Aspirante optimiste >20 ani

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

plus ca mie nu mi.e rusine! eu ma plang in dreapta si.n
stanga la cine apuc,ca doar n.am vro boala cu transmisie !

lor li se pare super simpatic si chiar distractiv,ca nici una nu s.a ,,chinuit,, mai mult de 2 luni!ma si intreaba,,auzi,da tu te duci la dr,la eco,bei tincturi,da ,de asta nu cumva ai uitat?

eu cred ca ele in naivitatea lor ,chiar cred ceva din asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Oanabbb, esti tare haioasa. M-ai inveselit de dimineata. Eu n-as putea spune asa prietenelor mele, depinde si de anturaj. Eu acum nu prea mai am prietene care sa vrea bebe - fie ca au, fie ca au trecut printr-o pierdere de sarcina si atunci eu nu sunt pe aceeasi unda cu ele...
Nusha, inca nu l-am sunat pe Butureanu pt ca momentan am de furca cu o nenorocita de infectie urinara care nu ma mai lasa in pace de vreo saptamana. Vizite la dr de familie, analize...
Micellex, bine ai venit si sa te auzim cu vesti cat mai curand!
Kriss, Pusichet, si mie mi-e dor de voi
Week-end placut tuturor forumistelor optimiste

nasica de moflea
Pozici
vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Fetelor, am reusit sa atasez la semnatura materialul de care va vorbeam ieri-alaltaieri. E un material in lb franceza despre ovulatie si, implicit, reproducere. Imaginile, e si un filmulet, arata foarte clar ce schimbari au loc in anatomia noastra cea perfecta. Mie mi s-a parut foarte interesant si mi-am zis sa vi-l arat si voua.

nasica de moflea
Pozici
vacanta
material fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Lorina m-am uitat pe materialul tau si mi-a placut, chiar daca era in franceza.. Fug laca mi-am terminat cafeluta de dimineata..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor multumesc pentru cub=vintele voastre. Oana B m-ai distrat cu prietenele tale. Si eu merg pe acelasi principiu ca si tine - eu spun in stg. si-n dreapta apropiatilor ca avem probleme sa nu ma mai sacaie da' cand ? , da' de ce nu...? trebuie sa fiti parinti tineri, lasati cariera...etc stiti voi ...m-am saturat de ei si le-am spus la toti prieteni si rude apropiate. Si cu toate astea, cum spui tu in naivitatea lor, unii, parca nu percep ca pot chir exista probleme, pentru ei ce e mai important e caci daca muncesti sigur ramai. Prin urmare ieri dupa ce vorbesc cu fina de se pare ca e gravida, ma suna cealalta fina sa ma anunte ca in sfarsit au semnat actele si si-au cumparat apartament si bvorbind de una de alta mna intreaba daca i-am gasit si eu mamaei apartament, ea stiind ca-i caut ceva. Si-ncep sa-i povestesc ca am impresia ca am gasit unul ca e zona buna ca ce mi-a placut, ca era o scoala vis-a -vis de bloc proaspat zugravita cu o curte verde cu multi copaci ca i-am si zis mamei uite ce vbine, iti aduc nepotii aici. La care fina mea draguta, care stie f. bine ca am probleme, chiar in detaliu, imi zice f. candid "Pai gata, v-ati hotatrat, v-ati pus pe treaba?" - imi venea sa urlu la ea - femeie pe ce lume traiesti, nu pana acum ne-am jucat, de fapt de aia n-am reusit...va dati seama ca m-am abtinut, dar asta m-a enervat mai tare decat faptul ca cealalta s-ar putea sa fie gravida.

Hai va pup - weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Da eu am facut prostie mare ca i-am spus vecinei - ne cunoastem de 20 de ani, e de virsta mamei mele si suntem foarte apropiate, adica familiile.

