Mamici de sept-oct 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lullabayNu mai fi suparata pe sot, ca macar ai unul si macar ai cu cine te contra. Eu ce sa mai zic ca sint singuraCind citesc cit de rasfatate sinteti de tatici ma apuca plinsul. Eu sint si mami si tati ca al nostru ne-a cam abandonat. Ne-a vrut si dupa nu ne-a mai vrut . Asa ca nu va mai plingeti de ei ca sint barbati si habar nu au unii sarcacii ce inseamna sa fi gravida. Cum credeti ca ma simt eu cind am venit de la eco super incantata de bebe si nu am avut cu cine impartasi bucuria.

Nu imi pling de mila va spun doar sa apreciati ca ii aveti linga voi asa cum sint.

Pupici

monica 30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ingerasa, la multi ani, multa fericire si sarcina usoara in continuare !
Pufy, as vrea sa fac o dulceata de zmeura dar azi n-am vazut in piata decat cu 60.000/kg si am zis sa mai astept un pic...
Merg sa pun o poza noua cu burtica in albumul comun!

29+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Monique_new noi suntem alaturi de tine cand vii cu vesti de la eco si o sa te sustinem si la nastere si dupa ce vine puiul mic pe lume.
Pufy unele fete au trecut la mamici de iulie-august si din considerente de genul: la sept_oct se scriu numai retete sau fetele sunt prea vorbarete...no comment

Katia sa ne trimiti virtual niste bomboane de la Bucuria cand te intorci ca noi te tot pomenim pe fiecare pagina ca sa stii ca nu te-am uitat.

Cri19 eu zic sa nu te sperii de diagnosticul de nastere prematura, si eu il am si incerc sa ma imbarbatez si uite ca zilele trec. Eu sunt sigura ca totul va fi bine si ca ne vom apropia de termen.
Din cate citesc eu pe aici, majoritatea avem si secretii mai apoase si secretii mai vascoase, asa ca s-ar putea sa fie normal. In legatura cu pierderi de lichid aminiotic, cumnatei mele care a nascut anul trecut, medicul i-a spus ca exista un pericol real daca se trezeste cu tot chilotul ud. Eu cred ca nici una dintre noi nu e in situatia asta.

Ionica si noi am fi luat decizia de a face cezariana in locul vostru. Mi se pare absolut normal, dea Domnul sa fie totul bine.

Inni picaturica e la tine?

Ignatica

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Danidani bine ai venit sa inteleg ca si tu ai fost la pensiune ca si noi,ce bine mai e sa ai totul pus pe tava sa nu faci nimic!
Fetelor am pus pozele cu caciula stea si cu plover bleu si caciula la fel.Aia stea nu e inca terminata mai am motii de pus dar vroiam sa va arat ce scumpa e.
Asta e cu fetele alea care au plecat,ce sa facem daca noua ne place sa mancam si sa vorbim!
Am citit la fetele de la iulie-august de niste sticlute anticolici,a-ti vazut si voi?Stie cineva mai multe amanunte?

Io27+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Monique_new ne ai pe noi!!!Acum imi pare rau ca m-am plans..ma simt egoista si alintata...e greu sa fii singura..dar sa stii cateodata e rau sa fii si singura in doi.Si cum a spus si Ignatica noi suntem aici si aici o sa fim si dupa ce nasti..sa ne sustinem!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ce fac cele mai frumoase mamici? vad ca sriu cu infrigurare...
Sincer, nu stiu d ce au plecat fetele, ca vad ca pe mine m-ati primit frumos -multumesc MICROBU< BBRALUCUTZ<GRIPO<LULLABAY.

MAMILILI-nu am avut platfus dar am observat ca mi s-au umflat talpile, cred ca e sin cauza greutatii
GRIPO- imi face sotul meu masaj cu creme speciale...dar nu prea au efect
MONIQUE_NEW- Multumesc de sfat-am sa caut acei papuci cu toate ca nu prea stiu cat ma vor ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lullabay,Ignaticasinteti niste dragute.Ti-as trimite eu picatura ca eu am mai multe dar nu am cum ..Asa e e mai bie singura decit "singura in doi".mai bine eu cu puiul meu. E tot ce conteaza pentru mine, mai ales ca ma chinui de citiva ani
sa-l am .

alessia sincer nu cred ca au ce sa strice, oricum fac bine la circulatie. Eu ma simt mult mai bine de cind ii port.

Pupici
Monica 30 sapt

Mergi la inceput

Tot eu...

HAZUL- nici eu nu mai schimb nisipul de cand am ramas insarcinata, l-am mutat pe Taz in baie cu sotul meu
Insa nu prea stiu ce sfac atunci cand va veni ingerasul pt ca toate lumea spune ca nu are voie in camera cu animale. Eu nu prea pot sa-l izolez pe Taz, asa ca am comandar o usa cu plasa pt camera lui. O fi bine

PUFYMIC- cred ca nici eu nu tia-m spus pana acum dar voi avea baiat
AMARANTINA- si pe mine ma doare rau gatul si lea-m intrebat pe fete dat nu mi-au raspuns
Eu iau Tantum Verde si beau ceai de tei cu fffmulta lamaie si miere de albine...si nu mai dau drumul la AC ca de acolo mi se trage...
LULLABAY-in saptamana 26 am facut si eu o depresie de 1 zi in care am plans de cand m-am trezit pana seara, m-am si certat cu sotul meu...si-mi imaginam toate tampeniile
Noaptea de la 3am pna la 7am am avut contractii non stop- s-a saturat si ingerasul si mi-a spus ca nu poate accepta o mama nebuna care are numai fluturi in cap
Asa ca... stiu c hormonii sunt la putere dar trebuie sa ne gandim si la scumpeii mici care trebuie sa creasca in burtik intr-un mediu cat mai relaxat si sanatos
Cheer up si daca mai ai depresii vino pe forum ca gasim noi o modalitate sa te inveselim

Mergi la inceput

Mi-am recitit mes si am vazut cate greseli de ortografie am facut...cred ca a luat-o razna laptop-ul meu ca una tastez si alta iese...Scuze...voi fi mai atenta...
MONIQUE_NEW-vad ca suntem singurele...libere de program la ora aasta
Ce sa fac daca sotul se uita la meci...offf cand se termina campionatul dau de baut
Mie mi-e cam foame, ma duc sa fac niste ficatei ca am lipsa de fe si mai vad eu.
AH, imi puteti spune cat de grav e daca la ultimele analize mi-au iesit leucocitele 16 in loc de 10? examenul urinar mi-a iesit ok? Se modifica in sarcina?

pupi
Alessia80 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Buna ziua dragi burtici, mari si mici!!!

Sunt o burtica de nov-dec 2006 si am o mare rugaminte la voi, pentru ca o parte poate ati trecut prin asta si cred va imaginati prin ce trec si eu acum.
Pe scurt, daca ati facut triplu test si ati avut rezultat pozitiv/cu risc pentru Sindrom Down, ce ati facut mai departe?

Eu sunt in aceasta situatie de cosmar si m-ar ajuta o parere/sfat si de la voi.

Multumesc!!!

ruxandra 16 plus

Mergi la inceput