Greu sa iubesti...2
Raspunsuri - Pagina 2
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by Sofiequote:
Originally posted by bebi
Din moment ce esti casatorita ( chiar daca esti sau nu fericita in mariajul tau) nu mi se pare corect sa te afisezi in familia lui ca prietena. Nu e corect fata de copii lui sa le dati sperante ca tata si-a gasit o noua mama care poate disparea oricand.
COPII AU NEVOIE DE SIGURANTA. Gandeste-te cat or fi suferit dupa ce mama lor i-a parasit!!!!! Crede-ma ca eu stiu ce inseamna asta..
SI, PAna la urma, forumul este public. Fiecare isi poate spune parerea.... Eu am exagerat putzin in privinta ta si mi-am cerut scuze.
Sa fii fericita!
Love is all around
Bebi!
Si as mai adauga ptr Onetzica: din moment ce nu ai vrut ca aceasta poveste sa atraga si comentarii negative la adresa ta, nu trebuia sa-i dai acordul lui Nano sa o expuna pe forum ... daca vroiati doar parerea prietenilor care va cunosc pe amindoi, atunci puteati discuta pe chat ... nu poti pretinde ca ~2000 de persoane sa-ti cunoasca povestea adevarata si sa fie de acord cu tine.
Ce-si face omul cu mina lui, lucru manual se numeste!
Pe toti sa-i asculti, dar din mintea ta sa nu iesi!
Sofie, daca nu l-ai cunosoaste pe Nano ai putea spune asa ceva, dar atat timp cat cunosti personagele, nu e cazu..... Si in alta ordine de idei Nano nu i-a spus Oanei exact ceea ce o sa scrie
n/a spune:
Mama, eu nu-l cunosc pe Nano decit din postarile pe forum, pe Onetzica la fel ...
In ceea ce priveste acest "conflict", eu si alte sute de persoane care vizitam acest forum si nu ne conversam pe chat nici cu Nano, nici cu One, stim urmatoarele:
"Pentru ca aici am cunoscut o femeie care mi-a luat mintile.O mai stiti pe Onetzica? Aflati ca sub masca unei femei aparent inocente si cu care putem discuta orice se ascunde un caracter puternic,dornic,ca si mine de altfel,de aventuri si dorinte ascunse.Am cunoscut-o datorita voua si pot spune deschis,o iubesc la disperare.Poate v-ati intrebat si voi ce se mai intampla cu mine sau cu Onetzel fara ca sa facetii insa legatura ca am disparut in acelasi timp de pe forum.Cine s-ar fi gandit?Nici chiar mie nu mi-ar fi trecut prin minte ca asa ceva ar fi posibil.A trezit in mine sentimente pe care le credeam ingropate,undeva in adancurile sufletului meu.Mi-a cunoscut prietenii si familia,respectiv pe mama si cei 2 copii.............Draga Reliana,daca citeai cu atentie aflai ca am avut acordul lui Onete sa scriu tot ce am scris mai devreme.Chiar ea m-a indemnat sa o fac avand in vedere parerea proasta pe care voi o aveti despre mine..........." (citat din Nano)
"M-am decis sa raspund si sa sting acest foc de paie. In primul rand Reli iti multumesc pentru cuvintele frumoase. Ca intotdeauna ai fost draguta si mi-ai tinut partea. Esti un om deosebit si nu meriti porcariile astea.
In al doilea rand...fetelor care de abia au ajuns pe acest site minunat...daca nu cunoasteti persoanele, va rog..tineti-va parerile pentru voi. Nano a exagerat cam mult cu ceea ce a scris. Noi suntem doar amici si atat. Ne-am cvunoscut intamplator si ne conversam din cand in cand. nu se pune problema casatoriei, nu se pune problema iubirii (cel putin din partea mea este exclus asa ceva). Am un sot, il iubesc, am avut intr-adevar niste probleme dar care s-au rezolvat. Nu am de gand sa-mi insel sotul, sa-l parasesc, sa-mi bat joc de el sau de...nano. nano stie parerea mea despre aceasta prietenie si..cam atat. Nu am nevoie de parerile voastre (si aici ma refer la fetele noi care nu ma cunosc)...rezumati-va strict la nano si nu mai pomeniti numele meu. Nu eu v-am cerut parerile. Sper ca ati inteles exact ceea ce am vrut sa spun. Oricum am vorbit cu un moderator ca acest subiect sa fie inchis.
Le multumesc fetelor care au inteles exact situatia si care sunt prietenele mele de ceva vreme (Reliana, Papadie, Mamaruta, Luizax) si care stiu foarte bine ce fel de om sunt.
Cu asta sper ca s-a incheiat subiectul si odata cu el si comentariile voastre NESARATE si fara cea mai mica urma de bun simt.
Cine sunteti voi sa ma judecati pe mine?" (citat din Onetzica)
Intr-adevar tind sa-i dau dreptate lui One in aceasta prima parte a capitolului ... nu arunci cu pietre daca nu stii in cine ... dar ma rog, asta-i natura umana, Onetzica a asteptat putin cam mult cu explicatiile de rigoare ptr a-si salva reputatia, fetele s-au luat dupa ce le-a zis Nano si intr-un fel nu sunt de condamnat, este un forum de discutii unde fiecare e liber sa-si dea cu parerea.
Dar, urmeaza capitolul 2, Nano nu renunta ... dar nici de data aceasta Onetzica nu incearca sa-si spele singura reputatia ... in primul capitol i-ati spalat-o voi, tu si Reli si Papa si Luiza samd ... macar acum era datoria ei sa-l 'scuture' in public pe Nano, asa de ochii lumii, daca nu de altceva ... dar nu, o scutura tot pe saraca Bebi care-si cere scuze dupa scuze ptr prima gafa si tot ia rosii in freza ...
