Naturiste si homeopate (19)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

MARIEE,vreau sa-ti zic ca analizele hormonale sunt foarte bune ,le-am repatat si aici in SUA,doctorul nu mi-a dat nici un tratament hormonal din acest motiv.In Rom.medicul imi dadea PREGNIl-o injectie pentru sustinerea sarcinii.Mergem de 3 ori pe sapt.la ecograf si el imi zicea ca e totul bine si trebuie facuta aceasta injectie.Crede-ma ca nu mai stiu ce sa mai cred
Aici am facut si ecograf si am avut un chist pe ovarul sting care zic eu ca mi-a disparut din motivul acestui tratament naturist.Medicul s-a mirat dar nu i-am zis nimic deoarece ei nu cred in plante...ma rog
Acum m-am mirat ca CM.mi-a intirziat atit de mult-9 zile,in prima zi mi-au venit acele pete maro-13 iulie,in 14 iul.mi-a venit mult mai mult si fara nici o durere desi eu speram ca va fi dar nu a fost sa fie.CM>imi venea ca ceasul elvetian la 28 de zile.Nu mai stiu ce sa fac,acum am primit din Rom,pastile de BU si [green]laptisor de matca ,plus ceaurile,oare sa le combi,e bine sau nu?
De ieri am inceput sa Maca
BU-pastile
ceairi de napraznic si dragaica+coada
soricelului
o sa vad eu ce va fi,poate imi spune-ti si voi cum sa mai combin trat.acesta ca deja .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

dragi ,
fi-ti bune si dati-mi si mie un sfat....
voi combinati trat.Livei cu cel al lui prof.A.
de exemplu eu am doar atit:-propolis
-laptisor de matca
pot sa le combin cu ceaiurile BU si napraznic,coada soricelului?
va puppe toate ,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

M-AM INTORS!
Nu stiu daca sa ma bucur sau nu dar asta e realitatea.
Raportez: Z1 si o performanta, nu am bocit ca in lunile trecute - e si asta un semn bun, nu?
Am incercat sa citesc din urma capitolele dar parca nu pot asimila, asa ca voi recupera pe parcurs. Daca sunt gravidute sau mamici atunci FELICITARI DIN TOT SUFLETUL. Iar pentru cele care inca aspira nu va pierdeti speranta.
Am tot citit pe aici de LH, de FSH si m-am gandit ca ma puteti lamuri si pe mine ca' am programare cu al meu doftor abia pe 31.07.

La CM de 30-32 zile, am facut analizele in Z 2 si iata ce a iesit:
ESTRADIOL = 190.5
FSH = 8.03
LH = 14.88 (PESTE LIMITA DE 12.6)
PROLACTINA = 917.2 (PESTE LIMITA DE 637)
Ce parere aveti fetelor?
O sa postez aceasta intrebare si la Endometrioase, sper ca nu va suparati

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Draga Mariee iti multumesc tare mult pentru infrmatiile pe care mi le-ai dat.La mine LH mic impreuna cu prolactina care imi joaca feste (valori duble fata de maxim in Z 5) cred clar acum ca sunt legate de proasta functionare a hipofizei.In concluzie ,dupa ce termin tratamentul de la Sovata imi voi face o tomografie.In toamna am facut o radiografie si parea OK .Vom vedea .Acum iau Dostinex pt.prolactina,tinctura de mladite de zmeur si Maca.Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuri.
dj_mama, am testat treaba cu stresul si cu analizele pe pielea mea. Stiu ce infuenta negativa poate avea stresul asupra rezultatului unei analize. Ultimele analize le-am facut dupa o jumatate de luna de lua BU si 2 zile de rozmarin si zmeu. Poate ca au influentat rezultatul analizei, dar atat timp cat au iesit bune eu zic ca totul este ok, inseamna ca tratamentu naturist da roade vizibile. Eu mai cred ca este foarte bine sa ne facem unele analize pe parcursul tratamentului naturist sau homeopat sau cu ca sa stim daca ne merge bine sau nu. Te pup dulce si ma bucur ca te gandesti la mine si iti doresc si eu tot binele din lume.
mariee, la primul FIV nu am luat AC ci 2 luni de cicloproginova. Nu am de unde sa stiu daca la mine a fost eroare medicala sau nu, dar ma tot gandesc si imi pun intrebarea de ce din cele 9 inseminari facute nici una nu a dat vre-un semn ca s-ar fi prins ceva, ceva... Poate ca sunt naiva sa cred ca dr. la care am facut fiv-ul nu merge pe bajbaitelea si pe principiul ca reusitele sa nu fie din prima. legat de AC, si eu sunt in cumpana rau de tot, chiar daca am foliculi dezvoltati bine nu am de unde sa stiu daca sunt viabili sau nu. Daca nu iau AC si ma duc la control inainte de CM dr. nu isi da seama ca nu le-am luat chiar daca eu ii spun ca "DA, domnu dr. 2 luni am luat AC recomandate..."? Eu nu cred ca merge cu minciunica la Marinescu, are prea multa experienta ca sa am eu impresia ca il aburesc. Am fost si la dr. homeopat sa o intreb ce sa fac, daca pot lua tratamentul homeopat in paralel cu AC. A stat putin in cumpana (am vazut ca nu prea era de acord) dar dupa un timp de gandire mi-a spus ca 2 luni nu este o perioada mare de timp si ca pot lua ca sa intretin locul. Din cate am inteles BU se recomanda a fi luat 3 luni, eu deja am luat 1 luna. daca o sa iau 2 luni AC cand ma pot apuca din nou de el. Despre rozmarin si zmeur - cate luni pot lua? sa fac pauza si la ele sau sa merg in continuare? ce parere ai? te pup dulce
Avalon, multumesc mult pt adresa laboratorului din Craiova. daca in drumul meu prin tara trec pe acolo sigur o sa fac analize si o sa ii rog sa imi trimita rezultatul prin email sau o sa ii sun eu. dar daca eu o sa iau AC influenteaza oare analiza? Te pup dulce
goldi, la fel ca si tine dr. homeopata mi-a spus ca 2 luni nu reprezinta o perioada asa de mare care sa ma dea peste cap. Dr. M la care o sa fac FIV-ul stie ca eu am avut ovulatie si in zile destul de timpurii (am avut luni in care am facut inseminare si in ziua 7 de la CM). Mie una nu mi se pare asa de normal sa am ovulatie prea timpurie, poate ca foliculii nu au timp sa se matureze, poate doar cresc aiurea si sunt goi. Si buna intrebarea cu analiza inhibinei. Eu am sunat peste tot in Bucuresti si zero barat - . Eu am mai luat AC in tinerete si nu mi-a fost chiar asa de bine, dar 2 luni sper sa rezist. Te pup dulce
Pupici pentru toate fetele naturiste, homeopate si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

