help-help
Raspunsuri - Pagina 2
michelle7 spune:
de la antibiotice " n-o sa iasa nimic" ,doar eventual o sa faci rezistenta la ele si cand o sa te imbolnavesti si o sa ai nevoie de ele nu o sa-si mai faca efectul
. hemoroizii sunt o dilatare a vaselor sangvine nu infectie microbiana ca sa ai nevoie de antibiotice !
Incearca sa folosesti cuburi de gheata local.in mod normal ar trebui sa se calmeze zona de la gheata.
De ce nu vrei sa scapi de ei? o sa tragi asa toata viata?
Acum exista tratamente nechirurgicale care te scapa de ei definitiv !!!
Michelle
criss spune:
quote:
Originally posted by malinuta
va multumesc nespus; am inceput sa iau de capul meu antibiotice (oxacilina) sa vedem ce-o iesi; oricum si eu vroiam sa intreb cum se numeste crema aceea pe baza de aloe; am luat ultraproct; oricum va sunt recunoscatoare si lista ramane deschisa si pentru alte sugestii, sfaturi; cand te ia durerea esti in stare sa faci orice ti se spune;pe voi toate si sa ne facem bine
Malinuta,
Nu cred ca este bine sa iei antibiotice, nu te ajuta...mai bine sa mergi la medic sa iti dea un medicament ce ajuta la refacerea capilarelor astfel, crescand rezistenta microcirculatiei venoase .
Pup, Criss
Karina spune:
quote:
Initial creeata de malinuta
Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi: sunt intr-o puternica criza hemoroidala( sunt exeterni) si nu stiu cu ce sa-mi mai dau sa-mi treaca. Dau de 2 zile cu hemorzon si fac bai de sezut cu galbenele si musetel si parca din ce in ce mai rau se agraveaza; dar ideea e ca de la atatea unguente mi s-au umflat si vulvelede parac-s o vacuta
am uita sa spun ca am sangerat-pt prima oara- vineri si de aici intreaga poveste
quote:
Originally posted by malinuta
va multumesc nespus; am inceput sa iau de capul meu antibiotice (oxacilina) sa vedem ce-o iesi; oricum si eu vroiam sa intreb cum se numeste crema aceea pe baza de aloe; am luat ultraproct; oricum va sunt recunoscatoare si lista ramane deschisa si pentru alte sugestii, sfaturi; cand te ia durerea esti in stare sa faci orice ti se spune;pe voi toate si sa ne facem bine
Cel mai bine mergi la dr. Daca singerezi nu e bine sa faci tratamente dupa ureche.
Eu am fost la Proctoline si am fost f. multumita, dar te usuca la buzunar. Dar macar mergi la un alt dr... Antibioticele n-au nimic in comun cu hemoroizii.
Fuguta la dr. ca nu poti sa stii exact ce ai: tromboza hemoroidala sau si niste fisuri de toata frumusetea pe linga hemoroizi.
malinuta spune:
nu, nu, spuneam ca mi se inflamasera vulvele din cauza cremelor pentru hemoroizi si pt ca hemoroizii sunt taraaare mari si ajung unde nu trebuie
si mi-a fost teama sa nu fi facut vreo infectie la vulve; stiu povestea cu imunizarea la medicamente cand sunt luate asa aberant, insa acum e deja bine - inclin sa cred ca mai degraba din cauza spalarilor frecvente si mai ales a dezinfectantelor- oricum Proctoline "scrie " si-n fruntea mea, de aceea ti-as fi recunoscatoare daca , macar aproximativ, mi-ai spune la ce sume sa ma asteptsi, mai ales, daca e vreun proctolog femeie 

irlandeza spune:
Sotul meu are hemoroizi (cred) si sangereaza de cateva luni , nu continuu , mai rar , si a fost la spital , i-a facut o colonoscopie , i-a luat pt. teste ceva dinauntru (nu stiu ce )si acum asteptam rezultatele. Doctorul a spus ca nu vede sa fie ceva grav , doar niste iritatii , dar asteptam rezultatele testului. Pana atunci are si el o spuma ( Proctofoam HC aerosol)cu care se da local(inauntru) si crema de galbenele.De cand se da cu aceasta crema nu mai are dureri si nici nu mai sangereaza , dar asta tot nu l-a impiedicat sa mearga la medic.Pt. orice eventualitate.
Noi 2 singurei