Mamici de iulie - august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Dragele mele,

Am gasit si eu un pic de racoare si de internet acasa la ai mei si vin sa va scriu.
Felicitari tuturor scumpelor care au nascut, am intrat si am vazut pozele de la Kehleyr, Cristina_Ioana, Sabana si Irinuca, aveti niste bebelusi superbi, de-abia astept sa o tin si eu pe fimea in bratze si sa ne intalnim toate cu carucioarele in parc.
Eu mai am rabdare, daca ea se lasa asteptata si ii e bine la mami in burtica ce sa facem...mai asteptam.
Miruna, multi pupici de la mine ca mai dai vesti despre mine, pe tine te insarcinez sa le dai vestea fetelor cand o fi...
Amabella, eu incep galeria de azi

Miky 40 si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

AM VAZUT POZELE...Doamne..cat de frumosi sunt...!!!
Cristina-Ioana si SABAna:SUNT frumosi foc....PFIu, pfiu sa nu-i deochem!!!
SA VA TRAIASCA bebelacii!!!

POMPA AVENT ISIS...

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, va anunt ca saptamana asta ii tinem galerie bulinutei, cam pe joi va face cezariana,sa dea D-zeu sa fie bine;
anasia 34+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Eugenia, am primit mesajul de confirmare.
Lista pentru sticlute:
Medeea - 2 sticlute;
Larisa - 2 sticlute;
Dana - 2 sticlute;
Eliza - 2 sticlute;
Eugenia - 2 sticlute.
Mai vrea cineva sa se inscrie? Sa stiu daca mai prelungim termenul...

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Era o intrebare despre pompe. eu am folosit si in spital si acum o medela electrica. Aici asta e considerat cea mai buna, pe locul 2 e avent, iar gerber, e considerata proasta. Asa mi-au spus in spital.
Mie mi se pare ca e buna pe termen lung. Am si un gerber, pe care am facut greseala sa-l cumpar inainte de a sti cum merg lucrurile. Si mi s-a parut ca il pot folosi doar ocazional, dureaza prea mult sa scoti cceva cu el. Cu medela scot acum in 10 minute 100 ml

Important e sa stimulati venirea laptelui din a doua zi, Eu asa am facut , la inceput scoteam 5 ml de colostru, si apoi a venit si laptele.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara gravidutelor si proaspetelor mamici!
Eu sunt o mamica de iulie-august 2005, si pt ca m-a apucat nostalgia momentelor unice prin care treceti voi acum, am indraznit sa intru si eu putin pe la voi! Sper ca nu va suparati pe mine!
Vreau sa va urez tuturor nasteri usoare, copilasi sanatosi, frumosi si papaciosi si multa fericire alaturi de noii membri ai familiei voastre!!!!! Sa fiti sanatoase si fericite! Si sa nasteti usor si fara nici o problema, sa fie totul asa cum ati sperat si visat!!!!

Va pupam dulce de tot!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Mada si eu am in ultimele doua zile dureri asa de jos ca la ciclu si ma enerveaza. Iau magneziu si-mi trece si din fericire noaptea ma pot odihni, nu ma mai doare. Si acum au inceput iar dar las sa vad ce este si iau magneziu mai tarziu ca sa ma tina toata noaptea.

La noi este zapaceala generala, nu va pot explica ce se aud sirene in toate partile pentru ca tocmai s-a terminat meciul sper ca la noapte sa nu faca astia chef in bloc si sa ne lase sa dormin.

Va doresc o noapte buna!

Monica si 33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

buna fetelor ,intru pe fuga ,aseara am venit cu bebele acasa ,am nacut pe 27 iunie la ora 21:21 ,un grasun de 0 pounds ,3 750 kg ,cel mai mare bebic pe ziua respectica ,cel putin pana la miezul noptii caci ne-a luat trofeul o fetita de 4 kg ,au fost 14 bebici nascuti ,dar parca al meu era cel mai frumos.Totul a fost bine ,ma bucur ca am nascut mai devreme ,altfel sigur ajungeam la cezariana intr-o saptamana ,nu m-am rupt ,nu am fost cusuta ,nimic,doar epidurala nu a fost o experienta foarte placuta ,uff bebe s-a trezit va mai scriem ,eu Steve si bebe Michael ,apropo ,are numai parul meu atat ,restul e tot taty .

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Larissa iti da mancare si in spital, dar nu cred ca vrei ce iti ofera ei pe acolo. Era invariabil paine cu margarina, branza si ceai, si cam atat. Daca nasti natural nu cred ca ai restrictii la ce mananci, daca nasti cu cezariana o sa tii regim. In prima zi nu ai voie decat apa, ceai si supa de legume strecurata. Apoi incepi cu iaurturi si branza de vaci, si eventual un gratar. Este important sa "faci tranzitul" (adica primul kk dupa operatie, in general cam a 3-a sau a 4-a zi), dupa aceea este mai simplu.

Eh, uite ca ajunse si bulinutza cu bine la marele moment . Mai are mai putin de o saptamana. Succes!

Cristina_ioana, e nasol ca are colici. Tin minte de la Stefania, era cumplit . Tu tii regim cat de cat? Lui Luca i-ai dat ceva? Sab Simplex, Bonnisan, Gripe Water? (nu ca la noi ar fi avut vreun efect...)

Fetele care sunteti inca gravide, profitati la maxim de fructe si legume ca astea-s primele care dispar din meniu cand alaptati. Mi se pare stupid, nu inteleg cum pot sa le faca rau, dar dupa ce am tras cu primul copil nu ma mai risc acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

buna mamici si burtici,

Sabana, Kehleyr, Irinuca, tare dulci sunt fetitele voastre. Sa va traiasca!

Cristina_Ioana, pupicei lui bebe Luca! E atit de dragalas! Sa creasca mare puiutul! Ma bucur ca esti fericita in sfirsit. O meritai din plin. A, si sa-i treaca cit mai repede colicile. Off, stiu si eu ce-i asta!

Miky, sa creasca mare grasunelul! Asteptem poze cu tine si puiutul tau!

Michella78, si eu mai lucrez pina la 1 august. Am doar doar 4 luni pentru pre si post natal si vreau sa-l iau cit mai tirziu sa stau cu bebica cit mai mult acasa. Tu cite saptamini ai?

Adelapop, nici eu nu gatesc nimic! Acum imi gateste mama sau tata. DAr peste o luna vine sotul si preia el estafeta ca e meseria lui.

Eugcem, nu stiu exact motivul insuficientei de lichid amniotic, dar eu stiam ca nu e de la faptul ca nu beai tu apa multa. N-ai intrebat medicul?

Kehleur, ai dreptate! Eu pap multe fructe acum. Din cauza ca si fetita mea avea colici am mincat foarte putine fructe anul trecut. Le-am mai dat si eu sfatul asta la gravidutele noastre, dar lui SimonaU nu i-a placut.

Nati si minunea din burtic 33+

Mergi la inceput