..imi ard picioarele de la caldura
Fetelor dragi,
Cred ca cele dintre voi gravidutze
o sa ma inteleaga perfect:
De la caldura asta ingrozitoare, talpile de la picioare parca imi sunt in flacari 
Am picioarele obosite si umflate, dureroase si mai noi o senzatie de caldura cumplita, parca pasesc pe plita incinsa.
Sandalutzele mele sunt cu talpa perfect dreapta, am cateva curelushe subtiri care nu ma deranjeaza deloc, aerul circula liber, am piele si in exteriorul si in exteriorul sandalutzelor, sincer nu mai suport...nu stiu cu ce as putea sa ma mai dau sa-mi racoresc piciorusele si sa pot pasi normal.
Am incercat pana acum din farmacie crema cu musetel si de la Dr.Mom un produs Mentol Rub. Incercat si Lioton Gel, si desi are cat de cat efect...tubul e pe jumatate gol si mai dau si o carutza de bani pe el.
Ce folositi voi dragelor, vi s-a intamplat asha ceva....??
Floricica lu' Taticu'
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA
Raspunsuri
Kittie spune:
Si eu patesc la fel in conditiile in care nu mi s-au umflat niciodata picioarele de la sarcina.. N-am gasit (si nici cautat solutii medicamentoase) alta metoda decat cu prima ocazie, picioarele mai sus decat capul si stat asa din cand macar zece minute. Face minuni!
, mami de
( 13oct04 )
martha78 spune:
si mie mi se intampla, insa remedii nu prea am, decat sa imi fac o baie rece la picioare ![]()
![]()
![]()
Martha 30 sapt 
leistra spune:
Of, cate nopti nedormite am si eu din cauza asta, am picioarele in flacari, singurul remediu e odihna pe timpul zilei, adica nu asa de mult stat in picioare, un prosop umed la capatul patul in timpul noptii cu care imi mai masez talpile...e greu, dar nu prea vem ce face...
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
GETY spune:
Si eu am ajuns acum acasa de la servici si am picioarele umflate, mai ales in zona ousorului. Eu cred ca trebuie prevenit: stam mai mult in pat cu ele ridicate mai sus, cum a zis si Kittie si nu le mai solcitam asa de mult. Eu asa cred ca-i mai bine. Aseara si pe mine parca ma frigeau talpile, dar am fost si am facut un dus, le-am dat cu un spray racoritor si apoi am adormit.
m_monique spune:
si eu am aceeasi problema cu picioarele: imi ard talpile si mi se umfla putin.
acasa stau si eu cu picioarele mai sus decat capul si e intr-adevar relaxant.
la serviciu mi-am pus sub birou o cutie de carton, pe care imi sprijin picioarele. daca va fi nevoie imi voi pune picioarele si pe scaune.
15+
Nunta noastra
mayaione spune:
Si pe mine ma dor picioarele, noaptea ma concentrez sa evit carceii ca-i simt cum imi dau tarcoale. Citeam undeva ca in trimestrul doi gravidutele tind sa stea mai mult in casa sa faca planuri pentru camera lui bebe etc. Eu dimpotriva, cum se lumineaza afara sunt in picioare si-mi fac planuri pe unde mai colind. Nu rezist sa stau acasa, toata ziua aproape ma plimb. Sotul ma mai cearta ca seara urechile lui suporta vaietatul meu de picioare, dar nu pot sa stau in casa.
emiliapop spune:
Si eu patesc la fel cu picioarele se umfla bine si degetele parca sunt carnaciori si ma dor. Doctora de familie a zis ca am multa apa acumulata in ele si sa iau Nefrix ca sa elimin apa dar mie imi e frica sa nu ii faca rau lui bebe. A luat cineva asa ceva?
La mine se mai desumfla talpile noaptea si dimineata sunt umflate picioarele pe partea cealalta opusa talpilor
si vad ca au inceput si mainile.
A... si mie mi-a spus total regim fara sare.....dar eu nu pot sa tin strict regim ca dee... sunt graviduta....si daca nici acum nu mananc ce vreau ....atunci cand?
emilia 35+ si
scump
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by GETY
Si eu am ajuns acum acasa de la servici si am picioarele umflate, mai ales in zona ousorului. Eu cred ca trebuie prevenit: stam mai mult in pat cu ele ridicate mai sus, cum a zis si Kittie si nu le mai solcitam asa de mult. Eu asa cred ca-i mai bine. Aseara si pe mine parca ma frigeau talpile, dar am fost si am facut un dus, le-am dat cu un spray racoritor si apoi am adormit.
Ce spray racoritor?
emilia 35+ si
scump
iulissa spune:
Dragele Mele,
offf...de s-ar sfarsi odata caldura asta infernala. Azi dimineata m-am trezit din somn cu carcei cumpliti la pulpitzele de la ambele piciaoare
...
Aseara am incercat metodele propuse de voi, si profitat din plin de masajul sotziorului meu
.
Am descoperit intr-un sertar o lotiune mentolata de tratat arsurile de soare si am folosit-o...din belsug.
Nu-mi amintesc de la ce firma este, dar avea mentol in ea si am stat efectiv cu picioarele in baitza de lotiune
...a avut efect pe moment ce-i drept.
Cred ca o sa-mi iau un spray de la sholl, ceva racoritor sa pot pulveriza si la birou cand mi se incing talpile..
V-am pupat dragele mele, un sfarsit de saptamana fantastic si muuulta muulta racoare

Floricica lu' Taticu'
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA
ciuf spune:
Buna.
Si eu am avut genul asta de probleme. Chit ca era iarna sau vara, caldurile le simteam la fel. Am incercat sa dorm iarna cu geamul deschis, sa tin picioarele sus, dar cel mai mult m-a ajutat sa mi le sprayez cu apa. Imi treceau imediat pacatoasele alea de calduri.
Dar daca lichidul ar fi si mentolat banuiesc ca e mult mai bine.
Nastere usoara.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa