Salariu unui functionar public consilier debutant
Hello tuturor,
Cunoaste cineva care este salariul unui functionar public debutant(consilier),net.Situatia mea este urmatoarea:lucrez in invatamant de 15 ani,de un an sunt institutoare,deci cred ca voi lua in jur de 700-750 RON,dar vreau sa ma reprofilez,sa marg la concurs pt un post de consilier debutant la Agentia de Mediu.Va rog ajutati-ma ,daca stiti care e modul de salarizare,am auzit ca sunt salarii f. mici la debutanti,eu in august termin concediul de maternitate si trebuie sa ma hotarasc.Va multumesc f. mult
Raspunsuri
ja spune:
Sunt cam in aceeasi situatie cu tine(doar 10 ani vechime in invatamant)..si in incercarea de a ma reprofila am studiat variante.
Poate nu exact acelasi gen de post , dar oricum functionar public in primarie..in jur de 5 mil..promovari de regula pe linie politica si pile..in rest creste salariul ca si in invatamant ...cu timpul.
Eu am renuntat la varianta asta..mai caut la privat,cu ziarul..dar e ff greu ...macar sa ma cheme la interviu...si daca nu...din ianuarie...la scoala.
Bafta
ana
aka spune:
Buna. Eu sunt functionar public incadrata pe post de inspector asistent si am un salariu brut de 705 RON. Consilierii au salariu mai mare oricum. Dupa ce termini perioada de debutant (cred ca dupa de 6 luni) poti avea aproape 1.000 RON, poate si mai mult. Depinde foarte mult si de institutia unde vei lucra, pentru ca exista institutii care pe langa salariul brut acorda si un fel de bonusuri care pot ajunge si la 1.5-2.0 din salariul brut.
Asa cu spunea si ja, promovarile sunt pe baza de relatii.
Bafta la examen, daca te hotarasti sa participi.
Monica 17+
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by aka
Buna. Eu sunt functionar public incadrata pe post de inspector asistent si am un salariu brut de 705 RON. Consilierii au salariu mai mare oricum. Dupa ce termini perioada de debutant (cred ca dupa de 6 luni) poti avea aproape 1.000 RON, poate si mai mult. Depinde foarte mult si de institutia unde vei lucra, pentru ca exista institutii care pe langa salariul brut acorda si un fel de bonusuri care pot ajunge si la 1.5-2.0 din salariul brut.
Asa cu spunea si ja, promovarile sunt pe baza de relatii.
Bafta la examen, daca te hotarasti sa participi.
Monica 17+
...si care ar fi astea??
Daniella, mama lu' Alexis
paula31 spune:
Ciao,mamici,
multumesc pt. raspunsuri.
Ana,unde ai mai incercat,mie imi vine sa mor ca am ales invatamantul asta nenorocit!Am mai fost la o firma, destul de mare, de produse naturiste(eu am terminat ingineria mediului)si ,dupa ce ca a trebuit sa vin din Tm la interviu in Bucuresti,nici macar n-au avut bunul simt sa-mi spuna cat va fi salariul pe cartea de munca.Nu stiu ,e cumplit,iar fara cel putin o limba straina nici nu mai te iau in calcul.
Monica,eu am incercat la Agentia de Mediu,am picat insa concursul,dar nu regret,pe de o parte:salariu 502 Ron BRUT(va dati seama),la care se mai adauga vechimea in munca de 15 ani(15%),deci as fi ajuns cu greu la 450-500 net.
ja spune:
Si eu cred ca am facut o alegere proasta..dar de...cand am intrat la pedagogic era o mare realizare pt vremea aia.
Sincera sa fiu la stat nu am incercat efectiv..dar m-am mai interesat.Chestia e ca acu la aproape 30 de ani cu copil parca nu imi arde sa o iau de la 0 intr-un sistem asemanator invatamatului...asa,mai bine raman aci...ca tot am strans vechime grade.
Eu am facut ASE..si am tot depus CV , am mai fost pe la interviuri(am avut norac numai de banci sa ma cheme)..dar nimic .
Referitor la limba eu zic ca ma descurc binisor cu engleza,dar aici in Pitesti a inceput sa se ceara la greu franceza(...uzina).
Mai incerc..dar incet incet imi pierd sperantele .
ana