Salutare la toate viitoarele mamici!
Ma confrunt cu o traditie pe care eu nu o cunosc,BABY SHOWER ,este versus BOTEZ la ortodocsi?
Prietena mea cea mai buna aici in costa rica este latina dar ei au aproape aceleasi traditii nord americane, ea s-a oferit sa se ocupe de tot; invitatii,catering,etc.
Mi se pare aiurea ca cineva sa-ti prepare o petrecere fara ca tu sa participi.
Eu si sotul meu am decis sa facem un" TROGO SHOWER" adica sa invitam si sotii prietenelor ,credeti ce este jignitor?
trago- inseamna o bautura, sau "guaro" -adica tequila!!
Dati-mi si mie idei va rog din suflet, ma gandeam sa fac aceasta petrecere in prima saptamana din august avand in vedere ca voi naste in septembrie.
AH si inca ceva ,aici se face o lista de cadouri ca la nunta in europa la un magazin de copii!
ciudata petrecere!
pupici
+29
SOPHIA
Ionica, Baby Shower nu este echivalentul botezului din RO. Se face inainte de a naste, de obicei in lunile finale ale sarcinei, si se organizeaza de regula ca o surpriza de prietenii apropiati, care de obicei cumpara tot felul de lucruri pt. bebelus. Este ca o urarare de bun venit inainte de venirea pe lume a bebeului daca vrei. Sarcina usoara in continuare
!
Cristina
noi si poze mai noi
Ionica in primul rand iti dorim sa ai parte de sarcina usoara in continuare si nastere usoara!!
Baby shower-ul nu este botez si chiar asa se procedeaza, poti sa te inregistrezi la magazine pentru cadouri sau invitatii aduc cadouri pentru copil ce cred ei ca ai avea nevoie. Nu trebuie sa iti faci probleme cu organizarea asa se face, cineva (prietena apropiata sau ruda organizeaza totul si este de obicei .. (la noi asa a fost) petrecere surpriza). In general se face "intre fete" dar nu este absolut obligatoriu, la noi au fost si sotii, si a iesit o petrecere super pana la urma si o surpriza si mai si!!
De facut poti sa o faci cand vrei tu avand in vedere ca ai intrat deja in ultimul trimestru..sau asa ceva, oricum iti dorim de acum distractie placuta!!
Cami & Sofia
poze Sofia