Clipe din trairile sufletelor noastre...(9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

S-o tina,s-o tina,ca tare-i bine! Desi ne mai ameninta cu niste canicule pina prin toamna......
O zi buna sa aveti si racoroasa......(gabi,scuze!)

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Va puuuup...
Uite reusesc si eu sa dau un semn de viata. Se pare k am ramas in urma ..dar nu foarte. Acum ma vopsesc ...URAAAAAA... si in pauza de 30 min, ma bag sa mai dau si eu cu tastatura pe la voi.
Hai k nu am pierdut asa mult! In ultimele zile am fost nauca de cap. Muncesc k sclava pe plantatie sa zugravesc gasoniera in care ma voi muta, pt k era cam murdara si nu vroiam sa stau cu bb asa, cind o veni.
(In)amicul ma ajuta si el la zugravit si de 3 zile nu vad decit vopsea (noroc k e lavabila si nu miroase rau) si trafaleti. Mai avem un pic si terminam. Show-uri am mai avut cu el, despre avort si k ar trebui sa il dau totusi afara ...bla bla bla. I-am taiat-o scurt! Si de abia astept sa ma mut. Inca mai e mult de lucru totusi. O sa am de dus mobila plus k trebuie sa o iau de la capat cu cumparaturile pt bb, k sa fiu sigura k am tot ce imi trebuie macar pt inceput, sa nu dau atunci din colt in colt.
Colac peste pupaza, cum se zice, mai am si o nunta, a unei f bune prietene, simbata viitoare...offff ...nici nu stiu cu ce o sa ma imbrac. Deja ma simt k balena..hehehe...si inca sint departe de finish.
La dr de familie am ajuns si am facut ceva analize dar...din pacate, cele mai importante nu se compenseaza deloc. Adik ...daca nu iti permiti, nu mai te testezi pt clamydia si toxoplasmoza si altele...si uite asa populatia are probleme si copiii au probleme si nu se intelege de ce. Sint asa furioasa pe sitemul sanitar! Dak nu ne protejam nici macar noii nascuti ...cum naiba sa avem alte pretentii? Oare nu ar fi mai bine k parintii sa stie ce se intimpla si dak bebele are probleme, sa nu il aduca pe lume? Din pacate, nivelul de trai este destul de scazut si informarea de specialitate lasa de dorit ....nu e de mirare k apar tot felul de probleme la nastere sau cu noii nascuti!
Acum...astept cu nerabdare, eco de simbata!!! poate se vede ce e ...desi am numai 12 sapt. Sint curioasa ...dehhhhh... Va spun imediat ce aflu.
Intre timp ...ma mai duc la shmotru... ma doare mijlocul... de fapt ma dor toate. Offfff...vreau sa beau cafeaua aia la mine acasa odata!

Va pup inca o data ...de doua ori ....de mai multe ori...si va scriu curind.
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Marcelino,Marcelino,cum nu esti tu cuminte deloc.....pai munca iti trebuie tie? E bine sa te doara mijlocelul ala fragil? Zi tu! Si cu vopsitul ala cum e? Parca nu era voie la sarcina....zic si eu,ca nu mai stiu,eu oricum nu m-am vopsit in timpul sarcinii.
Cind ne-om vedea,iti dau o bataita.Am primit mesajul tau,ne auzim la tel....
Uffff.....luni imi pleaca copila in cantonament si nu vreau sa ma gindesc cum va reactiona....anul trecut ma suna plingind cu suspine sa ma duc s-o iau.Anul asta....ar vrea si n-ar vrea....desi n-am trimis-o cu forta.Ea a ales.Trebuie sa recunosc ca si mie o sa-mi fie naspa rau fara ea......
Cind vine ea imi mai iau si eu vreo 20 de zile de concediu(ca deh....am 45 in total)si am gasit o locatie la munte in inima salbaticiei,unde vreau sa plecam citeva zile.
Acum ma duc la un dush,ca-s rupta si tre sa-mi revin.....ca plec.....
Va pupizez....

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

O noua zi de munca... era asa de bine in concediu!

Brenda, 45 de zile? WOW! Nici eu n-am putine, vreo 32, insa tu ai intrecut masura . Nu-ti mai face atatea griji cu Diana, ii va fi bine, pleaca doar si cu adulti, iar tu profita de zilele-astea sa faci ceva doar pentru tine.

Ce-o fi cu Miha? Nici pe mess n-am mai vazut-o, daca va intalniti, s-o pupi din partea mea! Poate vin si eu in weekend, nu promit, sa vad ce chef am pana atunci.

Marce, muncesti prea mult pentru o graviduta, ia mai lasa-l pe impricinat sa faca treaba singur sau sa plateasca pe cineva, ca doar esti mama copilului lui!

Va pup si sa aveti o zi... calduroasa! Ca mie nu-mi place racoarea asta, e prea devreme.

poze de la mare

poze de la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Mai fetelor.... nu mai pastrati si voi o cafea pentru aistia care se culca tarziu si dimineata trebuie sa fie fresh?

