miscari puternice la 37 de saptamani?

miscari puternice la 37 de saptamani? | Autor: alina2006

Link direct la acest mesaj

buna tuturor...am si eu o alta intrebare...fiind pentru prima data insarcinata nu stiu daca este sau nu normal ce se intampla: bb misca foarte puternic, mai ceva ca-n alien :)) la 37 de saptamani...e ceva normal sau se apropie termenul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Asa am citit si eu, ca asta ar insemna ca se apropie termenul. Sa ne spui si noua daca e adevarat... Poate iti raspund fetele cu experienta.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

La mine asa a fost,misca din ce in ce mai des si mai puternic spre final,cred ca se apropie termenul
Nastere usoara si bebe sanatos!
Marilena si Robert (2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Si bebele meu a miscat foarte tare toata sarcina, dar mai ales dupa 37 de sapt. Si cu toate astea nu s-a nascut singur, am facut declansare si tot nu a vrut sa se nasca...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

alina e un copil sanatos daca se misca....al meu atat se tot impingea si intindea si-mi facea varza ficatul ....mi se parea non stop...si am nascut la 39 sapt si 4 zile ..........bucura-te ca dupa nastere vei fi nostalgica sa-l mai simti in tine...eu asa sunt cateodata....desi in prima sapt inca mai aveam senzatia ca ma ....ahh si acum e tot asa miscaret..tot da din maini si picioruse de numa....isi tine bine capsorul singurel de pe la o luna si doarme numai pe burtica
sarcina usora si nastere rapida.....

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna, multumesc mult pt raspunsuri...arleena sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos tun!!! ma cam ingrijorasem cu miscatul asta dar se pare ca e ceva normal...va pup,
alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

La mine asa a fost. Bb a fost destul de lenes in timpul sarcinii. In schimb in saptamana 38 am avut cateva zile in care bb s-a miscat atat de tare incat efectiv aveam senzatia ca nu-l mai pot tine inautru si vrea sa iasa cu orice pret. A inceput intr-o zi de miercuri iar duminica seara il nasteam pe bb. Chiar in ziua cand intram in saptamana 39.

Da-ne vreo veste daca a venit sau nu bb.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna din nou...maine implinesc fix 39 de saptamani si inca bb n-a venit desi se misca foarte puternic uneori...cand am scris eram chiar ingrijorata, nu stiam ce se intampla, mi se parea ca iese efectiv, acum s-a mai linistit dar oricum misca destul...sunt programata luni la cezariana desi dr mi-a spus ca se poate sa iasa si mai devreme...vom vedea...am niste emotii, cred ca ma intelegeti...tinem legatura sa va spun cum a fost...multi pupici tuturor,
alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Alina, bafta multa, multa si nastere usoara!
Sa ai un bb sanatos si sa vii saptamana viitoare sa ne povestesti cea mai minunata nastere :)

Pupicei, Ingeras 17+ Maya

Mergi la inceput