Ei vezi, asta nu gasesc eu normal in aceasta situatie si de aceea am zis ceea ce am zis ... ptr ca daca un EL ar veni aici pe forum si ar zice ca ma cunoaste si ca avem o relatie impreuna, cred ca l-as zbura cu fulgi cu tot si n-ar mai trebui sa muncesc tot restul vietii ... si cred ca la fel ai face si tu si oricare dintre fete.
Nu o judec pe Onetzica, Doamne fereste, nu am nici un drept sa fac asta, dar ar cam fi cazul sa ia atitudine in aceasta situatie nu fatza de fete, ci fatza de Nano ... pina atunci insa, n-are decit sa accepte si comentarii negative.
parpalak spune:
Nu reusesc deloc sa vad de ce-ar fi fost Onetzica de condamnat la faza de la inceput. O caruta era stricata, cealalta parea pe cale sa se strice, hei, poate le-o merge bine impreuna! De ce nu, in definitiv?.. Singura parte scirtiitoare era ca Onetzica trebuia "convinsa".. hhmm... Nano, acum serios, ce te asteptai sa-ti zicem? "Vezi ca daca-i dai placinta cu mere o cuceresti pe vecie?" sau ceva de genul asta?.. Iti dam noi garantie ca o sa mearga si daca nu merge vino la noi cu reclamatie si ti-o reparam noi pe Onetzica? (sau ti-o inlocuim, sau iti dam banii inapoi, depinde de departamentul tehnic, ce se poate face si ce nu).
Cit despre Nano, mi se pare cam grabita reactia de a trata tot ce spune el cu atac la persoana. Poate ca se contrazice, poate ca vine cu povesti stiintifico-fantastice, poate ca sufera de personalitati multiple sau poate e pur si simplu confuz. Dar daca voi sinteti de parere ca problemele astea se trateaza cu suturi in fund... imi pare rau... Faptul ca Nano n-are simtul masurii nu e o scuza pentru nimeni sa-l lase deoparte...
Reliana spune:
Mai Nano, iar ai adus furtuna, desi īmi dau seama ca asta e singurul lucru la care te pricepi f f f bine! Sunt totusi cuiroasa sa vad ce vrei sa dovedesti cu chestiile astea. Si ca sa-ti dau un sfat nu o parere: las-o pe One īn pace nu-i taia toate caile de a-si face prieteni pentru ca cei care o stim cāt de cāt nu te vom crede pe tine niciodata! Mai bine gaseste pe altcineva care e libera si are nevoie de tine si de copii tai, sunt sigura ca daca-ti vei deschide ochii o vei gasi, sau poate ca a fost tot timpul lānga tine dar tu nu ai observat-o urmarind himere imposibile si creānd telenovele cu persoane inexistente??? Hai sa fim seriosi, Nano, nu am de gānd sa-ti dau "suturi īn fund" dar nici sa te las sa discreditezi toate persoanele care īntāmplator īti apar īn cale, si pe care prin simplul fapt ca ti-au spus o vorba buna, le sari īn cap cu tot felul de clisee!
Desi nu-mi plac mesajele de genul:"sunt de acord" sau "nu sunt de acord" trebuie sa-i dau dreptate Sofiei. One, chiar asa, Bebi si-a cerut scuze deja de 2 ori fata de tine, si nu cred ca era necesar mesajul pe care l-ai scris! Si mai mult, tu stii ca noi tinem la tine mult de tot, dar asta nu īnseamna ca noi sarim la Nano, si tu la Bebi, asta īnseamna sa scuturi chiar persoanele care au nevoie sa fie scuturate!
P.S. Nano, daca nu ti-a ajuns "bucata" de suflet negru pe care ti-am oferit-o in acest mesaj, te invit la "un ochi rāde, unul vānat" sau la "groapa cu furnici", sa dezbatem mai pe larg!
Paste fericit!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
marius spune:
Nano...eu nu vreau sa te jignesc, esti director. Nano, am mai scris si in urma cu ceva timp un raspuns la un alt subiect hai sa zicem ciudat postat de tine. Acum recitesc si recitesc acest subiect. Sincer imi vine sa rad. La inceput am zambit, apoi m-am gandit si apoi am ras. Te anunt ca rad in doua feluri: 1. pentru lucruri amuzante. 2. pentru cazuri de genul Tandala si Pacala. Acum regret ca sunt moderator. Tu esti in cazul 2. Si a doua oara. Incercand sa fiu serios te intreb ca si prima data cand erai foarte interesat de virginitatea femeilor. Domnule director chiar nu ai o problema? Seamana a obsesie. Sa redau: "dorinte ascunse". Nu am sa continui.
In calitate de moderator insa ma obligi sa fac un anunt relativ oficial:
Politica www.desprecopii.com nu prevede postarea de mesaje care sa duca la lezarea demnitatii oricarei persoane indiferent de natura relatiei. In cazul in care acest lucru nu este respectat sunt pus in situatia de a restrictiona pasajele de aceasta natura sau chiar de a sterge complet aceste mesaje. Sunt de principiul liberei exprimari dar doar in nume propriu si fara a afecta alte persoane. Limita decentei este absolut necesara. Intrucat persoana in cauza a fost trasa fara drept in aceasta discutie pe cat de absurda pe atat de incorecta si coroborat cu raspunsul clar inechivoc al ei, dau acest raspuns si ca un avertisment de incalcare a regulilor convenite la acceptarea ca membru al www.desprecopii.com. In consecinta ma voi vedea obligat sa urmaresc mult mai atent subiectele postate de dvs. in viitor si sa actionez in consecinta in cazul incalcarii dreptului la demnitate.
Marius