Aspirante optimiste >20 ani

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Carmencita sa te auda DD dar nu cred ca se poate in concediu....poate reusim pana ptr ca dupa cum am mai scris azi z7 si plecam abia pe 31 cand deja trebuie sa apara uratii(de n-or mai aparea)!Asa ca prestam aici acasa si poate acolo primim o veste buna!Acolo mai mult ne vom odihnii si poate o cura de destresare!Tu ce ai mai facut?Ati ceva semne?Bafta multa!
Pam poate da DD si are ochisori,nu mai apar uratii si treci repejor la odisee!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Carmen_Marieta zau ca mai facut sa zimbesc,merci pt cuvintele tale optimiste,gata promit ca voi redeveni optimista.Sa ne ajute DD sa ne indeplinim visul de a avea bebeul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

carmenutza: eu sunt super OK, ma simt foarte bine, am fost deja 3 weekenduri la mare, sunt bronzata, relaxata si foarte optimista Acum sunt Z23 si n-am nici un fel de simptome, ciudat e ca sanii sunt absolut normali: nici mariti, nici tari, nici durerosi...ciudat, nu? de obicei se mareau si erau un pic mai tari in perioada asta...in plus am secretie apoasa la greu...si asta e ceva nou dar nu cred ca are legatura cu nici o posibila sarcina pt ca nu sunt decat a 6-a zi DPO
tu ce mai faci? in ce zi mai esti? tin pumnii sa fie luna norocoasa

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Dragi optimiste, dupa o pauza de 2 zile revin la raport..sunt Z 13 si inca nu ne-am apucat de treaba!!rusinica ne fie! vrem saptamana asta sa ne mutam si ajungem noaptea acasa asa de obositi ca nu ne vine chef de nimic..mi-am gasit si eu saptamana asta, dar ce sa-i faci.. Nu mi-am cumparat inca teste de ov, cu temperatura stau cam prost, cand urca, cand scade, nu mi se pare foarte relevant, cel putin la mine.. Promit sa revin cu vesti bune, adica sa ne apucam de "treaba"!!
pupici tuturor
Iesence, unde sunteti? Lorina, multumesc de informatii despre teste ov..celelalte pe unde sunteti? in concedii?

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bauuu aici sunt si eu dar nu prea am cu ce sa ma laud...eu abia peste doua saptamani pot sa incep "treaba"...si oricum vreau sa ne mai protejam un timp(scurt)...stiti si voi de ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ieri z12, lucrat la proiectul .

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Neata aspirantelor!
Vreau si eu pe noua listuta..Mihaela.
Dupa o prolactina marita,am facut RMN care a iesit k, refacut prolactina care scazuse intre timp ...si mai nou prima zii de anticonceptionale..( de pauza la recomandarea dr. )
Mi s-a spus sa iau 2 luni AC, dupa care sa refac prolactina, sa vedem ce valori mai are iar in a doua luna sa iau un medicament, nu-mi mai aduc aminte numele ,..acela pentru diabetici, deoarece la ultima echo s-au vazut cateva micro-chistulete si se pare ca da rezultate in cazul ovarelor micropolichistice...
la toate aspirantele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Succes Mika la tratamentul pt.prolatina cat casa!!!Eu cu stupoare am aflat la analiza de saptamana trecuta ca din nou prolactina mea avea valoarea dubla fata de maxim!!!Asta dupa tratament cu Dostinex 14 pastile acum 3 luni si continuat de atunci cu Mastodynon.Am trecut iar pe Dostinex cica sant persoane care din constitutia hormonala au prolactina asa mare si trebuie sa ia profilactic cate un Dostinex la 2-3 saptamani! Din pacate toata treaba asta cred ca afecteaza serios ovulatia. URAAAAAAAA,AM UNA BUCATA STELUTA Va pupic pe toate de la Sovata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

bun gasit
kerstin eu am inceput din ziua 10 si am continuat din 2 in 2 zile urmarind afurisitii de foliculi
faci programare cu o zi sau 2 inainte.este in concediu de saptamana asta dar nu sta mult, cel mai bine suni si te lamureste asistenta daca vrei iti trimit nr pe PM

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pam cate zile are CM-ul tau de obicei? Eu cred ca se lasa cu okisori

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput