Aspirante optimiste >20 ani

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michellex spune:

Merci mult fetele pt sfaturi!
Mai am o nelamurire... eu de prestat am prestat cel putin odata pe zi (mai ales de cand mi-a administrat pregnilul) mai putin o zi cand iubi al meu s-a simtit rau ziua respectiva fiind z14. Acuma intrebarea mea e: e prea des asa (poate ca nu au timp sa se maturizeze cum trebuie?), e prea rar, e bine?

Mergi la inceput

pardon ziua in care nu am prestat a fost z15...

Mergi la inceput

inca o intrebare: cum functioneaza testele de ovulatie de la farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

MICHELLEX e MULT prea mult.hai o data pe zi,unii dr recomanda o data
la 2 zile,dar asa nu prea au timp gigeii sa se maturizeze.

totusi nu cred ca exista o regula generala!

testele le faci mai multe zile la rand pt. a stabili ziua ovulatiei.
daca intri la endometru,s.a discutat mult pe tema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Draga Avalon in iarna am facut o radiografie de sa turceasca dar parea sa fie in regula.Oricum acum probabil voi face o tomografie .Multumesc mult!

Mergi la inceput

eu stau asa si ma gandesc intr.una numai la asta...

daca nu raman acu,luna viitoare fac hsg,stimulare,tot tacamul...
parca nu mai am rabdare sa astept...sa stiu si eu ori ...ori...

Mergi la inceput

eu m.am descurajat acu auzind ca de fapt mie nu.mi cresteau foliculii
din cauza mararului...offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Oanabbb, nu inteleg cum nu-ti cresteau foliculii... Luai tinctura de marar? Eu stiu pe cineva care a ramas insarcinata tocmai cu tinctura de marar si chiar ma gandeam sa iau si eu

Michellex, testele de ovulatie sunt ca cele de sarcina tip streap, care masoara nu stiu ce hormon din urina. Le faci intre zilele 10-19 cand se spune ca ar trebui sa aiba loc ovulatia. Daca mai vrei amanunte, ma poti intreba, am ajuns aproape experta la asa ceva

nasica de moflea
Pozici
vacanta
material fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Lorina, de care teste de ov. ai utilizat? cate sunt intr-o cutie? se fac dimineata cu prima urina ca si cele de sarcina?

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Kriss, unde disparusi mama, ca ne fu dor de tine. Imi lipsesc si Nushulica, Olivia... toate fetele iesence
Testele de ovulatie pe care le folosesc eu se numesc "Dr. Sigur", nu costa prea mult (cam 8 lei) - sunt 3 intr-un pachet si ai si un calendar util si discret pt masuratorile tale. Testul se face in orice moment al zilei la aceeasi ora - ca si la AC - si nu se recomanda a se folosi prima urina. Inainte cu 2 ore de colectarea urinei trebuie sa reduci consumul de lichide. Pe prospect exista si un grafic ce indica in ce zile trebuie sa faci teste in functie de lungimea ciclului. Cica acest tip de test depisteaza hormonul LH din urina; cum aparitia LH-ului precede ovulatia, testele iti indica faptul ca in urmatoarele 24-36 de ore se va elibera ovocitul. Asa vei sti cand sa
E adevarat ca nu poti fi 100% sigura ca testele sunt corecte, dar pe mine nu m-au mintit niciodata. Nici macar cele de sarcina. Intr-o prima faza sunt mai practice decat metoda TB, dar daca e vorba de stimulare ovariana, mai sigure sunt ecografiile.

nasica de moflea
Pozici
vacanta
material fain

Mergi la inceput