Prichindei martie-aprilie 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Zuzu am vizionat cu mare placere pozele.Bubu e un scump, ca de obicei, imi place mult poza in care se rasfata...Iar ca dansator, e super bun! Tu arati foarte bine, iti sta bine cu burtica si sa stii ca nu te-ai ingrasat asa de tare cum ziceai tu, mie chiar nu mi se pare.Aratati super bine toti trei!Sa foloseasca sora ta masina cu sanatate si fara evenimente!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

adseana,
multumim,tare draguta cu noi ca de obicei.M-am ingrasat tare crede-ma,mai ales cat am stat si in spital:((
Pupam si noi printesita frumoasa si cuminte in calatorie!(sorry,n-am apucat sa vad pozici ca nu pot sta mult pe fotoliu si rar imi car laptopul in pat ca vine Bubu si ma calareste).
Oricum sper sa vizionez cat de curand prichindeii frumuseii!

Mariuca,LA MULTI ANI!(scuzati intarzierea)

Am fugit la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

alessia,nino,laura sanatate muuuuuulta!
raresionutsa va traiasca blondutul frumusel!
cand erau caldurile acelea mari,iti dai seama ca ii facea copilului nenumarate dusuri si l-am dat si cu pudra. Cu toate astea,pare-se ca m-a mostenit pe mine la piele si e extrem de sensibil. Merci de sfaturi
ligiamerci de indicatii. Am sa incerc. Pt negi ,stiam de rostopasca. Auzisem povesti miraculoase despre disparitia lor in urma folosirii sevei din tulpina. cat e mit si cat adevar....n-am idee. Oricum,periculos nu e.
carmendutabubele de la gurita,alea periculos de sangerii,au trecut intr-o zi cu fenistil. Deci eu zic ca e de bine si-l recomand cu incredere.
zuzububu este un fantastic. Si talentat dansator(cine stie ce talente precoce depistam)si frumos. iar tu...esti radianta

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

zuzu, am vazut pozele si am si vizonat filmuletele. Se vede ca bubu are sange de grec in el, ca e un mare dansator. E dragalas si ma uitam ca e o combinatie reusita intre mama si tata lui.
Iar tu arati senzational. Eu nu fac complimente cu una cu doua, dar crede-ma esti luminoasa.Tare bine iti sta gravidutza!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La Multi Ani Mariuca !

Cenia, of, bine ca ati scapat.

Teodora, laptele cu cereale de seara il dau la biberon (de altfel e singurul biberon care-l mai are, plus ceai/apa noaptea). Mai pastrez biberonul vara asta, dar apoi as vrea sa-l desfiintez. Pana la toamna sper sa nu mai scuture de canita/biberon.

Raresionut, probabil n-ai remarcat nici intampinarea mea de la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78309&whichpage=18 . Se mai intampla, si la noi, si la voi sa mai sariti peste mesaje.

Alessia, bine ai revenit. Strigi catalogul ?

Caramella, citisem ca dupa un an, portiile de mancare se mai micsoreaza, piticii nu mai au nici o perioada de crestere foarte mare, asa ca isi amagesc un pic foamea, iar apoi trec din nou la interesele lor. Alicia probabil tine la silueta. Mihai care era un papacios si un flamand tot timpul, acum nu mai mananca asa mult. Dimineata nici nu goleste castronelul de cereale. Dupa amiaza nu mai este in stare sa pape un iaurt intreg cu 2 biscuiti. Dar bea mai multe lichide.

Mai citesc, ca am ramas in urma peste week-end. Computerul nostru s-a stricat si el, asa ca ce mai apuc de la servici sa citesc.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Daria, te inteleg perfect cu plansul. Si eu am plans dupa pletele lui Mihai si mutritza de bebelus. Dar Brien e foarte frumos ca tunsulica. N-ai de ce sa plangi. Parca semana mai mult cu tine acum cand e tuns.

Carmendutza, chiar frumos flacaul tau. Sigur nu-i fetita ? si ce mare pare ! Iar cu palariuta, Mihai a facut la fel pana a tras o insolatie. Apoi am stat de capul lui si am facut exercitii in casa si i-am tot aratat cum se pune palariuta pe cap, mi-am pus si eu, ca doar sunt exemplu pentru el. Acum daca vrea afara, se duce si isi pune singur palaria pe cap. La cresa o tine chiar daca e umbra afara iar daca-i vede pe ceilalti cu palarii/sepci, le ia si le pune tot pe capul lui. Cica umbla cu vreo 3 palarii pe cap.

Nino, ce ma bucur ca a inceput Alex sa doarma si cu mama ta. succes in continuare.

Adseana, am vizionat pozicile cu frumoasa Alexandra. Iar in piscina e o figura. Ii place berea ? Cum a rezistat la asa un drum lung ? Cat despre tine, iti sta bine cu doi. Te tenteaza ?

