Naturiste si homeopate (19)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Gabiu,esti o draguta dar si eu am avut un ciclu la 28 de zile ca si ceasul elvetian{ma rugam sa-mi intirzie,asta fiind acum 3 luni}dar acum din iunie s-a dat peste cap,chiar nu stiu ce sa cred.Ce sa fac s-o iau de la capat ,sa continu cu ceaiuri si pastile...etc?
Va doresc un week-end placut, ca eu deja sunt gindita si nici nu stiu de ce sa ma apuc.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

MRL, desi cred ca ai retinut deja, am sa punctez ceea ce spunea Mariee ca daca vrem cu adevarat sa stim adevarul despre rezerva ovariana, trebuie sa facem analiza hormonului anti-mulerian care este o analiza mult mai complexa si chiar si in Franta o fac doar cateva laboratoare!!! Deci o poti trece pe lista daca te calatoresti in afara (cine stie cat o costa ?!?)

In al doilea rand am retinut ca: rezultatele sunt extrem de influentabile in primul rand de stres, apoi daca te ai trezit sau nu de mai multe ori noaptea dinaintea analizei, depind de ceea ce ai mancat pana in analiza si mai ales si cel mai important de ora la care o faci!!!!
Recoltarea trebuie sa se faca dimineata cat mai devreme cu putinta, pana in 8 e cel mai bine !!! corpul femeilor este sensibil la radiatia si magnetismul solar si acestea influenteaza hormonii care tb masurati cat mai de dimineata posibil!!!

Din patzania proprie, iti spun ca daca tu le-ai facut aceste analize sub tratament naturist pot fi deformate; mie imi iesise un FSH de fetitza sub tratamentul Liviei ca luna urmatoare sa masoare 16.75 fara naturiste, deci o diferenta uriasa;
e drept ca si luna asta mi-a iesit anormal de mic fara tratament naturist dar nu mi-a folosit la nimic acest FSH ca am avut un anemic de folicul care abia crestea nefiind stimulat cu Ovamit sau d'astea; nici nu mai stiu ce a facut ca mi s-a luat de dus la eco ...; sper ca nu vorbesc ca Gica-contra, dar am fost f. atenta la cazul tau si sa dea Dumnezeu sa fie tot mai bune analizele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by gabiu
adimercedes, te-ai gandit la o laparoscopie pentru decorticarea ovarelor? ( scuze , poate ai mai scris dar n-am citit eu). Eu am 2 la activ ( mi-a desfundat o trompa si mi-a decorticat ovarele) si pot sa te asigur ca nu sunt de speriat.
va pup pe toate si va doresc zile fertile sau asteptare usoara ( dupa caz)

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Gabi, trebuie sa ma interesez sa vad. Multumesc ca mi-ai spus. Ar fi o idee buna, mai ales daca da rezultate pe termen lung. Dar daca mie medicii nici analize simple nu imi fac . Am mai zis ca doctorita de familie m-a trimis la ginecolog, sa imi dea el analize sa fac. Ce daca eu eram la ziua potrivita (3-4 a ciclului), ce daca lista de asteptare la medic e de vreo luna, ce daca analizele facute de el costa f mult, iar cele facute de ea sunt gratis??? Niste tampiti - am jurat ca la doctorita asta nu ma mai duc, desi am gasit si mai batuti in cap decat ea. Acum astept sa vina celalalt medic de familie din concediu si sa vad daca se indura el - ne e prieten de familie si am asteptari mari de la el. Sper sa nu imi dea si el cu flit...

Initial, mie ginecologul a vrut sa imi dea Clomiphene, fara sa imi dea sa fac nici o analiza suplimentara. Nu am fost de acord... Am gasit niste cabinete care se ocupa de rezolvarea problemelor pe care le am eu si ei fac si analize si prescriu tratamente (homeopate, naturiste sau alopate-rar). Sa vedem cum va fi... Am zis ca mai astept cateva luni sa vedem ce efect are sportul, acupunctura si uleiul de peste + 6 capsule Maca/zi combinate.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna albinutelor!!!

MRL, metoda de a lua anticonceptionale pentru pregatirea FIV nu se practica in FR si mi se pare extrem de brutala!!!!! Mai ales ca la tine foliculii s au dezvoltat excelent la stimulare, nu vad de ce sa blochezi inainte 2 luni ovarele!!! Parerea mea e ca Avalon are dreptate cand banuieste ca poate a fost totusi o eroare medicala: in plus, nu stiu daca nu sunt exagerata dar medicii au tot interesul sa nu reuseasca decat al 4lea FIV. Pe forum am vazut foarte putine marturii in care fetele au avut succes de la primul!!!!
Revin la intrebarea ta initiala: eu stiu ca ceaiurile nu sunt compatibile cu anticonceptionalele, nu se ia amandoua in acelasi timp!!! Eu zic sa iei ceaiurile linistita pana la stimularea pentru FIV si sa ii sp Dr lui ca ai luat anticonceptionalele!!!! Nu cred ca vei rata absolut nimik; ovarele tale cred ca sunt fff bine si nu merita sa le blochezi daca vrei un bb!!!!!

