Aspirante optimiste >20 ani
Raspunsuri - Pagina 2
nushulica spune:
salut si eu toate aspirantele optimiste
si fetele mele dragi din iasi
cu siguranta nu va mai fi la fel ca inainte subiectul
...incet incet o sa ne rarim nu o sa ne mai gasim....de ex cu fetele din iasi daca vreau sa comunic va trebui sa caut cateva pagini sa ajung la mesajul care il caut![]()
intru si eu pe chat poate gasesc fete pe acolo
mcrissa spune:
se pare ca nu prea avem tragere de inima sa scriem la noul subiect.iar pentru mine daca nu mai apare cuvantul "optimiste" simt ca mi s-a taiat din avant.
Mcrissa
Miramar spune:
Haideti fetelor - nu lasati un simplu titlu sa va descurajeze. Ramaneti optimiste.
Eu azi fac 2 ani de casnicie. Sotul meu mmi-a luat un inel superb cadou (nu stiu ce l-a apucat) si n-a rezistat pana astazi si mi l-a dat de sambata. Prin urmare daca s-a eliberat de-o grija - azi a UITAT COMPLET CE ZI E. 
Dimineata cand a sunat ceasul ca el se trezeste la 6.30 mult inaintea mea - m-am intors dragastoasa spre el, dar el adormit mi-a cam intors spatele. Am zis ok, nu s-a trezit inca. Ulterior a plecat, am zis iok se spala, se trezeste si dupa vine la mine...si-am adormit. M-am trezit la 8...nu venise nimeni, mi-am zis probabil n-a vrut sa ma trezeasca dar sigur ma asteapta niste flori in sufragerie. ma duc lipa- lipa ciuciu. Zic eh, lasa o sa sune si-o sa-mi spuna la telefon. Si abia la 11.30, era de mult pe baricade, uitasem si io
...aproape. Si tot nu stia, ma intreba ca intr-o zi normala, esti bine, ai treaba multa si ulterior se prinde de ceva si zice esti cumva suparata...si degeaba pana nu i-am spus nu si-a adus aminte. Acum saracu' imi tot trimite felicitari electronice pe e-mail - deja am 4
. Da'l mai fierb un pic si pe urma ii trimit si eu una lui.
V-am povesstit ca sa va amuz un pic.
Va pup. 
Carmen_Marieta spune:
salut si eu toate aspirantele opptimiste, toate fetele dragi mie si care lupta pentru acelaeasi realizari: un bebic...
Sa dea DD sa vina cat mai repede
....
Bubu cum a fost la mare???
Poze diverse
Poze nunta....
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
mcrissa spune:
Miramar felicitari pentru cei doi ani de casatorie!Va doresc ca anul viitor sa-l sarbatoriti in trei!!!

si noi vom face pe 10 iulie doi ani de la casatorie. ma gandesc ce surpriza sa-i fac sotului
Mcrissa
corinuk spune:
Miramar!Multi inainte si sa fiti fericiti cu un bb repede langa voi!Si nu te speria,asa sunt ei toti barbatii!Este bine totusi ca ti-a facut un cadou....altii nu mai fac deja gestul asta atat de dragutz!
Carmencita ca veni vorba de mare!Vreme mai nasoala nu se putea...vant,ploaie!Vreme de facut copii toate astea intr-un scop bun!
pupicei
corinuk
Carmen_Marieta spune:
Corinuk imi pare rau ca vremea a fosdt urata, asa a fost si in Bucuresti... noi voiam sa iesim cu nasii la iarba verde dar unde pe frigul ala???
Fetele am pus pozele de la nunta, uitati-va pe ele ca nu le tin mult.... "prietenii stiu de ce"....

Poze diverse
Poze nunta....
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Miramar spune:
Multumesc pentru urari. Sa dea Domnul sa fim 3 in curand.
Corinuk - stiu ca asa sunt barbatii, am povestit asa sa va amuzati si voi, sa vedeti ca barbatii astia si daca se straduiesc si tot uita. Asta e, bine ca mi-a luat inel macar -
ca urmatorii 50 ani nu cred ca mai pup ceva...nici macar flori ![]()
kriss79 spune:
Miramar
Multi ani impreuna si va doresc sa fiti 3 cat mai curand! Noi am sarbatorit doar un anisor ieri.
POZE
Cristina S.

6+