Naturiste si homeopate (19)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

fetele salutare, eu nu am mai intrat demult, la serv am mult de munca, iar acasa sdunt franta sa mai intru... asta e .. scap eu de toate...
Monica sa stii ca eu am combinat trat Liviei cu , oricum din trat Liviei am luat ce mi-a fost necesar(nu toate produsele)... acum cred ca depinde de organism....

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

MRL si eu te dulce si-ti urez mult , mult noroc la FIV. Produsele homeopate pe care le iei contin hormoni? Pt ce le iei?
Chivutamonica nu stiu ce iei tu. De ex eu zic ca nu merge marar cu laptisor de matca (sunt amandoua puternic estrogenice) iar propolisul si polenul merg combinate cu alte naturiste.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Va salut cu mult drag naturiste si homeopate mai vechi sau mai noi!

Eu am lipsit cam multisor din cauza unei operatii de hernie de disc pe care am facut-o in aprilie. Si daca n-am intrat pe aici nu inseamna ca nu m-am gandit la voi si nu v-am tinut pumnii ca sa apara cat mai multe . E prima mea incursiune pe aici de atunci si probabil ca voi mai lipsi. Sunt inca in concediu medical si acasa n-am net.

si va doresc la toate.
care au aparut de cand eu am lipsit (bubulina1, ingeras26a, Mirona) le doresc sa se bucure in fiecare clipa de minunea care li se intampla!!!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Miki, granulele homeopate pe care le iau sunt: Natriunm muriaticum 200 CH, Folliculinum 30 CH, Ovar 5 CH, Borax 15 CH, Sepia 30 CH, Luezinum 200 CH dupa o schema stabilita de dr. Homeopata stie istoricul meu cu punctia oarba iar tratament fac pentru urmatorul FIV.
marrina, multa sanatate si ai grija de tine. sa ne ti la curent.
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

MIKI,eu iau c-am astea;Maca ,pina acum luasem VITEX
vit.E,
laptisor de matca
Bu-pastile,
ulei de primula,
ceaiurile nelipsite;cretisoara,Bu,coada soricelului,napraznic,cind cum ca deja simt ca nu mai pot de la atitea ceaiuri.
pastile de zmeura,dupa ovulatie
c-am astea le-am luat incepind de ieri care a prima zi dupa CM. nu stiu daca am facut bine dar in jurul orei 12 la amiaza mi-a venit un {mucus destul de mult cu putin firicel de singe}oare sa fie asa de repede ovulatie sau s-a intimplat de la laptisorul de matca,e prima ora cind il iau si mie ovulatia imi vine in a 12,14 zi de la CM.Nu stiu ce sa cred ,dar mi-am pus intrebarea ce ar fi si asta?Poate ma ajuta-ti voi.
vape toate Moni
MARIEE,,unde estiiiiiiiiiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

CARMEN,MERCI DE RASPUNS ,TU CE COMBINATII FACI LA TRATMENT?
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Chivutamonica Dc iei maca e posibil ca ovulatia sa aiba loc mai devreme sau chiar de 2 ori pe luna (asa a patit Avalon). Firicelul acela poate fi de la ovulatie (nu sunt sigura dar poate proveni de la un folicul spart). Vit E nu tb sa o iei tot timpul (numai 10 zile pe luna din ziua 5 parca spunea Bubulina. Dc iei prea mult calitatea ovocitelor e proasta.
Eu am luat odata laptisor de matca la fiole si tinctura de marar si am avut un progesteron astronomic (cantit mare de extrogeni din faza foliculara creste cantit de progesteron din faza luteala- asta ar fi explicatia). Cred ca dc il iei simplu face bine dar mai cred ca tb luat pana in ovulatie.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Monicaeu iau dimineata o lingurita de miere si un drajeu laptisor matca, apoi din z1-z14 beau tinctura B.U., si z1-Z30 beau ceai de naprasnic si cretisoara.
din z5_z18 iau vit E, din z14-z30 beau tinctura de mladite+ coada soricelului(una dimineata una seara)...
mananc in fiecare zi o lingurita polen, si cand ma mai plictisesc de ceaiurile mentionate mai beau si ceai de macese...
Debaraua este plina de ceaiuri si miere.Precizez ca am miere poliflora luata de la cineva cunoscut, nu de la A.
Am inceput sa mananc cat mai multe fructe si legume, in rest ma rog cat se poate de mult, si asteptam minunea....

Poze diverse
Poze nunta....

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, va astept la capitol nou cu vesti bune si discutii despre tratamente si rezultate cat de mici...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

BUNA FETELOR

FETELOR poate ma ajutati si pe mine cu vreun tratament naturist...este ultima mea speranta.

am prolactina destul de mare.analizele mele sunt urmatoarele

z14 FSH =4,36 faza foliculara VN 3-20
faza mijloc 9-26
faza luteala 1-12

LH=14,69 faza foliculara VN 2-15
faza mijloc 22-105
faza luteala 0,6-19

Z21 PROGESTERON=36,32 faza foliculara VN 0,75-2,52
faza luteala 3,10-31,5

PROLACTINA =44,45 VN 1,2-19,5

am facut tratament cu dostinex care mi-a scazut prolactina,dupa care a crescut din nou
am incercat si cu bromocriptina dar imi este foarte rau dupa aceste medicamente asa ca am renuntat

POATE IMI SPUNETI SI MIE UN TRATAMENT NATURIST PT A SCADEA PROLACTINA

si ce parere aveti de analizele mele cum sunt sau ce probleme ar fi inafara de prolactina ?
voi v-ati mai confruntat cu astfel de situatii.

VA MULTUMESC MULT SI ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE!

LAVINIA

Mergi la inceput