Ligia, Rrox, in legatura cu dentistul, imi spunea o prietena ca ea isi cara copii dupa ea la dentist ca sa se obisnuiasca se vada ce se intampla, sa vada toata aparatura, sa o vada pe mama lor cum sta acolo pe scaun si isi face dintii frumosi. Si bineinteles ca ea facea pe viteaza si declara ca doar o pisca putin, nu doare. Apoi n-a mai avut probleme. Dar si amenintarea cu lipsa dulcelui din meniu mi se pare ca ar trebui sa fie suficient de motivanta.

Andruzza, ce dulce e si tunsulica al tau. Si nazdravan. Vrea sa intre pe teren ?

Raresionut, frumos tort ai mai avut.

Marox, la multi ani sotului. sanatate puiutilor.

Zuzu, am vazut pozele. Sunteti niste frumosi.

Mergi la inceput

Acum ca am terminat cu cititul si vizionatul de pozici, sa va mai povestesc cate ceva despre noi, iar apoi la lucru.
Avem o noua activitate si anume dansul. Cum aude muzica, Mihai se pune pe dansat, dar din ala cu figuri, pocneste din degete, isi misca funduletul haios rau, se invarte, se indoaie. La cresa are doua educatoare tinerele si presupun ca de la figurile lor i se trage. Vine la fiecare (chiar si musafiri) sa danseze cu el pret de cateva secunde. A descoperit radioul, asa ca ii da drumul si danseaza. La cresa ii place, vineri m-a intors de la poarta inapoi, si era asa de bucuros ca ceilalti pustani l-ai intampinat cu "Ce-ai patit Mihai ?" si era fericit de numa' ca a fost remarcat.
Cu campionatul asta, cand vede ca-i meci la TV, striga "Go! Go" si tipa de-ai zice ca e seful galeriei.
In schimb ne chinuim inca cu mucii. Nu-i curge nasul, dar cu aspiratorul scoatem inca o cantitate destul de mare zic eu. Cred ca-i are in gat, cand doarme a inceput sa tuseasca, cred ca-l deranjeaza ca-i stau in gat. Tratamentul l-am terminat, acum ii dam doar un sirop imunostimulator.
In rest, e vesel, tot asa pupacios cum il stiti. Dar am descoperit ca-i place ca el sa aibe initiativa. Cand a venit o domnisoara la el sa-l imbratiseze si sa-l pupe, nu i-a placut deloc, a fugit de ea.
Ah, si ii place sa stea la taclale cu mosii si babele din fata blocului (ca e plin de pensionari). Da noroc cu toata lumea, povesteste, iar cand plecam le face cu mana si le trimite bezele. A devenit favoritul pensionarilor, dar nu ma mir, Mihai este foarte deschis, te vede suparat - iti zambeste, si doar un pic de atentie sa-i dai, ca si incepe show-ul (in sensul bun).
Se urca singur in pat, dar face ravagii pe la sertare si dulapuri. Trebuie sa cautam un colt liber prin casa sa instauram pedepse, ca nu se mai poate. La cresa sunt pusi la colt, asa ca am zis sa respectam modelul de pedeapsa. Am incercat ieri in vizita, ca o tot pocnea pe finuta noastra, dar lui i s-a parut tare amuzant, asa ca ii tragea una fetitei si apoi se ducea singur la colt.

Si ma bucur ca v-au placut ultimele noastre poze. Multumim frumos de aprecieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut
Zuzu: am vazut pozele: ai niste ochi superbi.Poate ca fetita ii va mosteni.Sarcina usoara in continuare si nastere usoara deasemenea.Imi place poza si titlul : "l'amour toujours", foarte inspirata si romantica.
Parca Teodora spunea de lapte cu cereale: noi mincam seara la culcare la biberon si dupa amiaza la somnul de prinz fiind ca desert dupa masa dar tot cu biberonul, ca e magic pt el.
ligia: pt negi e f buna seva de rostopasca.cumnatei mele i-a trecut dupa ce s-a uns demai multe ori, are frunza creata, intreaba o batrina sigur stie si sucul e galben apoi se transforma in roscat. eu am miinile pline de semne de la cauterizare. nu stia mama mea de asa ceva!
gata va las pa pa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=683fre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

MAi, chestia asta cu statul la colt nu mi separe ok. la noi in fam nu s-a folosit niciodata si poate de asta sunt eu cam marcata de acest tip de pedeapsa.
Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

danuta, thx! Nu era un teren acolo, era doar Bogdan se juca cu ei pe iarba :) Pedeapsa la colt? Hmmm... Eu nu-s deloc de acord. Ravagii fac toti pentru ca sunt intr-o continua cunoastere, de ce sa-l pedepsesti? Eu nu-s de acord cu pedepsele in general, dar la un copil de 1 an?! Sper sa nu te superi, asta e parerea mea.
Ce frumos se joaca cu vasele, ai un baiat frumos si istetz

zuzu, frumos copilot mai:)Iar tu esti asa frumoasa cu burti!! Tipa brunetica e surioara ta?

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput