Probleme destul de mari cu colul...[:(]

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sinzi, voi mai merge la inca 2 medici (asa mi-am propus), numai ca acum am dat in altele...
De vineri dimineata am un fel de presiune intracraniana, mai ales in zona fruntii si la tample...
Si nu mai am simtul echilibrului, la orice pas parca ma bate vantul (cu mari eforturi merg drept pe strada...Si cand stau intinsa in pat simt ca se invarteste camera cu mine...).
Maine imi fac analizele la sange (eu oricum eram cu Ca sub limita) si vad ce este de facut, cred ca am avut o cadere de calciu dupa ce am primit vestea (era sa lesin de cateva ori pana am ajuns acasa).
Asa ca acum am destule pe cap. Din pacate nu bune...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Sinzi, voi mai merge la inca 2 medici (asa mi-am propus), numai ca acum am dat in altele...
De vineri dimineata am un fel de presiune intracraniana, mai ales in zona fruntii si la tample...
Si nu mai am simtul echilibrului, la orice pas parca ma bate vantul (cu mari eforturi merg drept pe strada...Si cand stau intinsa in pat simt ca se invarteste camera cu mine...).
Maine imi fac analizele la sange (eu oricum eram cu Ca sub limita) si vad ce este de facut, cred ca am avut o cadere de calciu dupa ce am primit vestea (era sa lesin de cateva ori pana am ajuns acasa).
Asa ca acum am destule pe cap. Din pacate nu bune...
Nicoleta

Verifica-ti cat poti de repede tensiunea, sa nu fi hipertensiva, se intampa de obicei de la stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Asta a fost primul lucru pe care l-am facut: m-am dus la un cabinet si am tensiunea 11 cu 7. Eu cred ca este ok, nu? Macar am scos-o din calcul....
Nicoleta

Mergi la inceput