Acum 3 ani am nascut(avort terapeutic)o bb cu malformatie de cord(se pp ca am facut o forma mai usoara de rubeola).In 2005 am nascut o fetita frumoasa de 3200g sanatoasa tun.Acum sunt insarcinata iar si cu unele mici probleme: la 14 sapt. s-a masurat pliul nucal si era 2,2mm (normal pina in 3mm) mi s-a recomandat TT pe care l-am facut la 16 sapt. si mi-a iesit alfa-fetoproteina mai mica - 9,68.(normal 16-93).Am fost la genetician si povestindu-i ce v-am spus si voua a spus ca cel mai bine e sa fac amnicenteza, pt. siguranta mea si a bb. Am facut-o si pe asta dupa ciclu aveam 18+ sapt. dar la echo. bb era mai mic (asa si este eu am ramas sigur pe 5.03. iar ciclul l-am avut pe 13.02. iese o dif. de vreo sapt. si ceva)ma intepat de 2 ori si cica nu s-a putut vedea nimic ca era pre mult singe si tot asa...Acum trebuie sa merg iar dupa 15 iulie sa ma intepe iar tura asta sper sa fie ok caci m-am cam saturat de intepaturi si probleme.
Cine a mai trecut prin asa ceva sa-mi mai povesteasca si mie caci incep sa-mi pierd optimismul.Va multumes mai vb.
Mariana-18+
Mamicuta de printese-Andra si Sara.
Saryta, bafta multa, multa!
Eu iti tin pumnii sa fie bine si sa nu aiba bb nici un fel de probleme. Imi pare tare rau ca nu te pot ajuta, dar m-am gandit ca nici o incurajare nu strica...
Pupici, Ingeras
15+