Dragele mele burticuze,
Cu epilatul m-am lamurit, Dr. a zis ca ma pot epila cat vreau si unde vreau..
Am uitat sa-l intreb insa cu partea de cosmetica. Eu merg aproape din 3 in 3 saptamani la cosmetica intrucat am un ten foarte dificil. Acolo foloseste mai multe functii de la combina cosmetica, printre care si un usor curent galvanic.
Cosmeticiana mi-a spus ca nu e vreo problema, ca a facut tratament multor
dar totusi m-am gandit sa va intreb, daca stiti, e safe in sarcina? 
Pupicei
multi.
Aventura
7+
am fost cel putin o data pe luna si n-am patit nimic! doar ca radea cosmeticiana ...cum ca ....ce vreau sa-mi mai faca... fiindca am avut un ten impecabil!
mi-am vopsit genele, sprancenele... si mi-am facut tratamentele exact ca inainte
sarcina usoara!
Buna!
Iti raspund eu. Am fost la cosmetica cind am avut ocazia,si nu este nici un pericol daca se foloseste doar acela care dezinfecteaza (ionoderm cred le confund tot timpul) cel fara fructe. Cel cu curent la care se pune fructe sau castraveti este contraindicat la gravide.
Da eu m-am dus in perioada sarcinii la fel de des ca inainte la tratament. Cosmeticiana mi-a explicat ca e ok sa imi faca cu ionoderm (parca asa ii zice la para aia de te dezinfecteaza cu ea) ca alte tipuri de curenti ar fi periculosi. Am intrebat si doctorul si a zis la randul lui ca nu e problema dar sa nu foloseasca curenti de inalta frecventa parca.
Miruna
36+
Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri..
L-am intrebat si pe Dr. si a spus ca e ok.
Sa ne facem deci frumoase ![]()
Aventura
8+