Iti doresc multa sanatate si mai ales un bb inainte de FIV!!!!
pupicei dulci

Mergi la inceput

MRL, referitor la valorile FSH ului tau, dj_mama are dreptate!!! Nu se poate sa ai FSH fluctuant in nici un caz; a fost recoltarea necorespunzatoare doar!!!

dj_mama pupicei si ma bucur ca ai venit in vizita la albinute si naturiste!!!!

pupicei dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mariee, ce aveam eu dubii in ceea ce priveste AC inainte de FIV , dar acum sunt convinsa! Nu le iau, si gata. Mersi mult de tot ca mi-ai rispit indoielile!

MRL, am luat BU SI tinctura de marar numai cateva zile pana in ovulatie vreo 2 luni, dar eu o fiere pacatoasa care face 'urat' la multe altele, cum ar fi grasimi, alcool sau nopti pierdute... se pare ca si la tincturi... si nu vreau s-o 'supar' acum inainte de FIV
Despre Inhibina B, pot sa-ti spun ca se face in Craiova, daca treci pe acolo poti s-o faci, asa pt linistea ta, desi incep si eu sa cred ce spun DJ Mama si Mariee... Uite aici datele de contact ale clinicii, Bios Med se numeste:
Str Nicolae Titulescu, Craiova
Bloc A2; Scara 2; Apartament 2
Telefon 0251 423 157
e-mail vivianamudava@yahoo.com
biosmed.ro/index_files/page0003.html (cu www in fata)

Va pup

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Stiu ca AC inainte de FIV se dau in doua scopuri: sa nu ovulezi aiurea, inainte de procedee (s-au vazut cazuri cand, datorita stresului, s-a ovulat char in ziua 1) si pt ca s-a observat ca dupa o perioada de repaus ovarele functioneaza cu mai multa ravna.
Nu vreau sa destabilizez pe nimeni, dar eu nu as risca. La caruta de bani pe care o dau si la cate sperante imi pun in procedeu, daca dr mi-ar spune sa , m-as da, fara comentarii.
Si in plus, de ce va speriati de AC luate pe termen scurt ? Nu au efecte secundare decat extrem de reduse si mai conserva din rezerva de ovule pentru mai tarziu.

FSH poate fi fluctuant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Off topic:
Cum Dumnezeu, nu se face analiza inhibinei in cele mai mari centre de fertilizare din tara,cu traditie si medici scoliti in strainatate, si se face doar intr-un laborator obscur din provincie ?
Cred ca asta doar in romanica se poate intampla!

Mergi la inceput

Avalon

goldi nu e vorba de teama de AC, dar sunt persoane care sau nu le suporta, sau consecintele lor nu sunt chiar p termen scurt!!!! Eu zic numai ca in FR nimeni nu practica o asemenea metoda!!! Cand i am spus ginecoloagei a spus ca nici macar nu a auzit de o asemenea practica!!!!
Nu imi este teama de AC, dar nimeni nu poate sa ma asigure de efectele lor p termen lung, nimeni nu a studiat asa ceva!!! La mine si o simpla cafea are efecte foarte ciudate: atunci cand am facut stimulare si am baut cafea am avut o dezvoltare foarte slaba a foliculilor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Eu am incercat de 3 ori sa iau AC, marci diferite si de fiecare data mi-a fost ingrozitor de rau si am fost nevoita sa le intrerup... greata, depresie, ma ingrasasem pentru ca mancam incontinuu... si eu cred ca nu este indicat sa-mi dau organismul peste cap acum pentru ca 'asa se face', eu imi cunosc organismul mai bine decat orice medic.
Si apoi, cum sa ovulezi aiurea daca iei diphereline? Tocmai asta e rostul lui, sa 'inghete' ovarele... protocolul lung e pentru femeile tinere la care ovarele incep sa produca foliculi primari cu cateva zile inainte de menstra, drept urmare se face diphereline din ziua 21, iar in cazul protocolului scurt, pentru femeile de peste 35 ani (sau in functie de analizele hormonale) se incepe tratamentul din ziua 1 sau 2. Deci?
.....

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput