De 2 ori amniocenteza???!!!...

De 2 ori amniocenteza???!!!... | Autor: saryta

Link direct la acest mesaj

Acum 3 ani am nascut(avort terapeutic)o bb cu malformatie de cord(se pp ca am facut o forma mai usoara de rubeola).In 2005 am nascut o fetita frumoasa de 3200g sanatoasa tun.Acum sunt insarcinata iar si cu unele mici probleme: la 14 sapt. s-a masurat pliul nucal si era 2,2mm (normal pina in 3mm) mi s-a recomandat TT pe care l-am facut la 16 sapt. si mi-a iesit alfa-fetoproteina mai mica - 9,68.(normal 16-93).Am fost la genetician si povestindu-i ce v-am spus si voua a spus ca cel mai bine e sa fac amnicenteza, pt. siguranta mea si a bb. Am facut-o si pe asta dupa ciclu aveam 18+ sapt. dar la echo. bb era mai mic (asa si este eu am ramas sigur pe 5.03. iar ciclul l-am avut pe 13.02. iese o dif. de vreo sapt. si ceva)ma intepat de 2 ori si cica nu s-a putut vedea nimic ca era pre mult singe si tot asa...Acum trebuie sa merg iar dupa 15 iulie sa ma intepe iar tura asta sper sa fie ok caci m-am cam saturat de intepaturi si probleme.
Cine a mai trecut prin asa ceva sa-mi mai povesteasca si mie caci incep sa-mi pierd optimismul.Va multumes mai vb.

Mariana-18+

Mamicuta de printese-Andra si Sara.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Saryta, bafta multa, multa!
Eu iti tin pumnii sa fie bine si sa nu aiba bb nici un fel de probleme. Imi pare tare rau ca nu te pot ajuta, dar m-am gandit ca nici o incurajare nu strica...

Pupici, Ingeras15+

Mergi la inceput