Buna ziua albinutelor !!!
MRL important este ceea ce simti tu ca e mai bine!!!! Intr-adevar nu cred ca 2 luni este prea mult!!! Iti spus sincer ca si eu personal asupra mea am aceeasi temere in privinta ovocitelor!!!! Referitor la zmeur si rozmarin, tratamentul este pentru min 3 luni (3-6 luni) cam ca si tratamentul Liviei!!!! Ar fi bine sa verifici p baza de ce sunt contraceptivele p care le vei lua. Daca ar fi progesteronice, poti sa iei mladitele de zmeur fara pb! Iar rozmarinul este pentru reglarea fct. ficatului nu interfereaza cu AC.

Bianca , parerea mea (pentru ca ai cerut pareri ) este ca hipofiza ta lucreaza un pic cam mult, dar atata timp cat FSH ul este in limite nu ai de ce sa iti faci pb!!!! Ar fi bine (tot parerea mea) sa o ajuti putin cu ceai de coada soricelului!!! Dar tu ce plantute iei deja???

Tzuca

goldi , mie perso tratamentul vostru mi se pare foarte complicat!! Felicitari fetelor care il pot urma!!! Referitor la greata incearca sa adaugi de la tine lamâia; in mod normal ar tb sa treaca!!!!

pupicei dulci la toate albinutele!!!!

Mergi la inceput

Mariee, multumesc mult si te dulce. Mie mi-a recomandat sa iau Marvelon, inca nu le-am achizitionat sa stiu cam ce substante contine. Cred ca am sa fac o pauza la BU in prima luna cand voi lua AC dupa care il voi relua din luna urmatoare. Asa o sa prind 1 luna de BU cu Ac dupa care inca o luna sau cateva zile inainte de FIV. Dupa ET(sa dea Dumnezeu sa fac ET-ul) il voi intrerupe. Rozmarin si zmeur cred ca voi lua neintrerupt. te pup dulce pe obrajori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

MRL

am recitit ce ai scris si tu si Felicia la cap. "Stimulare fara nici un ovocit". Mie nu imi suna deloc bine faptul ca si Felicia a avut aceeasi pb cu acelasi Dr. !!!! Daca doamne-fereste nici acest fiv nu reuseste, eu te sfatuiesc din tot sufleul sa schimbi dr.

Uite, Livia i-a raspuns lui andicu sa ia napraznic inceai, zmeur, acid folic si tablete de telina pentru pregatirea FIV!!! Poate ai citit si tu la cap. Liviei!!!

Te pup dulce si iti doresc din tot sufletul bb inainte de fiv!!!!!

Mergi la inceput

mariee, , mi-am notat si eu raspunsul postat de Livia dar i-am scris si eu foarte, foarte pe scurt si sper sa imi raspunda cat de repede poate. pana atunci merg pe rozmarin, zmeur si homeopatete mele. O sa mai adaug Acidul folic. Acum mai am de asteptat 2 saptamani sa stiu daca ma apuc de AC sau de pregatit scutece.
Te dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Marvelonul este un AC compus din desogestrel si etinilestradiol (ca si Laurina, Desorelle, Mercilon) cu o cantitate de estrogen de 0.03mg, adica mai mare decat in cele de ultima generatie.

Mergi la inceput