti nu prea am referitor la bebe,ca luna asta am luat antibiotice si nu am vrut sa ne riscam.
dar astept rushii si dupa aia revenim in forta,
sa fie cu noroc pt toate
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Mcrissa cu mare placere!Sa stii ca in VSH nu se descopera strepococul ci numai ASLO il scoate in evidenta!Iti recomand injectii cu Moldamin dar mai intai mergi la medic si la analize!Pupicei!
Valicutza ce dor ne este de tine hai revin-o mai repede!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!

La mine cred ca e ciclu!temperatura trebuie sa fie sub 37 la inceputul CM,nu?

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna fetelor! Am o nedumerire, poate ma puteti ajuta voi: daca sotul ia antibiotice si noi prestam cand eu sunt la ovulatie, daca se intampla sa fie pot exista probleme din cauza antibioticelor? Stiu ca in cazul alcoolului, drogurilor pot aparea probleme dar stie cineva daca antibioticele reprezinta un risc? Multumesc, astept raspunsuri.
Si inca ceva: am citit tot subiectul de 47 de pagini despre nasteri si medici de la "Nasterea unei stele" dar as mai vrea ceva informatii despre dna. dr. Corina Grigoriu de la Spit. Municipal (Spit. Universitar BucurestI). Merge careva dintre voi la aceasta doctorita?
Va pup si va doresc succese!

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

IEPUMIC eu stiu ca daca tu iei ,atunci sigur nu ai voie.
despre sot nu stiu...depinde si de ce pastile ia.banuiesc ca daca ia unele care sunt admise si in sarcina...chiar nu e nici o problema.
daca nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

iepumic: am fost si eu in situatia ta exact in vacanta din Tunisia si mi-a povestit melu cum antibioticele la barbati incetinesc miscarea gigeilor si fecundarea nu prea e posibila decat cu unele riscuri adica organismul detecteaza ca e ceva in neregula si elimina ovulul fecundat asa ca mai bine amanati luarea antibioticelor (asta daca nu are ceva grav) ...

bubuleana

Mergi la inceput