Noi ne-am pus pe treaba de citeva luni, insa pina atunci am facut citeva tratamente si asta a luat timp, cam vreo juma de an - eu naiva ii povestesc asa, ca unei persoane apropiate, ce si cum , de cind incercam, plus ca m-a vazut in ce hal eram intr-o luna cu durerile de menstruatie - m-a dus la medicul ei. Pina aici tot bine si frumos.

Care frumosmai bine ii povesteam catelului de afara - de ex. vin de la piata, ma intilneste in curte si asa tam nisam vorbeste tare, sa o auda toata mahal - ,, Aliona stii ce ma gindeam eu aseara - da poate la tine problema ii sotul - sa faca spermograma, ia sa-i zici,, - care mama dracului de spermograma, ea ce sta noaptea si se gindeste la porbleme mele, s-apoi eu nu i-am spus ca nu pot face copii, ci doar ca am nevoie de un medic, si incerc de putin timp si dr. a spus ca sa incercam ca e bine la noi.

Trec peste asta - vinea seara - ,, stii Aliona, feciorul meu (27 ani) a fost la medic si i-a spus ca are o infectie la ganglionii limfatici si ca e mare posibilitatea sa fie de la pisica mea, si feciorul mea spus ca - sa-ti povestesc numaidecit tie despre asta - poate tu din cauza motanului (am si un motan) nu poti face copii,,

Am crezut ca o omor - a ajuns in asa hal, incit sa dicute lucrurile acestea cu feciorul ei - eu am impresia ca toate prietenele ei stiu ca vreau un copil - dar sunt in asa hal de bolnava eu si steril sotul in cit iaca din cei 25 de ani pe care ii am 20 de ani incercam si nica draga,,

NUuuuuuuu eu mai bine tac si nu zic la nimeni - mai bine cum faceam inainte ii infoiam pe cei care ma intrebau de ce nu avem inca un copil, decit sa povestesc cuiva si sa ajung subiect de birfa.

Auzi, miine vine vecina si precis imi spune sa impusc sopirlele, sa arunc pestii din acvariu in veceu, sa spinzur motanul - ca dupa, precis, da precis ramin insarcinata - iaca nu stiu eu la ce mai caut medic - o vecina te trateaza super si diagnoza mai pune

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Alionushka salut draga mea nu te ai mai facut auzita de mult timp!!!

Esti nebuna, pai ce vevina ta nu are ce face? are de crescut doi baieti nu?
eu probabil ii ziceam poate si sopirlele au toxoplasmoza sa le rug gitul, ce zici? si o sa vezi ce o sa ti spuna

tu ce mai faci la ce faza esti? ai inceput ceva tratament?

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michellex spune:

Buna fetele!
Dottore al meu mi-a dat sa iau dupa stimulare utrogestan din z15. Asa ca ca prima doza am luat0o aseara si a doua azi... dupa 40 minute dupa pastile.... parca eram drogata...m-au apucat nishte ameteli si in 2 minute am adormit ca mortul.... nu mi-a venit sa cred. Dupa pastilele de azi dimineata... abia acum m-am trezit....
Pt Andreea: pregnilul mi-a fost prescris de dottore dupa o eco trans... asta inseamna ca la eco a vazut dottore ca as fi ovulat atunci sau ca urma imediat dupa?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Marryan eu intru asa doar cu un mesaj doua pe zi sunt ocupata nevoie mare cu admiterea ca am uitat si de mine - ieri fratele meu a depus actele pentru facultate - toata ziua in fata universitatii am crezut ca mor, si acum sunt ca zombi pina pe 20 cind ne spun daca e alba sau neagra - si iti dai seama nu pot sa ma gindesc la mine, da stiu precis ca sunt z24 si analizele hormonale sunt perfecte - prestam la greu si asteptam poate luna asta, poate viitoare.

Tu stiu ca faci un tratament cu naturiste - te simti bine cu el, merge?

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Aliona, esti suuuper tare!!!Simpatica foc!
Uite pt.vecina!

Nusy

Mergi la inceput