Prichindei martie-aprilie 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 25
raresionut spune:
Ce bine e cand gasesti atatea informatii despre bagajul unui copil, cel putin, Cenia, sunt perfect de acord cu tine privind solutia de sterilizat de la Chicco.
Adrianafedorca, am vazut pozele voastre si mi-au placut foarte mult, cel putin bb Cezarica...ii uram si multa sanatate.
Dariaevelin, sunt incantata de sfaturile utile postate de tine, multumesc.
Connie 1974, se pare ca domnul Calin are personalitate, va asteptam mai des.
Multumim tuturor pentru aprecieri( ma refer la poze).
andira spune:
Sambata eram cu ambele fete in pat, langa mine, pt nici una nu vroia sa stea singurica (tati era la fumoar
).
Cum Nati era urlatoare, am pus-o in scoica si o leganam usor, sub privirile circumspecte ale Irinei. (Irina imita tot ce prinde: cand o bat pe spate pe Nati dupa ce mananca, Irina bate si ea cu manuta in marginea patutului
).
Acum, la fel. Dupa ce a studiat nitel problema, a considerat ca e cazul sa se implice. Si unde n-o vad ca se infige cu ambele manute in marginea scoicii si incepe sa o clatine zdravan, de o ametise pe Nati inauntru. Si da-i si leagana! Radeam in hohote dupa ce am oprit-o! ![]()
A doua pozna: eram in masina cu amandoua, venisem din parc. Irina in scaunelul ei, Nati in scoica. Nu am fost nitel atenta la Irina, ca nu stiu ce faceam la Nati, si numai ce aud un scartait ritmic in dreapta mea. Cand ridic ochii, sa mor! Irina cu ghetuta in gura, rodea de zor la marginea talpii! Adica ghetutele cu care umblase pe jos si prin iarba in parc! I-am scos-o imediat din gurita, si mi-am adus aminte cum povestea Andruzza capiata ca Rares mananca pamant...
Iri si Nati
rrox3 spune:
Andira am ras cu lacrimi
E mortala Irina! Vezi ce a jutor nesperat ai cu Nati? ![]()
![]()
Si Ioana e foarte interesata de incaltari. Cand suntem acasa i le agat in cuier sa nu le ajunga, ca altfel pleaca cu ele in manuta la plimbare si le mai si degusta in cate un coltisor mai ascuns ![]()
Eu nu ii sterilizez nimic Ioanei. Asta de la 6 luni incoace. N-am avut nicodata probleme. Daca mergem pe ideea de sterilizat tot ar trebui sa ne sterilizam si pe noi si copilul si casa si tot ce mai e tangibil de catre prichindel. Sunt copii mari deja, o spalare cu detergent si simt de raspundere urmata de o clatire buna e absolut suficienta.
Andruzza eu prefer sa-mi car toate medicamentele (pentru simptome usoare si previzibile) cu mine decat sa le caut prin farmacii in miez de noapte. Si, in plus, multe sunt incepute deja, ce rost are sa dau banii pe altele si astea sa se invecheasca acasa? Si sunt usoare si nevoluminoase.
Danuta Ambroxolul nu e chiar pentru orice mucisori. Ajuta la eliminarea mucusului din bronhii, e secretolitic si fluidificator, se foloseste de obicei cand copilul are bronsita.
Connie Multumim! 
Simonela Ma bucur ca ti-au placut pozele!
Mamacitaaaaaaa ne-ai parasit? Ne e dor de tine si de Samurai! 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
dariaevelin spune:
connie ma bucur ca ai parut cu vesti. V-am vazut in foto,sunteti scumpi foc!
oare ce mai fac nika,ionela,elibui,gabrianah,rp?
andira
ha-ha!Ce ajutor de nadejde(am zis io tot timpul,in gluma-desigur,ca fac al doilea bb cand va creste brien si ma va ajuta la leganat/plimbat/schimbat...GLUMEAM, NORMAL). Excelente fetitele tale. va pupam
am vorbit azi,la telefon ,cu mamacita. Sunt bine,sanatosi,insomniaci cum ii stim(citat ea), agitati si umblareti nevoie mare.calculatorul i-a fost repatar si cand a dat drumul...iar s-a blocat. prin urmare...trebe inlocuit! Noi ne-am conversat ca sa ne facem planuri de intalnire.Bina ca n-am stabilit si ora! Doamne,mai sunt 2 saptamani,dar deja am innebunit. Nu vad altceva in fata ochilor decat mare,mare si iar mare!