Eu imi fac abonament

http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danim spune:

Neatza :)

La plingerea despre lipsa cafelei, ma alatur si io. Ca inainte cind ajungeam la munca ma astepta cafeaua, frisca, chiar si capsuni citeodata....si acum? nimic ....pai se poate ???? :)

la partea cu concediu....ma las pagubasa ca io n-am decit 3 saptamani (da' peste alti 10 ani de munca aciia, o sa ajung la 4 :))

pe aci e bine ca s-a racorit !!!! sper s-o tina tot asa, ca 26 de grade e perfect .

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eeeehhhhh.....si aici e bine,cam 28-30,e chiar minunat,asa cum imi place mie si se poate dormi si noaptea.

Mey,de cafea ne cam lasaram....unii sint gravizi,unii nu mai au voie,altii pur si simplu au plecat.Asa ca,n-am ce sa va fac,luati-va de la automatul de cafea.....
Insa,mai presus decit cafea,eu zic ca e mult mai important ca gasim aici suflet,foarte mult suflet si un umar pe care sa plingem daca e nevoie.Si cum prietenia este atit de rara in zilele noastre,cred eu ca avem mult mai mult de cistigat in aceasta micutza familie a noastra,mult mai mult decit o cafea.....

Danim,da' ce zgarciti sint astia cu concediile mama,la noi sint niste zile compensatorii adaugate la cele 38 la care avem dreptul initial,dar oricum avem statut special si cam pe aici e explicatia

Alma,poate faci bine si-ti vine dispozitia si poate ne veem simbata seara,ca asta intentionez,sa ne vedem si cu miha si cu marce.....haaaaaiii,pleeeeeease

Ril,mai lasa somnul noaptea tarziu,ca nu-i sanatos,pune mana si dormi la timp.Cu dragostea cum stai?

Eu azi am fost in oras si am umblat dupa materiale pt Diana,schimbam rochitza de concurs si facem si o fusta de vals...huhhh....am dat peste un araboi simpatic si amabil,care are un magazinel undeva pe Gabroveni si care ne-a dat lycra la 120.000lei/m,cind el este peste tot 300.000...Am luat si un satin superb pt fusta,ce mai? Am facut afacere buna.Diseara ne ducem la croitoreasa sa ne apucam de lucru....


BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Danim, cred ca facem cafea cu schimbul. Cine mai vrea cafea sa sara cu banu' . Azi incep eu. Maine e randul tau...

Brenda, nu am cu ce sa ma laud.



http://community.webshots.com/user/rilbuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danim spune:

Brendaasta e p'acilea. io chiar fac parte din categoria alora fericiti cu 3 sapt si cu sanse la 4, ca marea majoritate au numai 2. mai sunt in plus si sick-days (ca te lasa se te duci la doctor :) - da' si astea sunt in functie de firma la care esti). Pe scurt, e nasoale aici cu concediile :)

Ril multzam de cafea :). Vezi ca miine e cafeaua in bucatarie, ca programez filtru sa fie gata cind te trezeshti :) Sper ca zahar ai :)Vrei si frishca ? ca tre sa ma duc sa cumpar :)

Si ca tot vorbim de cafea. Cica au facut astia un studiu pe aci si ca nu e asa nociva cum se credea. Daca nu vreti cafea, va dau ceai sau suc :)

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:


Test de inteligentă. Un mut intră într-un magazin, cu intentia de a-si cumpăra o periută de dinti. Ca să-si facă înteleasă dorinta, duce mâna în dreptul dintilor dezgoliti si începe să-i frece cu o periută imaginară. După el, intră un orb care vrea să-si cumpere o pereche de ochelari de soare. Cum îsi va face cunoscută nevoia? Prima reactie a fost să-mi duc mâinile cu degetele făcute covrig în dreptul ochilor. O reactie cu nimic diferită de a celorlalti. Răspuns gresit. Răspunsul corect este: orbul va cere prin viu grai o pereche de ochelari de soare.
Am râs de capcana în care căzusem, dar, în acelasi timp, m-am dus cu gândul la un citat din Kahlil Gibran care spune asa: "Singurătatea mea a început când oamenii mi-au pretuit defectele de suprafată si mi-au nesocotit virtutile ascunse." Dincolo de aspectul anecdotic al situatiei, am înteles cât de săritori suntem în a pune la dispozitia celorlalti cârje. Le strecurăm cârje sub bratul drept, apoi sub cel stâng, le punem cârje la genunchi, cârje la tâmple, cârje sub bărbie, cârje la limbă si la pleoape. (Cine a văzut "Soft self-portrait" al lui Salvador Dali, va avea o imagine mai expresivă a ceea ce vreau să spun). Care nu-i totuna cu a oferi bratele tale unui ciung, picioarele tale unui olog, văzul tău unui orb si graiul tău unui mut. Dar ce-as putea să povestesc despre singuratea unei fetite care a primit o lopatică cu ajutorul căreia să înalte castele de nisip, dar i s-a interzis s-o rupă folosind-o?

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput