informatii indemnizatie

informatii indemnizatie | Autor: alina2006

Link direct la acest mesaj

buna tuturor. am mai multe nelamuriri in ceea ce priveste indemnizatia acordata de stat. am inteles ca dupa nastere ai 42 de zile de post natal...toate bune si frumoase pana acum, apoi ce se intampla? unde trebuie duse actele, ce acte, in cat timp, de catre cine, daca se fac doua dosare diferite pt mine unul iar pt copil altul, daca indemnizatia este de 8 mil sau 6 pt mine si 2 pt bebe, in cat timp se primesc banii...adica cam tot ce se intampla dupa nastere pt mine e cam neclar...va rog sa ma ajutati sa inteleg, mai ales mamicile care sunt in sectorul 6 pt ca nu stiu unde se depun aceste acte...va multumesc mult,
alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65250

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

Eu stau in sectorul 6 si m-am dus la primaria 6 - sediul de la Orizont si am depus un dosar pe care mi l-au intocmit cei de la servici care cuprindea:
- copie "conform cu originalul " la certificatul de nastere al copilului;
- copie cco cerere de intrare in CIC
- copie cco BI
- adeverinta de la servici
- formular pe care l-am completat eu si sotul meu
- extras cont
- dosar

Nu e nimeni la sectorul 6 am stat 2 minute. In rest, banii vin cam peste 2 luni de la data depunerii dosarului.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Buna ziua,

Am si eu o intrebare legata de CIC.

Eu nu am apucat sa-mi iau decat 30 de zile de concediu prenatal. Stiu ca exista un anumit numar de zile de concediu pre-natal si post-natal, 152 parca dintre care 42 obligatoriu post-natal. Acum, eu sunt obligata sa-mi iau tot restul de 122 de zile ca post-natal, sau dupa 42 de zile pot sa-mi depun dosarul pentru CIC?

Multumesc!

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Poti sa-ti depui dosarul pt CIC. Doar 42 de zile sunt obligatorii.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Multumesc mult! Raman datoare cu o . Din primul CIC

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

multumesc mult pt raspunsuri...coryna, tu unde stai in sect.6? toate actele se depun la orizont sau depinde? multumesc!
alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

Eu stau in Militari, pe la piata Veteranilor, dar asa cred, ca toata lumea depune acolo, la Orizont.

Mergi la inceput