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
laura72 spune:
nu am avut timp sa citesc ce ati facut doar am "rasfoit" putin.le multimesc tuturor celor ce s-au interesat de noi.azi ne-am externat,la cerere.a facut febra dar acum a reactionat doar la algoclmin picaturi,dar la 4 ore reincepea.mi-a fost teama sa nu faca convulsii si am fost la urgenta unde ne-a internat.diagnostucul este amigdalita ac eritematoasa prob. cu streptococ.acum face penicilina si gentamicina inca 6 zile.o sa va tin la curent ,acum treb sal pregatesc de injectie si doarme mititelul .mi se rupe inima de el.sper sa ne odihnim la noapte ca nu am dormit bine de 3 nopti,ma usura ochii,ca ma-m uitat si cei cu streptococoul.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
raresionut spune:
Of Laura, numai vesti urate, si cand ma gandesc la George prin cate trece, Doamne... Acum , bine ca sunteti in tratament, dar pe viitor ai grija sa nu recidiveze problema. In general, amigdalitele si infectiile cu streptococi sunt tare neplacute.
Noi va uram insanatosire grabnica , si tie Laura somn usor ca ai nevoie. Va pupam si inca o data multa sanatate.
Pupici.

mamacita spune:
DRAGELOOOOR,am innebunit!!!Nici gand sa-i dea astia de cap lui bietu'compu'!Mi-au salvat informatia principala,dar in alt format
[adica ce documente aveam pe acolo,teze doc,master etc]
,dar se blocheaza mai rau ca inainte

,deci clar trebuie altul si acum chiar nu putem.
Am vazut poze splendide de la rrox si nu numai[nu mai spun,ca i-am admirat pe rand,dar de cand lipsesc parca e o vesnicie si nu mai tin pasul].Am vorbit azi cu Daria si,din cele discutate,am inteles ca voi n-ati crezut ca e chiar asa grava starea bietului compu'sau ca va imaginati ca intru mai des pe laptop.Se poate,in mod obisnuit,dar acum avem o perioada de mari schimbari in firma si nici gand sa-mi vad sotul,laptopul sau orice altceva
mai des,asa cum era de obicei.
Am fost la intalnirea de 20 ani de la absolviea liceului,a fost exceptional,as vrea sa va povestesc mai mult,dar nu pot[vezi explicatiile de mai sus].De slabit n-am slabit nici un gram,dar m-am simtit ca de 18 ani![]()
Noi suntem bine,navigam prin Constanta,Mamaia,Eforie,Neptun etc.,adica eu cu voinicul rusinos,care se agata de genunchii mamei si de fusta ei de cate ori primeste un zambet gales de la vreo persoana de sex opus,indiferent de varsta,ba uneori si de acelasi sez[oops!].Sper sa ne "vedem"in curand.
catxo,alapteaza fara probleme,daca nu ti-au dat vreo medicatie;daca da,spune-mi ce este,prea putine contraindica alaptarea.Dupa generala,la 24 ore poti alapta.Succes!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andira spune:
Rrox - am vazut pozele, sunt absolut superbe - ca si protagonistele, de altfel! 
Nici nu stiu sa-ti spun care mi-a placut cel mai mult: pe cea "portret" am stat sa o admir, mi-a placut tare mult cea in care Ioana sta ghemuita (nu stiu de ce, are ceva atat de copilaresc si dulce), si cea cu carlionti, are un par asa frumos, si e atat de bine facuta poza...
Am vazut si ghetutele. ![]()
Ioana sta asa cuminte la pozat? ca eu trebuie sa-i fac Irinei 10 poze la rand ca sa pot scoate 3 in care se vede mai mult decat un piciorus, sau crestetul capului, sau un fundulet aplecat dupa minge.
Mamacita - ce bine ca mai apari, imi era dor de voi!
Sa stii ca abia asteptam sa-ti faci compu', ne lipsesti!
Iri si Nati
rp spune:
Va pup pe toate, dragele mele, mi-a fost dor de voi.
Eu iar am avut laptopul in service.
Sa vedem cit ma tine de data asta.
Eu sint obosita, Mara e cam miriita in ultima vreme. Nici la mama nu s-a simtit foarte bine, am prins perioada de canicula si s-a umplut de bubulite de caldura toata, asa ca a tipat si s-a scarpinat zi si noapte. Nu va doresc sa aveti nevoie, dar ca informatie va pot spune ca pina la urma am reparat-o cu bai cu ceai de coada soricelului. In weekend am fost la Moeciu, mi-a parut tare rau ca nu am avut acces la net, ca poate ne intilneam cu Ligia
. Oricum mai mergem in august. Contrar opiniei generale, aerul de munte a energizat-o pe Marutza, a facut-o sa doarma mai putin decit de obicei si i-a dat putere sa tipe si mai tare.![]()
La mare plecam pe 23 iulie, la Venus.
O intrebare am pentru voi: de unde ati cumparat chilotei de bb pentru piscina? Eu am cautat la Helpnet si nu am gasit.
Va pup si revin mai pe seara.
Marutza, iubirea noastra
roxana si marutza (22.03.2005)
raresionut spune:
Buna rp, sunt total de acord cu tine la efectele expunerii bebeului la aerul de munte; eu sper ca cel putin la mare sa fie mai cuminte....
Observ ca compu' si laptopul fac probleme din ce in ce mai mult....o fi de la caldura...sunt si ei in " calduri"...
Cat stai la mare, rp?
Mamcita, sa speram ca apar oameni care sa dea de capul si coada lui compu'...
Pupici!!