Ce se poate face?

Ce se poate face? | Autor: raresionut

Link direct la acest mesaj

Am o prietena in varsta de 37 ani care este insarcinata in luna a treia. Ea munceste la o firma de la 1 martie 2006.IN perioada 1 decembrie 2005- 1 martie 2006 a muncit la o alta firma dar nu i s-a inregistat contractul de munca( nu stiu din ce motive). Acum, ea a cerut inregistrarea acelui contract. Spuneti-mi va rog daca se poate reveni la inregistrarea respectiva, ce poate pati societatea respectiva?Nu va putea beneficia de indemnizatie daca nu se rezova nimic( ea va naste in decembrie 2006), chiar daca are vechime 19 ani de munca?Va multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cred ca ar trebui sa mearga la Inspectoratul Teritorial de Munca si sa depuna o plangere. Pe baza ei se va putea face un control la firma respectiva si poate ii vor inregistra contractul de munca. Cel mai bine vorbeste direct acolo cu inspectorul sef..vad ca nu este din Bucuresti..iar in fiecare judet lucrurile se rezolva altfel
Pupici si bafta!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Multumim mult de raspuns, oricum cred ca este cel mai intelept lucru pe care il poate face.

Mergi la inceput