Ma pus sa aleg....yasmine sau femoden?
Raspunsuri - Pagina 2
unboticutz spune:
eu iau yasmine de o luna si ma simt groaznic; am greturi dimineata la pranz si seara
ca sa nu mai zic de sangerari care sunt continue si foarte urate..
am mai luat in trecut si alte tipuri de pilule dar doctorita mi-a spus ca astea ar fi mai evoluate si mai bune decat restul; din pacate mie nu mi se potrivesc.
daca ar fi dupa mine n-as mai lua in veci; din pacate trebuie sa mai iau cel putin doua luni (in scop "medical")
n-am inteles cum adica yasmine sunt indicate pentru a slabi?
poate a vrut sa spuna ca nu favorizeaza retentia de apa in organism ca altele da de aici si pana la a slabi dupa parerea mea e cale lunga..de fapt daca stau sa ma gandesc la ce greturi am, am slabit luna asta ca mananc la fara frecventa ![]()
---------------------------------------
common sense is not really so common
nuschu spune:
Tot despre Yasmine imi pot spune si eu parerea: il iau din noiembrie anul trecut si n-am avut niciun fel de problema cu el. Nu m-am ingrasat/slabit, nu am avut alte probleme de sanatate si mi se pare ca mi s-a imbunatatit aspectul tenului.
Pisica, zambind 
camelia1 spune:
Yasmine am folosit si eu timp de un an si jumatate...am observat luarea in greutate a 3 kg (dar sunt sigura ca nu din cauza lor ci altele au fost motivele pe care de altfel le stiu foarte bine
) in schimb eu de cand ma stiu am avut probleme cu tenul, cosuri
, cosmarul vietii mele, insa de cand am inceput sa iau Yasmine cosmarul s-a terminat nici nu-mi venea sa cred...cand mi le-a recomandat ginecologul m-a intrebat si daca fumez si cat, eu fumez cam un pachet pe zi, si atunci mi-a recomandat Yasmine...de doua luni nu mai iau petru ca vreau un bebic
pentru nunta
noi
The big day
sheherezada spune:
Eu am luat Yasmine un an si nici nu am slabit nici nu m-am ingrasat.In primele 6 luni nu am avut nici un efect secundar dar pe urma am avut greturi ingrozitoare si a trebuit sa renunt la ele.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
mira_m spune:
quote:
Iar ca raspuns la ironia ta fina cu aspirina, iti spun ca nu aspirina este indicata in acest caz...... asa ca eu recomand ceaiul de tei![]()
Cu respect,
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Mi se pare incorect, atata tot.
Multumesc pentru sugestie, ai incercat remediul, da rezultate?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
blueeyes2003 spune:

Si mie mi-a recomandat medicul Yasmine ca fiind anticonceptionalele cu cea mai mica concentratie de hormoni si care nu favorizeaza retentia de apa in organism.
Cred ca depinde foarte mult de fiecare organism in parte.Eu nu le-am luat inca pentru ca vrem sa avem un bebe dar pe urma cred ca o sa le incerc.Apropo de pret,nu cred ca sunt asa de scumpe incat sa nu-si permita orice femeie.
MIRELA
briza_marii spune:
la mine la farmacie costa 276.000 lei vechi
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Happiness_4_us spune:
Acum 4-5 ani, medicul mi-a recomandat Femoden si l-am folosit fara probleme. Anul trecut, am mers la alt medic la control si mi-a spus ca Femodenul nu mai e de actualitate, auzi la ea, ca a avut multe paciente care au facut reactii adverse si ca ea mai nou recomanda Yasmine.
Din experienta mea, spun cu mana pe inima, ca daca ar fi sa folosesc in continuare contraceptive, as folosi tot Femoden. Si intr-adevar, am slabit si eu de la ele. Sunt foarte bune, din punctul meu de vedere.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."